وزیر خارجه صهیونیست ها مدعی شده است که ایران تنها ۱۲ تا ۱۸ ماه زمان نیاز دارد تا به سلاح هستهای دست پیدا کند و اسرائیل[صهیونیستها] همه گزینهها را برای جلوگیری از چنین اتفاقی مدنظر دارد.
به نوشته سایت آمریکایی رادیو فردا (RADIOFARAD) آویگدور لیبرمن به خبرگزاری روسی «اینترفاکس» گفت: «تحت هر شرایطی، ما همه گزینهها را برای خود محفوظ میدانیم تا به این مسئله واکنش نشان دهیم.»
وزیر خارجه افراطی اسرائیل که به جنگطلبی شهره است تصریح کرد: «همه گزینهها روی میز است. ما پس از مذاکرات (شش قدرت جهانی با ایران) در این زمینه تصمیمگیری و ارزیابی میکنیم که چه دستاوردهایی حاصل شده و چه مواردی نیز حاصل نشده است.»
وزیر امور خارجه اسرائیل در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «امروزه (ایرانیها) در تلاش هستند که به آستانه اتمی شدن برسند، به گونهای که قادر باشند به چنین بمبی دست پیدا کنند.»
رژیم اشغالگر قدس که در سایه سکوت بین المللی زرادخانه هسته ای و شیمیایی در اختیار دارد، از مخالفان سرسخت برنامه هستهای ایران است و بارها ادعا کرده اند که تهران به دنبال ساخت سلاح اتمی است.
لیبرمن در ادامه تصریح کرد: «امروزه کشورهای مختلفی در این آستانه هستند، کشورهای مدرنی چون کانادا، استرالیا، آلمان و ژاپن. اینکه قرار باشد آلمان یا ژاپن بمب هستهای بسازند تنها بستگی به یک تصمیم سیاسی دارد. به عبارت دیگر، آنها از لحظه تصمیمگیری فقط شش هفته نیاز دارند تا به بمب اتمی دست پیدا کنند. این کشورها زیرساختهای لازم، مواد و کارشناس این کار را دارند.»
وی اظهار داشت: «ولی هیچ کسی نه از آلمان نگرانی دارد و نه از ژاپن. ولی همه نگران کره شمالی هستند. چرا که کل قضیه در رابطه با چنین کشوری به شایستگی رژیم آن باز میگردد.»
وزیر امور خارجه اسرائیل افزود: «اگر ایران، خدا آن روز را نیاورد، به سلاح اتمی دست پیدا کند، وضعیت به طور بنیادین تغییر خواهد کرد چرا که نمیتوان رژیم (ایران) را لایق دانست.»
لیبرمن بدون اشاره به بمب های هسته ای اسرائیل، میگوید که توان ایران برای ساخت سلاح هستهای باعث به راه افتادن مسابقه تسلیحاتی در خاورمیانه خواهد شد، از جمله در کشورهای عربستان، ترکیه، مصر و غیره.
وی بار دیگر بر مواضع صهیونیست ها مبنی بر اینکه «عدم توافق، بهتر از یک توافق بد است» تاکید کرد و خواستار دنبال کردن مدل سوریه در زمینه حل برنامه هستهای ایران شد.
وزیر امور خارجه اسرائیل گفت: «بر اساس مدل سوریه، مشکل برنامه هستهای این کشور که با توافق روسیه و آمریکا حاصل شد، از طریق بیرون بردن تمام سلاحهای شیمیایی آن به خارج و امحای آنها، و همچنین نابودی تاسیسات تولید این سلاحها و زیرساختها حل و فصل شد.»
به گفته وی، “اگر مدل ایران مشابه مدل سوریه باشد، ما قطعا با خوشحالی از آن استقبال خواهیم کرد.”
لیبرمن اظهار داشت: «اگر ما اجازه دهیم که آنها (ایرانیها) شش تا ۹ هزار سانتریفوژ فعال داشته باشند، تاسیسات زیر زمینیشان را حفظ کنند، و به تولید فعلی موشکهای بالستیک میان برد و دوربرد ادامه دهند، آن زمان دیگر هیچ نقطه امیدی در این توافقنامه وجود نخواهد داشت.»
به ليبرمن بگوئيد اگر به لياقت باشد شما لياقت آخور و طويله را هم نداريد. چرا كه قرآن شما را “اولئك كالأنعام بل هم اضل” ناميده است.
در دكترين دفاعي ما سلاح هسته اي جائي ندارد.