جمعه 19 مارس 10 | 14:25

با تروریست‌های اقتصادی شدید برخورد کنید

بايد با تروريست‌هاي اقتصادي و سرمايه داران وابسته به خارج بشدت برخورد كنيم. آنها كساني هستند كه خود و ايادي متخصص‌شان در رشته‌هاي مختلف در ارگان‌هاي اقتصادي، فرهنگي و دانشگاهي نفوذ كرده‌اند و در مواردي با نفوذ در دستگاههاي دولتي عملكرد انقلابي نظام و فرزندان امام را زير سؤال مي‌برند. در كارخانه‌ها و ادارات همة تلاش خود را مي‌كنند تا مردم را نسبت به نظام اسلامي و انقلاب بدبين كنند.


بیانات حجت الاسلام سید احمد خمینی در دیدار با مسؤولان امنیت داخلی وزارت اطلاعات 18/7/1373

06387_438

بسم الله الرحمن الرحيم

از تلاش شما سربازان گمنام امام زمان (عج) براي حفظ امنيت و ثبات داخلي قدرداني مي‌كنم. امروز وضع امنيتي كشور خوب است و با همسايگان قابل مقايسه نيست. بايد با گروههاي آشكار و پنهان كه ثبات و امنيت سياسي، اقتصادي و اجتماعي را تهديد مي‌كنند امام گونه برخورد كنيم و اجازه ندهيم تحت عناوين فريبندة متخصص ولو غير متعهد، سرمايه داران بزرگ كه مسلماً در بين آنها جاسوس‌ها هم هستند، براي گردش چرخهاي اقتصاد كشور در بدنة نظام نفوذ كنند.

اينجانب چند سال قبل هشدار دادم كه مذاكره با سرمايه داران بزرگ براي به گردش درآوردن چرخ اقتصاد كشور خطر بزرگي براي انقلاب است. امروز هم سر منشأ گراني و اخلال در امور را نفوذ سرمايه داران بزرگ در پيكرة اقتصاد كشور مي دانم. ما اگر بخواهيم با كسبة جزء و خرده فروشان برخورد كنيم به بيراهه خواهيم رفت.

بايد با تروريست‌هاي اقتصادي و سرمايه داران وابسته به خارج بشدت برخورد كنيم. آنها كساني هستند كه خود و ايادي متخصص‌شان در رشته‌هاي مختلف در ارگان‌هاي اقتصادي، فرهنگي و دانشگاهي نفوذ كرده‌اند و در مواردي با نفوذ در دستگاههاي دولتي عملكرد انقلابي نظام و فرزندان امام را زير سؤال مي‌برند. در كارخانه‌ها و ادارات همة تلاش خود را مي‌كنند تا مردم را نسبت به نظام اسلامي و انقلاب بدبين كنند.

شعاع‌عملكرد تروريست‌هاي اقتصادي وسيع‌تر از گروهك‌هاي محارب است. يك تروريست منافق ممكن است چند نفر را از بين ببرد، اما تروريستهاي اقتصادي همة ملت ايران را هدف قرار داده اند. اگر ما با ريشه هاي فاسد برخورد جدي نكنيم با شعار و برخورد با معلول‌ها به نتيجة مطلوب نمي‌رسيم.

بايد عواملي را كه موجب نارضايتي مردم هستند دقيقاً شناسايي و با آنان برخورد قانوني كنيم. با ساده نگري و مبارزه با معلول‌ها از فشار بر مردم كاسته نمي‌شود. بايد مشكلات و نارسايي‌هاي اقتصادي و فرهنگي را ريشه يابي كرد و قبل از آنكه مشكل به معضل حاد و درجه يك جامعه تبديل شود به فكر چاره باشيم.

از اول گفتيم كه اينگونه سرمايه داران به غير از منافع شخصي به چيزي معتقد نيستند. چون جو عمومي كشور مذهبي است با يك ته ريش و تسبيح، خود را «مسلمان دو آتشه» جا مي زنند و به كار خودشان مشغول مي شوند. اينكه در ادارات فساد و رشوه خواري است به اين علت است كه ما از اول برخورد قاطعي با اينگونه افراد نداشته ايم.

وقتي مي بينيد عده اي بي ضابطه و از برخورد آرام نظام سوء استفاده كرده وارد كشور مي شوند، اموالشان را پس مي گيرند و به راحتي فعاليت‌هاي گذشته خود را ادامه مي دهند و كم كم به صورت شبكه هاي حرفه اي وارد مراكز اقتصادي و توليدي، ادارات و دانشگاهها مي شوند بايد انتظار داشت كه جوانهاي انقلابي كه تا ديروز در برابر گلوله هاي دشمن مي ايستادند امروز بي تفاوت شوند.

حذف حصارهاي خود سانسوري لازمة تحقق جامعة سالم است. مردم ما، انقلاب، نظام، امام، رهبر و كشورشان را دوست دارند. بنابراين لازم است در كمال آزادي حرفشان را بزنند. اين جوّي كه درست كرده‌اند و مردم را از دستگاه اطلاعات مي ترسانند به مصلحت انقلاب و نظام نيست. نبايد اين جو باشد. چرا مطبوعات و نمايندگان مجلس بعد از موضع رئيس محترم جمهوري جرأت پيدا مي كنند و حرف دلشان را بيان مي كنند! همين حرفها را كه قبل از سخنراني رئيس جمهور مي دانستند، چرا نمي گفتند. در يك جامعة سالم و اسلامي مردم هرگز دچار خودسانسوري و ترس نمي شوند. سعي كنيد مردم را تشويق و تهييج كنيد تا حرفشان را بزنند. بايد اين شجاعت را در افراد ايجاد كنيم كه اگر وزيري مرتكب اشتباه شد همه بتوانند عملكرد او را نقد و بررسي كنند، امام جمعه، نويسنده و روزنامه نگار و مردم كوچه و بازار به او اعتراض كنند، چرا كه وجدان عمومي بهتر از هر فردي واقعيتها را مي فهمد.

اين مسئله كه هر انتقادي را تضعيف دولت و نظام بدانيم دقيقاً بعكس است. تذكر دلسوزانه و انتقاد موجب مي‌شود كه قبل از اينكه مشكل به معضل تبديل شود، راهيابي و حل گردد و احتياج به بسيج عمومي نشود.

ما اين جو را كه :‌«اطلاعات نمي گذارد مردم و رسانه‌ها حرف‌خودشان را بزنند» بايد بشكنيم. دستگاه اطلاعات به ضد انقلاب، نفوذي، منافق و سلطنت طلب اجازة ابراز وجود نخواهد داد، ولي بايد از خدا بخواهد كه رسانه هاي عمومي حرف مردم را بزنند و واقعاً هم مي خواهد.

اين همه انسان‌هاي والا و مخلص براي تحقق اهداف انقلاب و نظام مقدس اسلامي شهيد شدند، ما نبايد اجازه بدهيم كه زمينة جامعه به گونه‌اي شود كه خداي نخواسته مردم دلسرد شوند. آدم واقعاً دلش مي سوزد كه همان گرفتاريهاي اول انقلاب دوباره گريبانگير ملت شريف ايران شود.

امروز در قضية مبارزه با گراني كاري نكنيم كه مردم فكر كنند ظرف چند روز ارزاني بر جامعه حاكم مي شود. ارزان شدن اجناس ممكن است ماه  ها طول بكشد. بايد در اين مبارزه سخت سعي كنيم. قولي ندهيم كه نتوانيم به آن عمل كنيم تا خداي نخواسته چند ماه ديگر مردم فكر كنند دولت در اين مبارزه شكست خورده است. اين معضل بزرگ اجتماعي و اقتصادي بايد در مبارزه با ريشه هاي فاسد بتدريج حل شود.

خاطرات ده ساله

در اخبار داخلي، موضعگيري و انتقاد شديداللحن حجت الاسلام آقاي حاج سيداحمد خميني خبر مهمي بود. سخنان ايشان در رسانه هاي داخلي و خارجي انعكاس گسترده اي داشت. صحبت‌هاي ايشان چند محور داشت:

1. ما نبايد تابع سياست‌هاي اقتصادي درهاي باز غرب باشيم.

2. از موقعي كه سرمايه‌داران تحت لواي بخش خصوصي به تخريب اقتصادي مشغول هستند، هر روز سنگي در مقابل توان اقتصادي مردم مظلوم و مستضعف انداخته‌اند.

3. يك عده سرمايه‌دار زالوصفت به اين بهانه كه اقتصاد دولتي مضر است، به حال خود رها شده و به جان اين ملت افتاده‌اند.

4. اگر با سرمايه‌داران، همانند منافقين برخورد مي‌كرديم، اوضاع كشور به اين صورت درنمي‌آمد.

رسانه‌هاي خارجي اين سخنان را مخالفت با سياست‌هاي دولت آقاي هاشمي تلقي كرده و روي آن داستان سرايي كرده اند. هر چند ظاهر اين مطالب مخالفت با سياست‌هاي دولت آقاي هاشمي است ولي نه آن طور كه در رسانه‌هاي خارجي بزرگ شد.»( روز سه شنبه 5 مهر ماه 1373)

آقاي هاشمي قدري گرفته به نظر مي رسيد. احتمال مي‌دهم به دليل نوع موضع‌گيري‌هايي كه اين روزها برخي شخصيت‌ها و روزنامه‌ها درباره كارنامه دولت داشته‌اند، خوشحال نيست.»(چهارشنبه 6 مهر ماه 1373)

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.