معاون علمی پژوهشی سازمان بسیج حقوقدانان گفت: بدون شک باید برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی از سازوکارهای حقوقی هم استفاده کنیم.
الفتپور معاون علمی پژوهشی سازمان بسیج حقوقدانان عصر امروز در نشست خبری همایش «حقوق و اقتصاد مقاومتی» اظهار داشت: متأسفانه سیاستگذاری امسال رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی چندان مورد توجه دولت قرار نگرفت، ضمن اینکه در سازوکارهای اقتصادی باید سازوکارهای حقوقی هم مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: به همین جهت سازمان بسیج حقوقدانان اقدام به برگزاری همایش «حقوق و اقتصاد مقاومتی» کرده تا خلأها و مشکلات موجود در راه تحقق اقتصاد مقاومتی را شناسایی و در جهت رفع آنها تلاش کنند.
الفتپور با تأکید بر اینکه نگاه ما به اقتصاد مقاومتی مربوط به یک دوره گذار نیست، تصریح کرد: ما به شدت پیگیر بحث اقتصاد مقاومتی با رویکردی حقوقی هستیم و در همین راستا اقدام به تدوین منشور حقوقی اقتصاد مقاومتی در سازمان بسیج حقوقدانان کردیم.
معاون علمی پژوهشی سازمان بسیج حقوقدانان با تأکید بر اینکه برنامهریزی برای برگزاری این همایش از 9 ماه پیش صورت گرفته بود، گفت: تقریباً 45 محور برای همایش در نظر گرفته شده و 70 اثر به دبیرخانه همایش رسیده است ضمن اینکه ما 20 اثر سفارشی هم با کمک مرکز تحقیقات شورای نگهبان، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت نظام و دانشگاههای علامه و امام صادق (ع) داریم.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه زیرمجموعههای دولت یازدهم چندان استقبالی از این همایش نکردند و ظاهراً چندان به بحث اقتصاد مقاومتی توجهی ندارند.
در ادامه این نشست راجی، معاون پژوهشکده شورای نگهبان هم با تأکید بر اینکه تقویت تولید ملی در جهاد اقتصادی از جمله ارکان اقتصاد مقاومتی است گفت: ما باید نظام مالی کشور را به شکلی اصلاح کنیم که سرمایهها جهتدار شده و به سمت تولید حرکت کنند.
وی با تأکید بر اینکه کارهای انجام شده در بحث حقوق جزا و مفاسد اقتصادی در حد مطلوب نیست گفت: گاهی در شرایط تحریم کسی اقدام به احتکار میکند یا ارزی را خلاف مورد هزینه میکند بدون شک تخلف در این شرایط بیشتر از زمانی است که ما در شرایط تحریم نباشیم اما متأسفانه به این موضوع توجهی چندانی نشده است.
Sorry. No data so far.