عضو فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به سقوط ۷۰ پلهای شاخصهای محیط زیست کشور در میان جوامع بینالمللی، گفت: بر اساس گفتههای سکاندار محیط زیست، رفع معضل آلودگی هوای خوزستان نیازمند برنامهای ۱۰ ساله است، آیا مردم باید تا ۱۰ سال دیگر خفه شوند؟ ابتکار با چه کسی لج میکند؟
با تاکید بر اینکه لازم است معصومه ابتکار (رئیس سازمان حفاظت محیط زیست) با مجلس و مردم ارتباط برقرار کند، اظهار داشت:متأسفانه طی این مدت عملکرد مثبتی از ابتکار ندیدهایم.
عضو فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی متذکر شد: لازم بود حداقل در اوج آلودگی هوای خوزستان، ابتکار برای ابراز همدردی هم که بود در میان خوزستانیها حضور مییافت.
وی ادامه داد: همچنین درباره آلودگی هوای تهران نیز باید گفت در این زمینه راهکار و راه حل وجود داردچرا ابتکار وارد نمیشود. همهچیز پول نیست. محیط زیست قانون در اختیار دارد و میتواند دستگاهها را وادار به تمکین کند.
وی بیان داشت: اینکه محیط زیست هواسنج گذاشته است و شرایط هوا را بیان میکند کار مهمی نیست، همه ما این را میدانیم.
لاهوتی با اشاره به تردد خودروها و موتور سیکلتهای فرسوده در کلانشهرها ادامه داد: هر دستگاه موتور سیکلت فرسوده 7.5 گرم گاز تولید میکند، چرا محیط زیست جلوی ادامه روند تردد این دستگاههای نقلیه را میدهد؟
وی همچنین با اشاره به تردد 10 هزار دستگاه تاکسی پیکان فرسوده در کلانشهر تهران، اضافه کرد: همه مشکل ما این نبوده که بنزین آلودگی ایجاد میکند تا بنزین وارد کنیم. زمانیکه کشور به مرز خودکفایی رسیده چرا باید بار مالی به دوش آن بیندازیم؟
عضو فراکسیون محیط زیست مجلس با بیان اینکه کشور در بحث محیط زیست در میان جوامع بینالمللی 70 پله سقوط کرده است درباره حذف بودجه محیط زیست و انتقاد سکاندار این سازمان از مجلس، گفت: این بودجه قرار بود از محل مالیات بر ارزش افزوده شهرداریها تأمین شود و پول دولت نبود.
به گفته لاهوتی، بنابراین این پول میتواند صرف توسعه مترو و بهبود ناوگان حمل و نقل عمومی از جمله اتوبوسها در همان شهرداریها شود.
وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه ابتکار با چه برنامهای به خوزستان رفته است؟ گفت: رئیس سازمان محیط زیست در مصاحبههای خود گفته که بهبود شرایط خوزستان 10 سال به طول میانجامد، سوال اینجاست آیا باید مردم تا 10 سال دیگر خفه شوند؟ این گفتارها چه معنی میدهد و ابتکار به چه کسی لج میکند؟ این حرف مسخره کردن مردم نیست؟
وی با بیان اینکه در تهران در سال حدود 4 تا 5 هزار نفر بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند، اضافه کرد: هماکنون 3 هزار مینیبوس و 10 هزار تاکسی پیکان فرسوده در این کلانشهر تردد میکنند، وظیفه محیط زیست فقط این نیست که بگوید آلودگی هوا چه میزان است چرا که مسئولان متولی باید با قدرت چارهاندیشی کنند، بحث جان مردم در میان است.
Sorry. No data so far.