سه‌شنبه 24 فوریه 15 | 11:12
رضا جلالی در همایش « واکابی نامه رهبری به جوانان غربی از منظر روابط بین‌الملل»

گروه‌های اسلام‌نما بزرگترین دشمنان اسلامند

یک فعال رسانه‌ای گفت: قرائتی از اسلام که ایران مدعی آن است اسلام ناب محمدی است که من فکر می‌کنم این اسلام فقط در ادبیات و الفاظ شکل گرفته است.


13931205000001_PhotoA

یک فعال رسانه‌ای گفت: قرائتی از اسلام که ایران مدعی آن است اسلام ناب محمدی است که من فکر می‌کنم این اسلام فقط در ادبیات و الفاظ شکل گرفته است.

رضا جلالی فعال رسانه‌ای در همایش «واکاوی نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی از منظر روابط بین‌الملل» که در دانشکده علوم سیاسی دانشگاه آزاد برگزار شد، گفت: در 15 سال گذشته جهان پر از چالشی داشتیم که توسط ایدئولوژی‌های زمینی و برخی از قرائت‌های ادیان آسمانی به وجود آمد.

وی تصریح کرد: دهه پایانی قرن بیستم را باید اوج چالش‌های کشورهای مخاطب مسلمانان قرار داد. غرب سیاست‌های یکجانبه‌گرایی چهارگانه‌ای تحت عنوان نظم عمومی، برخورد تمدن‌ها و فرهنگ‌ها، پایان تاریخ و جهانی شدن و جهانی کردن در یک دهه پایانی قرن بیستم و بخصوص پس از پایان جنگ سرد، را دنبال کرد و این در حالی است که ما بزرگترین چالش و نسل‌کشی بشریت را در کشور بوسنی و هرزگوین در حوزه بالکان شاهد بودیم.

این فعال رسانه‌ای افزود: امروز بزرگترین دشمن بالقوه برای اسلام گروه‌های اسلام‌نمایی هستند که با قرائت‌های پنج‌گانه در جهان ریشه دوانده‌اند. اگر به دروازه‌های شرقی و غربی کشور نگاه کنیم یقیناً طغیان‌گرانی به نام طالبان و داعش را می‌بینیم که موجبات شرمندگی مسلمانان و اسلام‌گرایان را فراهم کردند.

وی گفت: در حالی که دنیا یک میلیارد و 350 میلیون مسلمان را در خودش جای داده است رخدادهایی مانند 11 سپتامبر 2001 آمریکا، 11 مارس 2002 در مادرید، 11 مارس 2003 که در متروی لندن رخ داد موجبات برخورد کشورهای غرب با سوژه‌ای که از آن تحت عنوان بنیادگرایی اسلامی نام برده می‌شود، فراهم کرد.

جلالی تأکید کرد: ما در دروازه‌های شرقی و غربی خودمان 15 سال است که در امنیت قرار نداریم و وقت آن رسیده سری به حوزه داخلی کشور بزنیم و نکته‌نظراتی که می‌تواند مورد همبستگی ملی شود را پیدا کنیم.

این فعال رسانه‌ای تصریح کرد:‌ ما تا مادامی می‌توانیم گفتمان اسلام را به صورت صادراتی مطرح کنیم که بتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم. مسئولان در این راستا باید بتوانند موجبات همبستگی ملی را در داخل کشور به وجود آورند و پاسخگوی جوانان داخل کشور که خواسته‌های به‌جایی دارند، باشند.

جلالی ادامه داد: ما در حالی می‌توانیم پیام خود را به دنیای خارج منتقل کنیم که بتوانیم با کمپین‌هایی که در قالب فضای مجازی و شبکه‌های رسانه‌ای به وجود می‌آید موجبات انتقال مفاهیم اسلام ناب را به وجود آوریم.

وی گفت: امروز چند قرائت از اسلام در اذهان جستجوگران ادیان آسمانی وجود دارد، یکی از آنها اسلامی است که خاستگاه اصلی‌اش عربستان است و یکی هم اسلامی که مبتنی بر سکولاریسم است.

این فعال رسانه‌ای ادامه داد: قرائت بعدی که ایران مدعی آن است اسلام ناب محمدی است که من فکر می‌کنم این اسلام فقط در ادبیات و الفاظ شکل گرفته است.

جلالی ادامه داد: ایران می‌تواند پرچم‌دار اسلام واقعی باشد ولی اگر ما موجبات نقاط ضعف و قوتی که در حوزه داخلی کشورمان هست را نبینیم و مطالبات جوانان را نادیده بگیریم چگونه می‌توانیم آن را به خارج ارائه کنیم.

وی ادامه داد: پیام رهبری به جوانان غرب دو خواسته اصلی را بیان کرد یکی اینکه بود که جوان غرب کهنه‌پرستی را که در رابطه با اسلام وجود دارد، دور بیاندازند و دوم به صورت مستقیم از طریق قرآن با حقیقت اسلام آشنا شود.

جلالی اظهار داشت: جمهوری اسلامی امروز بین قرائت‌هایی که از اسلام وجود دارد مدعی پرچمداری اسلام واقعی است در حالی که می‌بینیم در بیاناتی که رهبر انقلاب در این نامه به آن تأکید داشتند واژه شیعه و شیعیان را به میان نیاورده‌اند و فقط از اسلامی سخن گفته شد که پیروان زیادی در 57 کشور دنیا دارد.

وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با هجمه‌های بسیار زیادی در حوزه جهانی و منطقه‌ای روبه‌رو است و برای بیمه کردن آن باید به مبانی و اصول وفاق و همدلی بازگردیم و با جریان‌های سیاسی که با شمع فروزان اسلام مرتبط هستند، میثاقی جاودانه ببندیم.

وی خاطرنشان کرد: برای انتقال مفاهیم اسلام ناب باید ابتدا جوانان داخل کشور را در گرد شمع وحدت دعوت کنیم و وقتی وحدت و همگرایی در حوزه داخلی به وجود آمد یقیناً می‌توانیم برای انتقال مفاهیم اسلام ناب که به زبان گویای مسئولان ارشد کشور نگاشته می‌شود، اقدام کنیم.

جلالی در ادامه با اشاره به سخنان حق‌شناس پیرامون نامه‌های احمدی‌نژاد به رهبران کشورهای بزرگ، گفت: چون این نامه‌ها بی‌پاسخ ماند به نویسنده نامه توهین شد.

وی اظهار کرد: اگر ما مخاطب‌شناسی نکنیم یا نامه‌های بی‌جواب را شاهد باشیم یقیناً توهین تلقی می‌شود و امیدواریم بتوانیم با آسیب‌شناسی این بحث کاری انجام دهیم.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.