سه‌شنبه 03 مارس 15 | 23:28

بررسی طلاق در شورای عالی انقلاب فرهنگی

در هفتصد و شصتمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه موضوع آسیب های اجتماعی با محوریت علل کاهش ازدواج و افزایش طلاق در کشور بررسی شد.


در هفتصد و شصتمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه موضوع آسیب های اجتماعی با محوریت علل کاهش ازدواج و افزایش طلاق در کشور بررسی شد.

دبیر این شورا پس از نشست عصر امروز در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: در جلسه گذشته گزارشی آماری از وضع ازدواج و طلاق در بخش‌ها و استان‌های مختلف و علل اساسی هر یک از این موضوعات متناسب با هر منطقه ارائه و بررسی شد.
مخبر دزفولی گفت: در جلسه امروز وارد این موضوع شدیم که برای کاهش نرخ طلاق و استفاده از روش هایی که می تواند به افزایش نرخ ازدواج در بخش های مختلف کشور منجر شود تصمیم بگیریم.
وی افزود: در این جلسه گزارش بسیار خوبی از مطالعه‌ای میدانی در استان خراسان ارائه شد که در این مطالعه از ظرفیت های کارشناسی در بخش های اسلام شناسی، روانشناسی، موضوعات اجتماعی و ارائه مشاوره به کسانی که در معرض طلاق قرار گرفته بودند استفاده شده است.
مخبر دزفولی گفت: در این مطالعه فرایندهایی که در مسیر طلاق اتفاق می افتد واکاوی شده است که بخش زیادی از این گزارش در جلسه امروز مطرح شد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: آثار و نتایج این گزارش در بخش های مختلف اعم از مشاوره های بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، دینی و اعتقادی و نیز آثاری که در کاهش نرخ طلاق مخاطبان در جامعه آماری این مطالعه اتفاق افتاده است مد نظر اعضای شورا قرار گرفت.
مخبر دزفولی گفت: رئیس و اعضای شورا نظرشان این بود که این موضوع و کارهای شبیه آن در جلسات آینده شورا نیز ادامه یابد.
وی افزود: براین اساس درصددیم پس از کامل شدن این گزارش ها و نتایج مطالعات و روش های کاهش نرخ طلاق که به طور آزمایشی در برخی استان‌ها انجام شده است آن را در شورا ارائه کنیم و سپس برای تعمیم و طراحی این گونه موفقیت ها و تسری آن به دیگر مناطق کشور تصمیم بگیریم.
مخبر دزفولی ابرازامیدواری کرد در دو، سه جلسه آینده شورای عالی انقلاب فرهنگی بتوانیم به تصمیم عملی، علمی و کاملا کارشناسانه برای برون‌رفت از آسیب طلاق به حداقل، کاهش شیب رشد آن در کوتاه مدت برسیم و در بلندمدت نیز با مطالعات لازم بتوانیم در این باره تصمیم‌سازی مناسب کنیم.
وی گفت: یکی از موضوعات مرتبط با آسیب های اجتماعی در دستورکار قرار گرفت که به محض اینکه این موضوع در شورا به نقطه ای برسد که بتواند در دستگاه های اجرایی، نهادهای غیردولتی یا جریان های خودجوش مردمی سامان یابد شورا وظیفه خود می داند که از آن حمایت کند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان اظهار داشت: این موضوع چون از جنس آسیب های اجتماعی است برای کاهش آن سرمایه گذاری خواهیم کرد و بخش های مختلف آن در جلسات آینده شورا استمرار می یابد و سعی می کنیم نتیجه نهایی آن را در جلسات آینده به اطلاع مردم برسانیم.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.