یکشنبه 08 مارس 15 | 19:45

سیپراس: نمی‌خواهیم تا ابد مقروض باشیم

نخست‌وزیر یونان در گفت‌وگو با یک هفته‌نامه آلمانی با اشاره به برنامه ۶ ماده‌ای برای اصلاحات اقتصادی گفت که نمی‌خواهد کشورش برای همیشه مقروض باشد.


13931217000769_PhotoA

نخست‌وزیر یونان در گفت‌وگو با یک هفته‌نامه آلمانی با اشاره به برنامه ۶ ماده‌ای برای اصلاحات اقتصادی گفت که نمی‌خواهد کشورش برای همیشه مقروض باشد.

«الکسی سیپراس» نخست‌وزیر یونان با اشاره به وعده‌های دوران انتخابات گفت که وی همان چیزی را در کشورش اجرا می‌کند که قبلا گفته است اما برخی از مشکلات را می‌توان با دید متفاوتی دید.

وی به هفته‌نامه آلمانی «اشپیگل» گفت که از زبان واقعیت استفاده کرده است. راهکارهای متفاوتی برای حل مسایل وجود دارد یکی از آنها کاهش بدهی‌ها و محدودیت آنهاست. همچنین اوراق بهاداری که نقش مهمی در رشد اقتصادی دارند. اما مهمترین مشکل در حال حاضر برنامه ریاضت اقتصادی است که باعث شده تا بدهی‌های یونان افزایش یابد.

سیپراس گفت: «برنامه‌های اصلاحات را موسسات تایید نمی‌کنند. آنها چارچوبی برای اجرایی شدن برنامه‌ها در تمام اروپا دارند. پیش از این شرایط این بود که تروئیکای وام دهنده باید با فرستادن ایمیلی برای دولت یونان اعلام می‌کرد که دولت باید چکار انجام دهد. برنامه‌های اصلاحی ما ضروری هستند اما در واقع این ما هستیم که درباره آن تصمیم‌گیری می‌کنیم.آنها به ما تحمیل نمی‌شوند. ما می‌خواهیم که بیش از پیش بر مالیات و تخلفات مالیاتی تمرکز کنیم. تاکنون فقط گروه‌هایی که درآمدهای پایینی دارند مالیات می پردازند و آنهایی که ثروتمند هستند از پرداخت آن شانه خالی می‌کنند ما همچنین می‌خواهیم که ساختار مالیاتی را مفید کنیم.»

نخست‌وزیر یونان گفت: «برخی معتقدند که سرمایه‌گذاری می‌تواند به کاهش هزینه‌های بخش کار منجر شود.اما ما این هزینه‌ها را 40 درصد کمتر کرده‌ایم ولی به سختی سرمایه‌گذاری جدیدی صورت گرفته است. پولی که وارد چرخه اقتصاد یونان شده به حفظ بانک‌ها منجر شد و کمکی به حل مشکلات نکرده است.ما نمی‌خواهیم برای همیشه مقروض باشیم و می خواهیم از این وضعیت بد نجات یابیم. اما می‌توانیم به اقداماتی تکیه کنیم که می‌توانیم آنها را اجرایی کنیم.»

سیپراس با تاکید بر اصلاحات زیرساختی در کشورش گفت که  6 برنامه اصلاحی را در دستور کار دارد. اول مبارزه با بحران انسانی و به این منظور ایجاد کارت هوشمند شهروندی است که به وسیله آن می‌توان به خدمات عمومی دسترسی داشت. دوم اصلاحات اداری است که به وسیله آن اقدامات اداری کارآمدتر باشند. سومین گام: تعریف  میزان پرداخت برای بدهکاران مالیاتی. چهارم: اصلاحات در موسسات مالیاتی، پنجم: تشکیل شورای مالیاتی مستقل و ششم: تشکیل نهادی برای جلوگیری از فرار مالیاتی.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.