مسعود جعفری جوزانی کارگردان فیلم سینمایی «ایران برگر» با اشاره به محتوای این اثر و تاثیر آن بر روی مخاطبان، گفت: من با همه وجودم تلاش کردم که فیلمی بسازم تا لبخند را بر روی لبان مخاطبان بیاورد وهمه مردم را برای دیدن آن فیلم به سینماها بکشاند.
جوزانی ادامه داد:باید بستر فرهنگ سازی فراهم شود و همه ارگانهای دولتی و نهادها و نیز صدا و سیما بدانند که در کلان شهرها اگر مردم از خانه هایشان بیرون نیایند افسردگی گرفته و بیمار می شوند،پس هر تفریح دورهمی برای مردم ما خوب است.
این کارگردان کشورمان تصریح کرد:زمانی که ما در جمع یکدیگرهستیم در غم و شادی هم سهیم بوده و به یک حس مشترک می رسیم.ولی متاسفانه مسئولان ما برنامه ای برای آینده سینما ندارند و تهیه کنندگان هم به صورت غیر طبیعی و سفارشی وارد این کار شده اند.
وی ادامه داد:متاسفانه سینمای ایران با فروش 5فیلم نمی تواند سطح خود را بالا ببرد وبه طور طبیعی 50درصد ورشکسته به حساب می آید،این سینما به صورت طبیعی اش از نظر من تعطیل است، ولی با همه این اوضاع سعی خود را کردم تا دوباره مردم را به سینما ها دعوت کنم.
صنعت سینمای ملی نداریم
جعفری جوزانی با اشاره به نبود صنعت سینمای ملی،گفت:ما از صنعت سینمای ملی به این معنا که 95درصد فیلم ها باید با سلیقه مردم ساخته شود و 5درصد هم بتواند به طبقه خاص اختصاص داشته باشد،برخوردار نیستیم.
ایران برگر فرقی با فیلم های دیگر من ندارد
کارگردان فیلم سینمایی ایران برگر با اشاره بیشتری به محتوای فیلم جدید خود اظهار داشت: با وجود طنز بودن محتوای این اثر،ایران برگر فرقی با دیگر کارهای من ندارد. برای ساخت درچشم باد تاریخ معاصر ایران را به شدت مطالعه کردم و کمدی خاصی را در آن دیدم.
وی افزود: ایران برگر طنز در چشم باد است که به صورت خنده داری در آن می بینیم که افرادی به دنبال قدرت بوده و نیزعده ای دیگر به دنبال رای هستند،اما آنها نمی دانند که چه چیز را طلب می کنند و به طور کلی و به عقیده من دعوایی اتفاق می افتد که خود شوخی با تاریخ است.
آرزو می کنم «پوریای ولی» رابسازم
جعفری جوزانی درباره فعالیت جدید خود درخصوص ساخت سریالی برای تلویزیون خاطر نشان کرد:آرزو می کنم بتوانم “پوریای ولی” را در صورت فراهم شدن بودجه تلویزیون بسازم.
Sorry. No data so far.