اولین کاروان «روایت مقاومت» پس از روایت گری بخش های مهمی از تاریخ انقلاب در شهرهای مختلف کشور، به کار خود پایان داد.
نخستین کاروان روایت مقاومت که از مشهد مقدس حرکت خود را آغاز کرده بود به کار خود پایان داد.
این کاروان پس از دیدار با آیتالله محمود رجبی، جانشین مؤسسهی امام خمینی و عضو جامعهی مدرسین حوزه علمیه قم راهی تهران شد. کاروان روایت مقاومت پس از خروج از قم با حضور در ابتدای جادهی تأسیسات غنیسازی فردو به روایت مقاومت هستهایی و تطبیق آن با وقائع پایان جنگ هشتساله همچون سقوط فاو پرداخت.
حضور در مرقد مطهر امام خمینی، قدس الله سره، و مزار شهداء نخستین برنامهی این کاروان در بدو ورود به تهران بود. روایت عینی فاجعه حج سال 66 از زبان اسماعیل اسدی، فرماندار وقت بروجن، روایت نبرد با تکفیریها در عراق و سوریه توسط روحالله رفیعی مستندساز بحران، از دیگر برنامههای این کاروان در محل قطعهی شهدای حج خونین بود. این کاروان با حضور بر مزار شهید امیرحسام ذوالعلی از شهدای فتنهی سال هشتاد و هشت با خانواده این شهید دیدار کرد.
سخنرانی حسین طلا، فرماندار وقت تهران و وحید یامینپور استاد دانشگاه، در محل حسینیهی هنر، با موضوع فتنه سبز و امتدادهای آن در پروندهی هسته ای پایانبخش برنامههای این کاروان در روز نخست حضور در تهران بود.
زیارت بیت حضرت روحالله و حسینیه جماران اولین برنامهی این کاروان در آخرین روز حضور در تهران بود.
کاروان روایت مقاومت پس از آن با حضور در خیابان فردوسی به روایت عینی درگیری با منافقین سبز در این خیابان در 22 بهمن سال 1388 پرداخت و پس از آن در محل پایگاه بسیج 117 نینوا حاضر شد. دیدار از مسجد لولاگر، اقامهی نماز، روایت حمله فتنه گران به این مسجد و سخنرانی حمید داوودآبادی، محقق جنگ و نویسنده، دربارهی نسبتهای منافقین سرخ و منافقین سبز با تکیه بر کتاب “چادر وحدت” آخرین برنامهی کاروان روایت مقاومت در تهران بود.
نخستین کاروان روایت مقاومت، یادمان شهید مدافع حرم، مهدی نوروزی، محصول طراحی مفهومی مدرسه مطالعات نظری وتر و اجرای میدانی بسیج دانشجویی دانشگاه خیام بود که در قالب جدیدی از کاروانهای راهیان نور طی هشت روز در استانهای خراسان، خوزستان، قم و تهران برگزار شد.
Sorry. No data so far.