رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۳۰ هتل ۴ و ۵ ستاره در کشور داریم، گفت: باید برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز به عدد ۴۰۰ هتل در کشور برسیم و به طور میانگین سالانه ۲۰ تا ۲۵ هتل در کشور بسازیم.
مسعود سلطانی فر امروز در نشست خبری که در محل معاونت گردشگری کشور برگزار شد، اظهار داشت: برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز 20 ساله کشور باید زیرساختها توسعه یابد که در همین راستا باید به طور میانگین سالانه 20 تا 25 هتلدر کشور بسازیم.
وی افزود: بخشی از تسهیلاتی که برای ساخت هتلها در کشور ارائه میشود از محل صندوق توسعه ملی است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری درباره اقدامات صورت گرفته توسط ستاد خدمات سفر طی ایام نوروز نیز گفت: سازمان میراث فرهنگی از تاریخ 25 اسفند 93 تا 14 فروردین 94 حدود 16 اکیپ نظارتی به کلیه استانها اعزام کرده است که طی این مدت 92 واحد گردشگری به دلیل تخلفاتی که انجام داده بودند تعطیل شدند.
سلطانی فر ادامه داد: از این 92 واحد، 28 واحد اقامتی، 32 دفتر خدمات مسافرتی و 32 واحد پذیرایی تعطیل شدهاند.
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: از 28 اسفند سال 93 تا 14 فروردین سال 94 در کل 31 استان کشور و 7 منطقه آزاد، تعداد 60 میلیون و 84 هزار نفر اقامت شب ثبت شده است.
وی با بیان اینکه ۱۵ میلیون نفر ایرانی در نوروز به سفر رفتهاند، گفت: استانهایی که بیشترین اقامت مسافران نوروزی را داشتهاند مازندران، گیلان، بوشهر، هرمزگان، خوزستان، فارس، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، اصفهان و کرمانشاه است.
سلطانی فر در ادامه افزود: روشهایی که در سالهای گذشته برای اعلام آمار مرسوم بوده بارها مور بحث و بررسی قرار گرفته است، از آنجایی که مقاصد گردشگری ایران متنوع است و هر فرد ممکن است در ایام تعطیلات هر روز را در یک شهر سپری کند، روشی که به نظر میرسد میتواند ما را به آمار دقیقی برساند، اقامت است.
وی ادامه داد: با همکاری پلیس راهور ناجا، مجموعه دستاندرکار در وزارت راه و استفاده از تجهیزات و دوربینهای موجود، تلاش می کنیم در سالهای آینده به روش موثرتری برای اعلام آمار سفر در کشور برسیم.
وی آمار کمپهای اقامتی در این مدت که در آنها نمایشگاه صنایع دستی هم برگزار شده است را 660 کمپ اعلام کرد و گفت: میزان بازدیدکنندگان از موزهها نوروز امسال 121 درصد رشد داشته است.
معاون رئیسجمهور یکی از دستاوردهای این دوره از ستاد خدمات سفرهای کشور را در کنار هم قرار گرفتن دستگاهها به منظور ایجاد فضای همدلی بیشتر اعلام کرد.
نیاز به مراکز بین راهی 7 برابر میزان فعلی است
مرتضی رحمانی موحد، معاون گردشگری کشور نیز در این نشست خبری درباره وضعیت مراکز خدمات بین راهی گفت: در حال حاضر 7 تا 8 برابر تعداد مراکز بین راهی فعلی در کشور نیاز به ایجاد مراکز بین راهی در جادهها داریم که متولی اصلی آن وزارت راه است اما روند تحقق آن کمی طولانی است که انشاءالله سرعت بگیرد.
وی درباره تماسهای تلفنی مردم با سامانه 09629 اظهار داشت: 23 هزار و 250 مورد تماس با این سامانه طی ایام نوروز برقرار شده که 9 هزار و 390 مورد آن مربوط به راهها، 4 هزار و 600 مورد مربوط به هواشناسی، 2 هزار و 100 مورد درباره جاذبهها، یک هزار و 220 مورد مربوط به اماکن اقامتی و 340 مورد نیز درباره واحدهای پذیرایی بوده است.
رئیس ستاد خدمات سفر آمار شکایات مردمی را 98 مورد اعلام کرد که 49 مورد درباره دفاتر خدمات مسافرتی و 20 مورد هم مربوط به مراکز اقامتی بوده است.
رحمانی موحد تعداد پایگاههای اطلاع رسانی راهاندازی شده در نوروز را نیز 2800 مورد اعلام کرد.
به گفته معاون گردشگری کشور طی نوروز 758 هزار نفر از پایانههای مرزی تردد داشته اند و آمار گردشگران خروجی را نیز 20 فروردین ماه استخراج و اعلام میکنند.
Sorry. No data so far.