مسئول موسسه عالی پژوهش سازمان تامین اجتماعی از راهاندازی مجدد موسسه عالی پژوهش سازمان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: سازمان تامین اجتماعی، سیاستگذاریهای بزرگی را میطلبد که شواهدش را مراکز پژوهشی و دانشگاهی تشخیص میدهند.
دکتر رواقی در اولین نشست تعامل دانشگاه و سازمان تامین اجتماعی، در تعریف واژه فرهنگ گفت: فرهنگ مجموعهای از روشها، منشها، رفتارها و اعتقادات قلبی هر فردی است که عملکرد فرد را تشکیل میدهد.
وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش قرار میدهد، اظهار کرد: این سازمان یکی از بزرگترین سازمانهای اقتصادی کشور و دومین تولیدکننده درمان کشور است به همین دلیل سیاستگذاری بزرگی را میطلبد که نمیتواند مبتنی بر شواهد نباشد و این شواهد را مراکز پژوهشی و دانشگاهی تشخیص میدهند.
مسئول موسسه عالی پژوهش سازمان تامین اجتماعی در مورد تاریخچه موسسه عالی پژوهش سازمان تامین اجتماعی توضیح داد: این موسسه در سال 71 تشکیل شد؛ اما فعالیت آن در 3 الی 4 سال گذشته متوقف شد که مجددا از دو ماه گذشته مجددا شروع به فعالیت کرده است. این سازمان در طول فعالیت خود 222 طرح پژوهشی، 66 کتاب، فصلنامه و… را به انجام رسانده است. همچنین قانون تامین اجتماعی توسط این موسسه نوشته شده است.
رواقی در ادامه با اشاره به تعامل مشترک بین سازمان تامین اجتماعی و دانشگاه اظهار کرد: هدف سازمان تامین اجتماعی از فعالیت مشترک با دانشگاه این است که فعالیت سازمان تامین اجتماعی برتر شود.
وی از آمادگی موسسه عالی پژوهش سازمان تامین اجتماعی برای حمایت از پروژههای دانشگاهی خبرداد و افزود: موسسه عالی پژوهش سازمان تامین اجتماعی آمادگی دارد تا در حوزه تولید، گسترش و نشر دانش برگزاری جلسات، کرسیها، هماندیشیها، حمایت از پایاننامههای ارشد و دکتری، حمایت از طرحهای پژوهشی، اعطای گرنتهای پژوهشی به اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، برنامهریزی سمینارهای مشترک و حمایت از سمینارهای برنامهریزی شده از سوی دانشگاه در عرصههای تامین اجتماعی، تولید کتابهای موردنیاز عرصه رفاه و برگزاری دورههای آموزشی کوتاه مدت، از جامعه دانشگاهی حمایت کند.
مسئول موسسه عالی پژوهش سازمان تامین اجتماعی بر لزوم آشناسازی مردم با دانش عمومی رفاه و تامین اجتماعی تاکید کرد و گفت: مردم در زمینه رفاه و تامین اجتماعی آگاهی لازم را ندارند و این امر باید تبدیل به فرهنگ شود.
Sorry. No data so far.