چهارشنبه 22 آوریل 15 | 10:50

علت ۵۰درصد مرگ و میر ایرانی‌ها

وزیر بهداشت با هشدار نسبت به مصرف بالای چربی، نمک و قند، گفت: مصرف زیاد این مواد موجب بروز سکته قلبی و مغزی می‌شود که ۵۰ درصد مردم ایران را به کام مرگ می‌کشاند.


وزیر بهداشت با هشدار نسبت به مصرف بالای چربی، نمک و قند، گفت: مصرف زیاد این مواد موجب بروز سکته قلبی و مغزی می‌شود که ۵۰ درصد مردم ایران را به کام مرگ می‌کشاند.
 سید حسن قاضی‌زاده هاشمی در مراسم هفته سلامت که در دبیرستان نمونه دولتی راضیه شکرایی در شهرری برگزار شد، گفت: شما دانش‌آموزان باید در تغذیه خود و خانواده خود مراقب استفاده زیاد از نمک، قند و چربی باشید.
وی ادامه داد: مصرف چربی رگ‌های بدن را مسدود کرده و مصرف نمک و قند نیز فشار خون در پی دارد که همه اینها به سکته قلبی و مغزی می‌انجامد.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد مردم ایران به علت سکته‌های قلبی و مغزی جان خود را از دست می‌دهند.
به گفته وی سلامت جسمی وابستگی زیادی به آشامیدن و خوردن دارد و در صورت رعایت این موضوع آینده بهتر و بیمارستانها کمتر خواهد شد.
هاشمی بر ظرفیت بسیار مناسب آموزش و پرورش برای تربیت نسل آینده و تاثیرگزار بر خانواده‌ها تاکید کرد و گفت: شما دانش‌آموزان سفیران سلامت در خانواده‌ها هستید و می‌توانید با زبان خوش و احترام نسبت به مصرف چربی، نمک و قند به دیگران تذکر دهید.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.