به گزارش تریبون مستضعفین انتشار تصاویر دیپلمات ساپورتپوش در رسانهها موجی از اعتراض را در سایتهای خبری و شبکههای اجتماعی نسبت به بیاحترامی و رفتار خلاف عرف این دیپلماتها به همراه داشت. لباس نامناسب و غیر رسمی و استفاده از کولهپشتی در دیدار رسمی با رئیس مجلس جز مواردی بود که با پروتکل های تشریفات دیپلماتیک همخوانی نداشت.
اما به نظر میرسد با روی کار آمدن دولت یازدهم رعایت قوانین رسمی و پروتکلهای تشریفات وزارت خارجه مورد توجه نیست به گونهای که بارها در دیدارهای رسمی دیپلماتهای خارجی با مقامات رسمی کشورمان شاهد بودهایم که دیپلماتها و مقامات زن خارجی پوشش متناسب با قوانین ایران به تن نداشته اند. این در حالیست که یکی از شعارهای انتخاباتی حسن روحانی بازگشت عزت به پاسپورت ایرانی بود ولی در اثر عملکرد نامطلوب دستگاه دیپلماسی مقامات خارجی در دیدار با مقامات عالیرتبه کشورمان حاضر به رعایت آداب و قواعد رسمی ایران را نیستند.
طبق پروتکلی که از پیش میان ایران و سایر کشورهای جهان به توافق رسیده است، کلیه بانوان دیپلمات سایر کشورها موظفند با حجاب روسری و پوشیدگی متعارف در ایران وارد کشور شوند.
وزیرخارجه ایتالیا در تهران
توهین توئیتری دیپلمات ساپورت پوش
اسخاکه دیپلمات ساپورت پوش پس از بازگشت به کشورش در صفحه شخصیاش در توئیتر ظن عمدی بودن نحوه لباس پوشیدندش را تقویت کرده است. وی دیروز در توئیترش نوشته: «نحوه پوشش ما تنها تفاوتمان نیست… چرا به مردم اجازه ندهیم خودشان تصمیم بگیرند؟» کامنتهای این مطلب مبهم اسخاکه نشان میدهد که ایرانیها روی خوشی به کنایه وی نشان ندادهاند. یکی از کاربران نوشته است: «منظورت از انتخاب چیه؟ تو در ایران نبودی که ارزشهای وسترن خودت را بیاوری. تو فقط یک ماموریت سیاسی داری! این کاربر در کامنت دیگری در اعتراض به عمل اسخاکه مینویسد: «ایرانیان به قواعد دیپلماتیک دیگران احترام میگذارند. تو هم باید همین کار را بکنی. این یک قانون در کشور ماست.»
مهم بی اهمیت بودن این مساله برای اردشیر لاریجانی است/
کار از این حرف ها گذشته….