به نقل از خبرگزاری کوبایی«پرنسا لاتینا»، فیدل کاسترو در بازدید از این مرکز تحقیقی واقع در «محله گوئاتائو» در حومه هاوانا، پایتخت، همچنین با ۱۹ تن از کارشناسان در بخش صنعت تولید پنیر درباره موضوعات مختلف از جمله سطوح تولیدی و کیفیت دلخواه و سایر مسائل و مشکلات موجود، گفتوگو و تبادل نظر کرد.
بر اساس این گزارش، در این جلسه که بیش از چهار ساعت به طول انجامید، کاستروی هشتاد و هشت ساله، مشکلاتی که تغذیه مردم را در سطح جهانی تحت تاثیر قرار داده است، یادآور شد و از جمله این موارد، به تغییرات آب و هوایی و بروز جنگهایی که غالبا در جهان به وقوع میپیوندند، اشاره کرد.
شرکت کنندگان در این جلسه همچنین درباره سطح کنونی تولید پنیر و دستیابی به کیفیت مور دلخواه توضیحاتی ارائه دادند و این روند را با سالهای اوایل دهه نود که کشور با بحران اقتصادی شدیدی مواجه بود، مورد مقایسه قرار دادند.
در این گفتوگو که با حضور «ماریا دل کارمن کونسپسیون گونزالس» وزیر صنایع غذایی کوبا و اعضای شورای مدیران این وزارتخانه همچنین هیات مدیره موسسه صنایع غذایی و تعداد دیگری از اساتید و کارشناسان برگزار شد، شرکت کنندگان آموزش و تربیت کارشناسان صنعت تولید پنیر را در کشور، اقدامی اجتناب ناپذیر خواندند.
از 26 آذرماه سال گذشته (17 دسامبر سال 2014) که آمریکا و کوبا پس از نیم قرن جدایی، درصدد عادی سازی روابط فیمابین برآمدند، مسئولان کوبایی تغییرات بیسابقهای را در کشور در دستور کار قرار دادهاند.
دو کشور قرار است بیست و نهم تیرماه سال جاری سفارتخانههای خود را پایتختهای یکدیگر بازگشایی نمایند.
Sorry. No data so far.