سه‌شنبه 14 جولای 15 | 17:12

جذب مزدور برای جاسوسی علیه حزب الله

هک کردن رایانه‌های برخی کارمندان امنیتی رژیم صهیونیستی از حقایقی پرده برداشت که می توان آن را به مثابه ویکی لیکس اسرائیلی و برملا شدن قراردادهای تسلیحاتی با تروریست ها و به کار گرفتن مزدوران سوری و لبنانی نام برد.


نتانیاهو هک کردن رایانه های برخی کارمندان امنیتی رژیم صهیونیستی از جمله یک تبعه سوری از حقایقی پرده برداشت که می توان آن را به مثابه ویکی لیکس اسرائیلی و برملا شدن قراردادهای تسلیحاتی این رژیم با تروریست ها و به کار گرفتن مزدوران سوری و لبنانی آن نام برد.

هکرها توانستند به رایانه های کارمندان امنیتی رژیم اسرائیل دست یابند، یکی از این کارمندان «منذر الصدفی» معروف به مندی الصفدی کارمند دفتر مرتبط با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم و یکی از سرشناس ترین فعالان پرونده سوریه است.

اما دست یافتن به رایانه الصفدی و تلفن او و نیز شنود کردن آن چند ماه ادامه داشت و منجر به فاش شدن نام شخصیت های لبنانی و سوری که با دشمن اسرائیلی در خصوص پرونده سوریه و مسائل دیگر تعامل داشتند، شد.

هکرها توانستند پرونده ها و گفت وگوها را به طور کامل نسخه برداری کرده و شماره تلفن‌ها و آدرس و اسناد محرمانه مربوط به هماهنگی بین شخصیت های سوری مخالف با نظام حاکم وهوادار آن و نیز شخصیت‌های لبنانی  را به دست آورند تا اطلاعاتی درخصوص شخصیت های حزب الله نیز به دست آنان برسد.

این اسناد از تلاش مندی الصفدی برای جذب مزدوران لبنانی و سوری و هماهنگی او برای اعطای سلاح به گروههای مخالف سوری پرده برداشت و در برخی موارد نیز از به کار گذاشتن تراشه هایی به منظور تعیین برخی مواضع و بمباران آن از سوی نیروهای ائتلاف حکایت دارد.

رسوایی روابط سرکرده داعش با اسرائیل

علاوه بر این اسناد مزبور رسوایی روابط یکی از سرکردگان داعش با دشمن اسرائیلی را برملا ساخت.

مندی الصدفی، دوست نتانیاهو

مندی الصفدی متولد شهرک «مجدل شمس» سوریه در بلندی های اشغالی جولان  است و چه بسا بتوان او را از نزدیک ترین اتباع سوری به نخست وزیر رژیم اسرائیل دانست، زیرا مدیر دفتر نتانیاهو است و به عبارت دقیق تر در شعبه فناوری  اطلاعات و خدمات کار می کند، به اضافه اینکه در کنیست اسرائیل نیز حضور دارد.

ولی متولد سال 1969 است و نام واقعی او منذر ملقب به ابو ارسلان است که نام یک فعال سیاسی و اطلاعاتی است.او در زمینه تجارت سلاح فعالیت دارد و مالک شرکت های تجاری زیادی در برخی کشورها است و علاوه بر این رئیس جمعیت «دروز برای اسرائیل» است.

الصفدی دوست نزدیک «باروخ مارزل» راستگری افراطی اسرائیلی است که هر ساله جنایت حرم ابراهیمی در الخلیل در سال 1994  که 29 نمازگزار فلسطینی در جریان آن قربانی شدند، جشن می گیرد.

مامور پیگیری پرونده مخالفان مسلح سوریه

او از سوی نهادهای امنیتی اسرائیل ماموریت یافت که پرونده گروههای مخالف مسلح در سوریه را پیگیری کند و در این راستا بود که با سرویس اطلاعاتی ترکیه و گروههای مختلف مخالف سوریه و نیز افسرانی که از ارتش جدا شده بودند و برخی افسران که همچنان در بین نیروهای ارتش سوریه حضور دارند، ارتباطات گسترده ای برقرار کرد.

همدست النصره و داعش

وی با سرکردگان جبهه النصره و داعش در ارتباط است و با یکی از شخصیت های سیاسی لبنانی نیز روابط دوستانه و امنیتی برقرار کرد.

نکته قابل ملاحظه اینکه همسر یکی از محافظان پارلمان لبنان که ابوارسلان یا همان مندی الصفدی او را از طریق فیسبوک جذب کرده بود، چندی پیش بازداشت شد.

الصفدی از مزدوری برای اسرائیل تا ماجراجویی های شخصی و جنسی

آرشیو شخصی الصفدی بیانگر مزدوری و چگونگی تعامل دشمن با موضوع سوریه از زمان بحرانی شدن اوضاع این کشور است، به گونه ای که از روابط او با شخصیت های نظامی و غیر نظامی سوری و لبنانی حکایت دارد که در لبنان و سوریه و یا پایتخت های دور و نزدیک اقامت دارند.

آرشیو شخصی او همچنین شامل گفت وگوهای او با استفاده از اسکایپ و ارسال ایمیل و نیز تماس های و مکالمات تلفنی او به شیوه های مختلف از جمله با استفاده از وایبر است.

علاوه براین آرشیو او پرونده هایی را در بر دارد که شامل نقشه های نظامی و فیلم های ویدئویی و درخواست های سلاح و نیز ماجراجویی های شخصی و جنسی اوست.

الصفدی، مزدور سیاسی و امنیتی و رسانه ای

این اسناد و مستندات و سی دی ها بیانگر حجم تلاش و فعالیت استثنایی الصفدی به عنوان فعال در پرونده سوریه در زمینه های مختلف امنیتی، سیاسی و کمک رسانی و حتی رسانه ای است.

داستان از آنجا آغاز شد که یک هکر حرفه ای چند ماه پیش توانست یک جاسوس الکترونیکی (Trojan) را در رایانه شخصی یکی از سرکردگان داعش در عراق جاسازی کند

و به طور اتفاقی ارتباط این سرکرده داعشی و الصفدی فاش شد.

بر اساس اطلاعات فاش شده این سرکرده داعشی، الصفدی را در جریان جزییات روند اوضاع سوریه قرار می داد.

این هکر با استفاده از یک تکنولوژی مشخص توانست جاسوس الکترونی خود را در کامپیوتر الصفدی کار بگذارد و این اقدام با اعلام اطلاعات فاش شده از رایانه شیخ عمر الحجی معروف به عمر غرباء همراه شد.

وی یکی از شخصیت های مذهبی داعش در الرقه است و در یکی از نامه های موجود در رایانه که از طرف شخصی معروف به شیخ احمد ارسال شده بود، وی به نقل از «عبدالغفور الحاضری» از حلب اطلاعاتی در مورد شبکه جاسوسی در ترکیه با مدیریت «موشی کوهان» افسر صهیونیستی فاش کرد.

بر اساس این اطلاعات معاون کوهان یک نماینده امنیتی اسرائیلی دروزی به نام مندی الصفدی است و ماموریت او جذب مزدوران و بیشتر زنان هستند.

برگزاری نشست های محرمانه در ترکیه و اردن از دیگر وظایف محول شده به الصفدی است و در این نشست ها افسران صهیونیستی و آمریکایی نیز حضور دارند.

قراردادهای تسلیحاتی اسرائیل برای تروریست ها در پراگ

یکی از فایل های موجود در رایانه الصفدی مربوط به تلاش دشمن اسرائیلی برای عقد قرارداد تسلیحاتی در پراگ پایتخت چک و به نفع گروههای موسوم به «جبهه الاسلام» و « اجناد الشام» و جبهه النصره بود.

اما گروههای مسلح و به عبارت بهتر جبهه النصره از نهایی کردن این معامله در بیرون از خاک سوریه خودداری ودرخواست کردند که قرارداد مزبور از طریق شوراهای نظامی انجام شود تا بتوانند بر قیمت ها نیز کنترل داشته باشند.

این فایل همچنین از توافق بین یک طرف اسرائیلی و سوری برای نهایی کردن این معامله از طریق خاک اردن و سوریه و نیز پافشاری مندی الصفدی بر گفت وگو در مورد جزییات آن  در پراگ حکایت دارد زیرا یکی از شرکت های او در پراگ قرار داشته و بیشتر معاملاتش نیز در آنجا انجام می شود.

رو شدن دست عربستان و قطر در حمایت مالی از جبهه النصره

همچنین پرونده های موجود در رایانه مندی فاش می کند که هزینه های مالی گروههای مسلح سوری از سوی قطر و عربستان تامین می شود و نقطه اتصال بین النصره و قطر در تمام موارد تامین مالی، یک سوری به نام «محمد الخطیب» معروف به کلینتون است.

الخطیب با مندی روابط عمیقی دارد

«اسامه الحر» از دیگر اتباع سوری است که در خصوص معاملات تسلیحاتی در شمال سوریه با اسرائیل هماهنگی بعمل می آورد.

علاوه بر این یک زن ملقب به «ام عباد» از دیگر دست اندرکاران معاملات سلاح است.

بخشی از روند این معاملات به این شکل است که تاجران دولتی از کشورهای متعدد سلاح ها را از مراکز آموزش تهیه می کنند.

این تاجران روادید اروپایی دارند تا به سهولت بتوانند رفت و آمد داشته باشند و کالاهای خود را به شکل قانونی وارد اردن کنند.

پیگیری اطلاعات رایانه مندی از فعالیت های گروه موسوم به گردان الفرقان از جیش الحر‌(ارتش آزاد) پرده برداشت.

این گروه در راستای خدمت به منافع اسرائیل مسئولیت کنترل گذرگاههای پنهانی در نزدیکی «قلعه جندل» در «جبل الشیخ» را برعهده دارد.

در یک نامه دیگر یکی از مزدوران از گروههای مسلح به مندی اطلاع داد پس از آنکه یکی از همین تاجران یک تراشه الکترونیکی را در داخل کالاهای ارسالی برای گروههای مسلح کار گذاشت، نیروهای ائتلاف محل استقرار گروه موسوم به «المعتز بالله » را بمباران کردند.

هماهنگی سعودی – اردنی برای معاملات تسلیحاتی در سوریه

در یکی از فایل های موجود در رایانه الصفدی همچنین گفت وگوهایی در خصوص هماهنگی بین طرفهای سعودی و اردنی برای قرارداد تسلیحاتی در سوریه ضبط شده است و در آن یادآور شده بود که در این راستا نمایندگان اسرائیلی در شهر «درعا» واقع در جنوب سوریه و نیز در داخل خاک اردن حضور دارند.

قول مساعد الصفدی برای تامین سلاح درخواستی تروریست ها

یکی از فایل ها نیز شامل قراداد فروش سلاح آمریکایی به یکی از گروههای مسلح و درخواست موشک تاو و ضد هوایی و موشک های ضد تانک استینگز به اضافه تانک و دوربین های دید در شب و حرارتی بود که مندی قول داد آن را از اسرائیل تامین کند.

همچنین یک یادداشت مربوط به تشکیل ارتش به منظور سرنگونی نظام حاکم سوریه در رایانه وی موجود بود.

عملیات هک کردن رایانه شخصی موشه کاهان نیز نشان داد که وی همواره با مندی در تماس بوده است.

کاهان در نیویورک اقامت دارد و بین کشورهای مختلف از جمله ترکیه و فلسطین اشغالی در رفت و آمد است.

او از 18 سالگی به ارتش اسرائیل پیوسته و و 22 سال است که در آن فعالیت دارد.

در رایانه او یک فایل به نام «امنیت منطقه» ثبت شده است که مربوط به پیش نویس طرحی است که در پی نشست اسرائیلی- ـآمریکایی- سوری طراحی شده است و حاکی از حمایت اسرائیل و کمیته آمریکایی اسرائیلی (AIPAC) و کمیته آمریکایی – یهودی (AJC)  به اضافه ائتلاف آمریکایی- سوری و سازمان های مسیحی و مخالفان سوریه از این طرح است.

بنابر این سند، اهداف و محدوده طرح امنیت منطقه عبارتند از:

مرزهای لبنان- فلسطین اشغالی و مرزهای سوریه- فلسطین اشغالی.

تحت عنوان «فایده انقلاب سوریه در سه سال» دو زیر مجموعه دیگر با دو عنوان به ترتیب زیر ذکر شده است:

« در مورد شهرک نشینان اسرائیل: مواد اولیه- جمع آوری پول به نفع مخالفان سوری».

دوم: در مورد مخالفان سوری: ارتباط با اسرائیل- سفر به اسرائیل- عادی سازی روابط اقتصادی با اسرائیل- حمایت از سرزمین های یهودی و فلسطینی».

اما عنوان سوم «هزینه های آینده: نقشه یکصد میلیون دلاری» است که کمک های انسانی،غذایی، پزشکی، نفت و امنیت را در بر می گیرد با علم به اینکه هزینه های کنونی بالغ بر دو میلیون دلار است».

در سند موجود در رایانه کوهان همچنین یادآوری شده است که در این نشست از طرف اسرائیل نیر«بومز« پژوهشگر مرکز جهانی مبارزه با تروریسم و کارشناس مسائل اسرائیل و از طرف آمریکا نیز ژنرال «جان کابللو»، موشه کاهان و سازمان حمایت آمریکا و از طرف سوری نیز تیسر(روحانی) یکی از فرماندهان گروه موسوم به ارتش آزاد و سرتیب «عبدالله البشیرالنعیمی» و «کمال اللبوانی» حضور داشتند.

در بخش دیگری از این طرح تحت عنوان « چالش هایی طرح امنیت منطقه، موضوع  افغانستان، عراق و جنوب لبنان نیز مطرح شده است.

پیشنهاد تشکیل منطقه حائل در جنوب سوریه

در حالی که پیش نویس این طرح که حاضران در این نشست درمورد آن به توافق رسیدند، شامل پیشنهاد ایجاد منطقه حائل در جنوب سوریه بود که در آن نیروهای نظامی میانه رو سوری حضور داشته باشند.

اما فایده این طرح همان تحقیق امنیت اسرائیل و دور کردن خطر ایران از آن به اضافه تقویت اقتصاد و افزایش مهاجرت به اسرائیل است.

نکته قابل ملاحظه اینکه شرکت «مایکرو وومن» با مالکیت  کوهان -در بالا نام آن ذکر شد-  در واقع از جمله ابزارهای فعالیت در پیش نویس طرح «امنیت منطقه» بود.

کمک های مشروط داعش

اما اطلات فاش شده از رایانه مندی الصفدی حاکی از روابط او با یک خانم سوری (…) بود که از مخالفان و نامزد ریاست ائتلاف مخالفان بود و گفته می شود -با توجه به مکالمات این دو و ماهیت سرزنش و انتقاد آمیز این گفت وگوها – الصفدی  با او روابط عاشقانه ای داشت.

این خانم در جریان گفت و گو با الصفدی به کشمکش های شدید بین اعضای مخالفان  اشاره کرده و در یکی از این گفت وگوها یادآور می شود که در بازرسی در زندان های داعش نشانی مبنی بر حضور خبرنگاران فرانسه یافت نشد.

وی به نقل از یکی از سرکردگان داعش آمادگی او را برای کمک به دستیابی به دو خبرنگار ربوده شده فرانسوی اعلام کرد.

در بخش دیگری از گفت وگوهای این خانم سوری با مندی الصفدی وی به مندی اطلاع می دهد که دو نفری که پیگیری این موضوع به آنان سپرده شده بود، به سر نخ هایی دست یافته اند که احتمالا به پایان دادن این موضوع کمک می کند.

گفت وگو با استفاده از اسکایپ بین مندی و یک شخص دیگر به نام «جندالله» که در واقع مربوط به شخصی ملقب به «یاسین سنوردی» می شد، از دیگر اطلاعات فاش شده رایانه الصفدی است.

یاسین مامور اجرای معاملات سلاح بین اسرائیل و گروههای مسلح سوریه بود.

در یک گفت وگوی دیگر بین مندی و «احمد فرزات» وی به مندی اطلاع داد که سلاح های آمریکایی با کیفیت خوب در اختیار دارد.

فرزات در پاسخ به سوال مندی در مورد امکان ارائه تسلیحات به داعش گفت: داعش آماده خرید است.

در پی این گفت و گو مندی و «یوشی کوبرفاسر» گفت وگو می کنند که در آن فاسر یادآور می شود نشستی را با یک سوری به نام «عدنان سلو» تعیین خواهد کرد.

میانجیگری اسرائیل برای آزادی خلبان اردنی

همچنین تماس بین مندی الصفدی و یک نفر به نام «ابومناف» به تاریخ ٢٩-١٢-٢٠١٤ رصد شده است که در آن از شماره همراه  905360638533 متعلق به ترکیه استفاده شده است و نشان می دهد که مضمون آن مربوط به میانجیگری اسرائیل است که توسط مندی به یکی از سرکردگان داعش منتقل شد و مربوط به آزادی معاذ الکساسبه خلبان اردنی در مقابل دریافت پول و سلاح بود.

با وجود این میانجیگری، داعش الکساسبه را زنده زنده در آتش سوزاند.

یکی از فایل های رایانه مندی نیز حاکی از این است که وی از یک نفر به نام «محمد عدنان حسین» خواست بنابر درخواست آمریکا جزییات گروگان روسی را پیگیری و روشن کند.

در همین گفت‌وگو حسین به مندی اعلام می کند که دو اسقف ربوده شده در حلب به نام های «بولس الیازجی» و«حنا ابراهیم»، در روستای «بکاس» از توابع الحقه در ریف لاذقیه نگاه داشته می شوند و او با عامل این آدم ربایی در تماس است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.