«سيد ابوالفضل ميررضي» جواني است كه با تغيير رشته در سال چهارم دبيرستان از رشته رياضي به انساني موفق به كسب رتبه دوم اين رشته شده است؛ هر چند او با فضاي اين رشته نامأنوس نبوده و پيش از آن نيز موفق به كسب مدال نقره المپياد ادبي شده بود. در ادامه مصاحبه کوتاهی با این جوان موفق که هماکنون در اردوی جهادی «زندگی آسمانی» مرکز فرهنگی شهید دیالمه است، داشته ایم و از انگیزههای وی در خصوص انتخاب رشته علوم انسانی سوال کرده ایم:
(سيد ابوالفضل ميررضي- نفر وسط در تصوير)
آیا فعالیتهاب فرهنگی شما در مرکز فرهنگی شهید بهشتی (ره) در انتخاب گروه علوم انسانی برای آزمون کنکور مؤثر بوده است؟
تاثیر مستقیم خیر ولی آشنایی با یک سری از مسائل در مرکز فرهنگی به صورت غیر مستقیم در این انتخاب تاثیر داشته است
چه رشته هایی در اولویت انتخاب شما برای ادامه تحصیل قرار دارد؟
در علوم انسانی رشتههای مختلفی مدنظرم بوده است ولی هنوز رشته قطعی خود را انتخاب نکردهام؛ رشتههایی که تاکنون بر روی آنها بررسی کردهام رشتههایی مانند فلسفه، جامعهشناسی و روانشناسی برای من از اهمیت بیشتری برخوردار است.
کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل، شما را سریعتر به اهدافتان میرساند؟
دانشگاه بهشخصه نمیتواند ما را به اهداف خود برساند ولی علاقه خودم این بوده است که به دانشگاه تهران بروم هرچند که هیچوقت به آن چیزی که در دانشگاه عرضه میشود قانع نخواهم بود، چون هدفی که داشتهام بسیار فراتر از اینها بوده است.
آیا در دوران دانشجویی فعالیت فرهنگی خود را ادامه خواهید داد؟
فعالیت فرهنگی یکی از نیازهای روحی انسان است و خیلی از این نیازها در این فعالیتها محقق میشود و من بهشخصه میدانم که نمیتوانم بدون فعالیت فرهنگی روزگار بگذرانم و هر کاری که میکنیم در انتها در این مسیر قرار خواهیم گرفت.
نوع فعالیت انتخابی در دوره دانشجویی، فعالیتهای تشکیلاتی است یا کانونهای فرهنگی؟
در این زمینه خیلی فکر نکردهام که چه میخواهم بکنم، محیط بر روی این انتخاب بسیار تأثیر خواهد داشت. همینکه از شهر خودمان خارج میشویم قدری دستمان بسته میشود ولی باید پس از ورود به محیط آن را ارزیابی کنیم و متناسب با شرایط عمل کنیم.
Sorry. No data so far.