یزدی که در میزگردی مطبوعاتی با عنوان «روحانی میداند؟ میخواهد؟ میتواند؟» به همراه محمدرضا خاتمی و علیرضا علوی تبار به حمایت از دولت میپرداخت در ادامه افزود:
«پیش بینی شده که اگر ایران بخواهد از وضع اقتصادی کنونیاش بیرون بیاید به پانصد میلیارد دلار سر مایه نیاز دارد اگر تحریم های ایران رفع شود و اگر همه موانع برداشته شود میگویند ایران به سیصد میلیارد دلار دسترسی پیدا میکند میبینیم که بازهم کسری خواهیم داشت. آیا آقای روحانی فکر کرده است که چگونه میخواهد اقتصاد را اصلاح کند تا از بن بستهای موجود بیرون بیاید»
وی در ادامه این در پاسخ به این سوال که توافق صورت گرفته آیا بالذات میتواند تاثیر مثبتی در سیاست داخلی ایران داشته باشد گفت« حتی میتواند تاثیرات منفی داشته باشد وضعیت اقتصاد ایران به شدت بد است اختلاف طبقاتی در کشور به شدت بالاست سطح فقر هم بالاست همه منتظر بودند که سر سفره شان چیزی گذاشته شود این انتظار اگر محقق نشود میتواند پیامدهای سیاسی مخربی داشته باشد اقتصاد ما در حال حاضر دو مولفه بحرانی دارد رکود و تورم اقتصاد دانان معتقدند که اول باید رکود را درمان کرد چرا که تداوم رکود پیامد سیاسی دارد اقای روحانی باید به مردم بگوید که چگونه میخواهد رکود را رفع کند»
گره زدن تمامی مشکلات کشور به توافق هستهای و فقدان برنامه ریزی برای رفع مشکلات اقتصادی کشور همواره از سوی منتقدین سیاستهای هستهای دولت بیان میگردید. منتقدین با برحذر داشتن دولت از نگاه انتخاباتی به مذاکرات در خصوص اینکه برخی در دولت به مذاکرات هستهای و آزاد شدن برخی از داراییهایی بلوکه شده کشورمان نگاهی تاکتیکی برای پیروزی در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری آتی را دارند هشدار داده بودند. امری که صدای حامیان دولت را نیز درآورده است.
Sorry. No data so far.