دوشنبه 10 آگوست 15 | 12:40

ردپای رسانه های شیطان در کشور

امام جمعه مشهد مقدس گفت: نامگذاری روز خبرنگار مزین به شهادت محمود صارمی نشان دهنده این واقعیت است که عرصه اطلاع رسانی عرصه قربانی شدن و اهتمام برای ترویج ارزش ها است و عرصه کاسبی نیست.


علم الهدی آیت الله سید احمد علم الهدی روز یکشنبه در دیدار با جمعی از مدیران، خبرنگاران و اصحاب رسانه خراسان رضوی بیان کرد: نامگذاری سالروز شهادت شهید محمود صارمی به عنوان روز خبرنگار نشانگر قداست و اهمیت کار خبرنگار در ایفای رسالت تبلیغ دینی و اطلاع رسانی است.

وی افزود:  تامین سود و منافع و قدرت طلبی نباید به عنوان یک هدف در رسانه ها باشد و رسانه‌های ارزشی تنها سنگر محکم در برابر عملیات روانی دشمن هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این که خبرنگاری عرصه قربانی شدن است نه کاسبی کردن گفت: خبرنگاری جایگاه فرصت یابی برای قدرت طلبی در شئون اجتماعی نیست بلکه جایی برای قربانی شدن در راه قداست و معنویتی است که این شغل را مقدس می کند.

وی با بیان این که خبرنگاری حرفه ای است که با وجود ضرورت بسیار در زندگی انسان ها، دارای یک چهره عادی و معمولی است گفت: این شغل با قداستی همراه است که پاسداری از آن مهم تر از نقش آفرینی در جهت تأمین معاش و تأمین ضرورت ارتباطات اجتماعی است.

صدور مجوز حضور رسانه های خارجی منطقی نیست

آیت الله علم الهدی با اشاره به اینکه برخی خبرنگاران وابسته به رسانه های خارجی در کشور فعالیت می کنند گفت: با حرکت اخیر وزارت ارشاد که مجوز ورود رسانه های خارجی را به عرصه ارتباطات اجتماعی داد این خبرنگاران حضور بیشتری در رسانه های ما خواهند داشت.

وی مجوز فعالیت وزارت ارشاد به خبرنگارهای وابسته رسانه های خارجی را موجب ایجاد یک جنگ نابرابر رسانه ای در کشور عنوان کرد و گفت: در هیچ کجای دنیا حتی در قرون وسطی این چنین نبوده که مردم کشوری دروازه های کشور خود را به روی دشمن خود باز کنندو در خاک خود با آن ها مقابله کنند.

آیت الله علم الهدی افزود: در دنیای رسانه و ارتباطات که دشمن با همین تجهیزات مشغول سرکوب ما است و در فضایی که با ابزار رسانه با ما مقابله می کنند مجوز دادن به این رسانه ها به این معنی است که ما لشکر دشمن را به خاک خود راه داده ایم.

وی بیان داشت: این فضای ایجاد شده یک میدان هماورد میان رسانه های متدین و خبرنگاران مجاهد دین با لشکر رسانه ای دشمن داخل کشور به وجود می آورد.

آیت الله علم الهدی به خبرنگاران توصیه کرد: شما در نشر مطالب و توسعه ارزش ها باید توجه کنید که در این هماورد پیروز شوید و دشمن را در خاک خودمان دفن کنید.

وی صدور مجوز برای فعالیت رسانه های خارجی در کشور را مساوی با اجازه دادن به دزدان برای ورود به خانه دانست و گفت: با این حرف ها می خواهند ما را به عنوان یک عنصر دموکراتیک در دنیا معرفی کنند اما این با هیچ عقل ومنطقی قابل توجیه نیست.

آیت الله علم الهدی ادامه داد: رسانه هایی که همیشه ما را به عنوان تروریسم در دنیا معرفی می کنند مانند دزدان دغل بازی هستند که امروز اجازه ورود به خانه را به آن ها داده ایم تا به هر شیوه ای که می خواهند از درون زندگی اجتماعی ما خبر بسازند و آن را در دنیا منتشر کنند و در قبال آن به ما بگویند که کشوری دموکراتیک داریم.

بی. بی. سی رسانه شیطان

وی همچنین از رسانه های «دویچه وله» و «بی. بی. سی» به عنوان رسانه های شیطان یاد کرد و افزود: آنچه بر فکر و عملکرد این رسانه ها حاکم است با تفکر و اندیشه حاکم بر رسانه های انقلابی ما برابر نیست لذا امتیاز خبرنگاران ارزشی ما قداست است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: همان شغلی که برای خبرنگاران بی بی سی و دویچه وله یک شغل شیطانی است برای شما قداست دارد چون خبرنگاران وابسته به این رسانه ها می خواهند با این وسیله یک جبهه ضد انقلاب در خارج از کشور ایجاد کنند.

امام جمعه مشهد همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در جمع اصحاب رسانه گفت: برخی جریانها برای کسب قدرت به دنبال جریانهای ضد ارزش هستند و برای فعالیت های سیاسی و اجتماعی خود از دروغ، تهمت و نفاق واهمه ای ندارند.

وی اظهار کرد: این جریان ها با عملیات روانی مبتنی بر استهزا و مسخره کردن جریانهای ارزشی سعی می کنند جو جامعه را در دست گرفته و فضا سازی کنند.

وی از رسانه های ارزشی و دینی به عنوان دژ مستحکم در مقابه این جریانها یاد کرد و گفت: اگر رسانه های ارزشی نتوانند در جامعه جو سازی کنند، ارزشها در جامعه سقوط می کند.

مسئولان با کدام منطق راه ورود رسانه دشمن را باز می‌کنند؟

وی ابراز کرد: این‌که آدم دشمن را با تمام تجهیزاتش راه بدهد و بگوید حالا بیا باهم بجنگیم با کدام منطق قابل توجیه است؟

امام جمعه مشهد افزود: ایا ما باید به رسانه‌های خارجی اجازه دهیم وارد کشور شوند که با این حرکات دنیا ما را به‌عنوان یک کشور دموکراتیک بشناسند؟

عضو خبرگان رهبری، این حرکت را یک اشتباه غیر عمد دانست و اضافه کرد: این اشتباه مسئولان قطعاً غیر عمد بوده زیرا اگر این کار را با آگاهی انجام داده باشند، خیانت کرده‌اند.

وی گفت: مسئولانی که در وزارت فرهنگ و ارشاد این حرکت‌های بی‌منطق و بی‌حساب انجام می‌دهند با خودشان چه فکر می‌کنند؟ وقتی در این کشور خبرگزاری «بی‌بی‌سی» و «دویچه وله» آزادند آنچه بر مغز آنان، فکر و عملکرد آنان حاکم است، بر آنچه بر فکر و مغز و عمل شما خبرنگاران حاکم است ایا همخوانی دارد و یکی است؟

قداست رسانه

امام جمعه مشهد گفت: خبرنگاری شغل مقدسی است که قداست آن با عدم تأثیرپذیری از عملیات روانی رسانه های غربی و خدمت در جهت ترویج اسلام و توسعه بسترهای آن حفظ می شود.

آیت الله علم الهدی  ضمن آرزوی غفران و تعالی درجات برای شهید محمود صارمی اظهار داشت: نام گذاری روز شهادت یک شهید از تبار مجاهد خبرنگار به عنوان روز خبرنگار دارای یک پیام سازنده ای است.

وی تصریح کرد: نام گذاری روز شهادت یک خبرنگار به عنوان روز اهالی رسانه به معنی لزوم شهادت و فدایی شدن در راه ایفای رسالت تبلیغ نظام و دین در قالب اطلاع رسانی است.

آیت الله علم الهدی با بیان این که خبرنگاران به دو روش می توانند از قداست شغل خود پاسداری کنند گفت: اهالی رسانه نباید از عملیات روانی رسانه های غربی تأثیر بپذیرید و حتی جوی که آن ها ایجاد می کنند را بشکنید و در برابر آن فضایی مقدس ایجاد کنید.

وی با تأکید بر این که خبرنگاران با ارزیابی کار خود می توانند از آن پاسداری کنند خطاب به خبرنگاران حاضر در جلسه گفت: توجه کنید که در یک روز و یک هفته چقدر اسلام را ترویج کردید و چقدر بسترهای آن را توسعه دادید و در محضر امام زمان(عج) چه خدمتی انجام داده اید.

آیت الله علم الهدی خطاب به خبرنگاران حاضر در جلسه گفت: به قداست این شغل توجه کنید که عمده آن در بستر این نظام و در جهت ترویج اسلام شکل گرفته است.

وی با بیان این که خبرنگاران نقش دندانه وصل در شبکه های ارتباطات اجتماعی را دارند تأکید کرد: اصحاب رسانه به عنوان یک انسان مقدس در جهت ترویج اسلام و توسعه ارزش های دین و تبلیغ اصول نظام در صف اول نقش آفرینی هستند.

امام جمعه مشهد ادامه داد: شاید شما در کنار همه گرفتاری های شغلی و پیچیدگی هایی که خاصیت شغل شما است به این نقطه نقش آفرینی و هنرمندی حرفه خود در جهت ترویج اصول انقلاب و مبانی دین توجه کمتری داشته باشید اما نقش شما حتی از جایگاه یک مبلغ دینی بالاتر است.

وی با تأکید بر این که رسانه ها نباید از فضای حاکم بر جامعه متأثر باشند گفت: اگر بنا باشد رسانه ها تحت تأثیر عملیات روانی و جو روانی حاکم بر جامعه باشند ارزش های آن جامعه سقوط خواهد کرد.

آیت الله علم الهدی گفت: این مسئله مهمی در هنر رسانه است که آیا رسانه خواننده می سازد یا خوانندگان و بینندگان هستند که به رسانه جهت می دهند.

وی با بیان این که حرکت مبتکرانه در عرصه زندگی می تواند به حاکمیت در آن منجر شود افزود: اگر حرکت انفعالی در برابر مسائل ایجاد شده داشته باشیم شکست می خوریم.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.