در قرآن کریم بیش از یکصد اسم شخص یا قوم، مانند ابراهیم، نوح، عاد، ابیلهب و… آمده که به دو دسته قابل تقسیم است: یک دسته کسانی هستند که رفتاری مثبت دارند، از این رو مورد تأیید خدای متعال هستند. دوم پیامبران بزرگانی چون، نوح، ابراهیم، موسی، عیسی، یوسف، یونس(علیهم السلام) و محمد(ص) و یا اشخاص صالحی چون لقمان، همسر فرعون، حضرت مریم(علیها السلام) و مانند ایشان. دسته دیگر کسانی هستند که دارای رفتار منفی بوده و مورد مذمّت خدای سبحان قرار دارند، آنان کسانی هستند که جریان کفر، شرک و استکبار را رهبری میکنند، از قبیل نمرود، فرعون و کسانی که در برابر پیامبران الهی با لجاجت تمـام ایستـادگی میکردند و مانع فعالیّت آنان بودند، از قبیل قوم نوح، عاد و ثمود.
از آنجایی که قرآن، کتاب نور و بصیرت، عهده دار هدایت مردم تا روز قیامت است، سعی نویسنده در کتاب «اشخاص و شاخصها در قرآن کریم» بر آن است که تا رفتارهای تمام، اشخاص مطرح شده در قرآن را به دقّت بررسی کرده و شاخصه های رفتاری آنان را پیش روی مخاطبان قرار دهد. این کتاب گامی برای آشنایی بیشتر با معارف و اسوههای قرآنی است.
چاپ دوم کتاب «اشخاص و شاخصها در قرآن کریم»، در 288 صفحه، قطع رقعی، تیراژ 5000 نسخه و قیمت 8000 تومان به جامعه فرهنگی و دینی عرضه شده است. دفتر نشر معارف در زمینه مباحث قرآنی تاکنون کتابهای «علوم قرآنی» (استاد یوسفی غروی)، «بررسی تطبیقی قرآن و کتاب مقدس»(استاد عباس نیکزاد)، «قرآن شناسی» (مجموعه پرسشها و پاسخها/ جلد پنجم/ استاد صالح قنادی)، «مهارتهای زندگی خانوادگی در آیینه آیات و روایات»(خانم آیت اللهی)، «لحظههای اجابت: نگرشی قرآنی درباره جایگاه و اهمیت نماز» (استاد حمید ملکی)، «گفتمان قرآنی: وسیله» (استاد صالح قنادی)، «امامت در قرآن» (آیت الله محسن اراکی)، «امام علی(ع) در قرآن» (علی آل کاظمی)، «شبهات جدید قرآنی: تأملی در نظرات دکتر سروش درباره قرآن» (استاد محمدعلی رضایی اصفهانی)، «گزیده علوم قرآنی» (استاد سید علی کمالی دزفولی)، «نگاهی دیگر به تاریخ در قرآن» (دکتر دانش کیا)، «آیات وحیانی، پندارهای شیطانی» (علی کاظمی)، «قرآن و چگونگی پاسخگویی به نیازهای زمان» (دکتر ابراهیم کلانتری)، «گلواژههایی از قرآن و احادیث اخلاقی و اجتماعی» (استاد عالمی نژاد مازندرانی) و… را منتشر کرده است.
***
برای تهیه کتابهای «اشخاص و شاخصها در قرآن کریم» و دیگر آثار دفتر نشر معارف میتوان از طریق سایت پاتوق کتاب: ketabroom.ir یا دفتر مرکزی نشر معارف قم (02537740004) یا از طریق فروشگاههای پاتوق کتاب تهران (تلفن 88911212)، پاتوق کتاب قم (تلفن 37735451) و دیگر مراکز توزیع محصولات فرهنگی اقدام کرد.
Sorry. No data so far.