سید حمیدرضا طباطبایی نائینی با اشاره به اجرای احکام برخی مفسدان اقتصادی طی سالهای اخیر، اظهار داشت: در قوه قضاییه افراد به عنوان متهم نباید برای این قوه مهم باشند، چرا که شخص متهم میتواند صاحب منصب یا ذینفوذ و یا متعلق به خانوادههای بزرگ باشد و یا یک فرد عادی باشد.
وی افزود: در هر صورت نباید برای قوه قضاییه هیچ فرقی بکند و تنها باید رسیدگی عادلانه و قانونی را مد نظر خود قرار دهد.
نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصریح کرد: اگر این نکته رعایت شود، همیشه حامی قوه قضاییه بودهایم و از آن تشکر کردهایم و خواستهایم که رسیدگیها بر اساس قانون باشد، نه بر اساس شخصیت افراد.
طباطبایی نائینی درباره علت وجود فساد مالی در دستگاهها با وجود برخوردهای دورهای از سوی قوه قضاییه، گفت: تا وقتی که سیستم مالی و بانکی کشور را اصلاح نکنیم، مشکلی حل نمیشود؛ همه مفاسد از راه بانکها میگذرد، چرا که این اعداد کلان در هیچ جایی غیر از بانکها وجود ندارد.
وی ادامه داد: تا این بخش را اصلاح نکنیم، باز هم این مفاسد اتفاق خواهد افتاد و هر روز با یک عنوان و به نام یک شخص مطرح خواهد شد؛ بنابراین دولت باید مصرانه و از جهت نظارتی و اجرایی، سیستم بانکی را اصلاح کند.
رتبه ۱۰۰ ایران در مبارزه با فساد در برابر رتبه یک دانمارک
نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه پس از اصلاح سیستم بانکی باید در دستگاههای اجرایی نیز مراقبت و کنترل صورت گیرد، در رابطه با کارنامه مجلس در برخورد با مفاسد نیز گفت: به اعتقاد من مجلس در حد قانونگذاری و نظارت به طور نسبی و نه مطلق، به وظیفهاش عمل کرده است، اما قوانین در مرحله اجرا و در دالان بانکها و اعطای اعتبارات به انحراف میرود.
طباطبایی نائینی با اشاره به قدرت سیستمهای نظارتی در دنیا افزود: در بحث مبارزه با فساد میبینیم که کشوری مانند دانمارک اول میشود، اما ما در رتبه صد و یا بیشتر قرار میگیریم و این در حالی است که اراده برخورد با مفاسد در کشور ما بیشتر است، اما ساختارها خراب است و اجازه برخورد نمیدهد.
Sorry. No data so far.