پس از نامه نگاری به رئیس سازمان صداوسیما و ذکر توضیحاتی مبهم درباره جشنواره فیلم فجر بار دیگر حجت الله ایوبی طی مطلبی در سایت شخصی اش به اتخاذ شیوه ابهام آمیز و غیر شفافش ادامه داده و از جشنواره ای نوشته که به گفته او «در اردیبهشت ماه برای سینماهای نزدیک به سینمای ایران برگزار می شود»
معلوم نیست این جشنواره ای که به قول ایشان قرار است برای سینماهای نزدیک به سینمای ایران برگزار شود ربطی به بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر یا به قول ایشان “جشنواره فیلم ایران” دارد یاخیر اما این واضح است که حجت الله ایوبی به عنوان متولی سینمای کشور قرار است بر سبیل توجیه طی طریق نموده و با سیاست غیر شفافی که در پیش گرفته به اصطلاح موضوع را ماله کشی نماید.
روایت ایوبی از دوربین نامحرم 20 و30
ایوبی در بخشی از یادداشت طولانی که در سایت شخصی اش انتشار داده،آورده: «خواستم چای سبزی میل کنند شاید سئوالشان را به یاد آورند. بعد از صرف چای سبز اتفاقا همین اتفاق افتاد و پرسید خوب پس این جشنواره اردیبهشت چیست؟ گفتم پس از جشنواره فجر در اردیبهشت ماه سال بعد جشنواره ای برای سینماهای نزدیک به نگاه سینمای ایران برگزار خواهد شد به نام جشنواره فیلم ایران. در پایان کتاب خاطرات و گزیده مقاله شمس را به مجری محترم هدیه کردم. کتاب را گشودم و جمله ای از شمس را که اتفاقا زبان حال بود برایشان خواندم. فضا بسیار خوب بود. کاش آن چای را تعارف نکرده بودم. درست مانند دوسال پیش بازهم ثابت شد که 20 و 30 دروغ نمی گوید و من بازهم فریب عقلم را خوردم. البته چای سبزهم بی تاثیر نبود و این سخن شمس را نشیندم که عقل تا درگاه می برد، درون خانه راه ندارد… و من بازهم گرفتار دوربین نامحرم 20 و 30 شده بودم. اگر دیروز با تردید می گفتم امروز با اطمینان می گویم که به دوربین 20 و30 اعتماد نکنید.»
ابهام در سخنان یک مسئول دولتی دیگر
روز گذشته البته سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در پاسخ به سوال خبرنگار «نسیم» که علت حذف عنوان فجر از بخش بین الملل جشنواره را جویا شده بود اینگونه اظهار نظر کرد که: این حرکت در جهت توسعه فیلمهای خارجی با رویکرد فرهنگ ایرانی صورت گرفته است. ملاحظه این بود که ما در زمان مناسبت تری با رویکرد و سیاست های جمهوری اسلاامی اکران کنیم و چون زمانش خارج از دهه فجر بود عنوان جشنواره به فیلم ایرانی تغییر پیدا کرد.
دولت آبادی در پاسخ به این سوال که جشنواره شعر فجر هم خارج از دهه فجر برگزار می شود اما عنوان فجر از آن گرفته نشده است، پس چرا در خصوص جشنواره فیلم چنین اتفاقی افتاده است؟ گفت: ما الان در خصوص جشنواره فیلم فجر صحبت می کنیم؛ بحث موسیقی و شعر نداریم ؛ جشنواره فیم فجر همه ساله در مرتب در دهه فجر برگزار می شد؛ الان بحثی روی جشنواره های موسیقی و شعر فجر نداریم!
با نگاهی خیرخواهانه می توان این توصیه برادرانه را به رئیس سازمان سینمایی ارائه داد که پذیرفتن اشتباه و بازگرداندن آب رفته به جوی عاقلانه ترین کاری است که از یک مدیر باتدبیر انتظار می رود. اگر اشتباه خود را با بزرگمنشی بپذیرید دیگر لازم نیست به هر شیوه ای برای توجیه آن اشتباه متوسل شوید و وقت شریف خود را به حواشی این موضوع اختصاص دهید.
Sorry. No data so far.