انگار فضای سیاسی کشور در دوران پساتوافق به قدری تغییر کرده و طعم قدم زدن با وزیر امور خارجه کشوری که جنایات بیشمار تاریخی علیه مردم ایران انجام داده آنقدر زیر دندان بعضیها مزه کرده که حتی اقدامات انقلابی دانشجویان در اعتراض به بازگشایی سفارت انگلیس در تهران بدون عذرخواهی لندن از ایران هم در نگاه آنان غیرعقلانی و احساسی به نظر میرسد.
ماجرا از آنجا شروع شد که پنهانکاری دولت در مخفی نگه داشتن خبر بازگشایی مجدد سفارت بریتانیا در تهران به منظور جلوگیری از اعتراضات مردمی ناکام ماند و علاوه بر خشم افکار عمومی از بازگشت رسمی ولی بی سر و صدای روباه پیر به ایران، جمعی از دانشجویان فراخوانی را برای تجمع در برابر سفارت این کشور در خیابان فردوسی هنگام ورود فیلیپ هاموند، وزیر امور خارجه بریتانیا منتشر کردند و در روز یکشنبه نیز در برابر این سفارتخانه حاضر شدند.
همان زمان، نیروهای انتظامی و پلیس با خشونت بیسابقهای بیش از ده دانشجو که قصد برگزاری تجمع آرام در مقابل سفارت انگلیس در اعتراض به بازگشایی این سفارتخانه را داشتند، دستگیر کرد. ایجاد یک فضای شدید پلیسی در قلب پایتخت به خاطر واهمه از یک تجمع ساده دانشجویی آن هم برای اعلام اعتراض به همه جنایتهایی که لندن در طول تاریخ معاصر علیه مردم ایران انجام داده است، با انتقاد شدید افکار عمومی و رسانههای خبری روبرو شد.
با این حال، نشریه “پنجره” که به مدیرمسئولی آقای علیرضا زاکانی، نماینده انقلابی مردم تهران در مجلس منتشر میشود، در شماره جدید خود و در مطلبی عجیب، ضمن توهین به دانشجویان و معترضین به این اقدام غیردیپلماتیک دولت، دانشجویان و همه مردمی را که در تجمع اعتراضی در مقابل سفارت انگلیس حاضر شده بودند، احساسی و غیرعقلانی نامید!
پنجره در مطلب خود نوشته است: «… در این میان افرادی که احساسات انقلابی خوبی دارند اما در بزنگاهها، قدرت تشخیص ندارند؛ افرادی که صرفا با تجمعهای غیرقانونی احساسی به دنبال مطالبات خود هستند. همانطور که ورود اولیه به سفارت انگلستان در آذرماه سال ۹۰ اشتباه بود و رهبری به صراحت، این مخالفت خود را ابراز کردند، در هفته اخیر نیز رفتارهایی از همان طیف سر زد که زیبنده نظام اسلامی نیست؛ نظیر خبرسازی افراطی درباره برخورد نیروی انتظامی با ایشان تا جایی که در شبکههای اجتماعی با عنوان شکنجه نیروهای انقلابی از آن یاد شد. عکسهای دروغینی که کاملا غیرمرتبط با این ماجرا بود. گویی برخی از جوانان انقلابی امروز رو به روی انقلاب ایستادهاند.»
این تحلیل عجیب و خندهدار در حالی از سوی این نشریه منتشر شده که مشخص نیست طبق این دیدگاه، قرار بوده چه رفتاری از دانشجویان در اعتراض به بازگشایی سفارت انگلیس و قبلتر از آن، حضور وزیر امور خارجه فرانسه در تهران صورت بگیرد. آیا پذیرایی از هاموند و فابیوس با جعبه شیرینی و شربت و اسپند دود کردن برای چشم نخوردن این دو جنایتکار را رفتاری زیبنده نظام اسلامی میدانند؟! آیا دانشجویان باید خیابان فردوسی را برای حضور نماینده دولت جنایتکار انگلیس که عامل اصلی کشته شدن میلیونها ایرانی در تاریخ معاصر کشورمان است، آب و جارو میکردند؟! آیا ایجاد تدابیر بی سابقه انتظامی و امنیتی در قلب تهران برای حضور وزیر امور خارجه انگلیس، باید با چراغانی و نورافشانی از سوی مردم همراه باشد تا دوستان در نشریه پنجره خیالشان راحت باشد؟!
بعيد به نظر مي رسد انتشار اين گونه مطالب و يا قلم زدن برخي چهره ها با سابقه سياسي غيرقابل قبول در نشريه پنجره ، که جز جبهه رسانه اي انقلاب اسلامي دسته بندي مي شود باتاييد شخصيت هايي چون دکتر زاکاني صورت گرفته شده باشد، اما اين جفاي بزرگي است که دانشجويانيي که براي مقابله با نفوذ استکبار در کشور هشدار داده اند، هم از پليس باتوم بخورند و هم از دوستان خود تهمت جعل و دروغگويي!
Sorry. No data so far.