تا زمانیکه سرشیشه عطر بسته است، عطر داخل آن هم محفوظ خواهد بود ولی به محض اینکه چندساعتی سرشیشه عطر برداشته شود عطر آن میپرد و تنها شیشهی خالی بدون عطر میماند و کسی بدان میلی ندارد.
حجاب همانند غنچه و شیشه عطر است که بوی خوش، زیبایی، حلاوت و طراوت زنها را حفظ میکند و بابرداشتن حجاب ان زیبایی و حلاوت از بین میرود.
کرامت انسانی زن در سایه عفاف او تأمین میشود، حجاب نیز یکی از احکام دینی است که برای حفظ عفت و پاکدامنی زن و نیز حفظ جامعه از آلودگیهای اخلاقی تشریع شده است.
نهضت عاشورا برای احیای ارزشهای دینی بود. در سایهی آن حجاب و عفاف زن مسلمان نیز جایگاه خود را یافت و امام حسین(علیه السلام) و زینب کبری و دودمان رسالت، چه با سخنانشان، چه با نحوه عمل خویش، یادآور این گوهر ناب گشتند.
برای زنان زینب کبری و خاندان امام حسین(علیه السلام) الگوی حجاب و عفاف است. آنان در عین مشارکت در حماسه عظیم و ادای رسالت حساس و خطیر اجتماعی، متانت و عفاف را هم مراعات کردند و اسوه همگان شدند.
حجاب زن، تکریم زن است. در بیشتر کشورها در گذشته، در قدیم، در همین اروپا تا 200-300سال پیش زنهای اعیان و اشراف حجابی روی صورتشان میانداختند، در بعضی از فیلمهای قدیمی شاید دیده شده باشید یک حجاب میانداختند که چشمها به روی آنها نیفتد. این، تکریم است.
امام جمعهی بروجرد منطقهی لرستان میگوید: حجاب از ضروریات دین مبین اسلام و از نشانههای جامعهی دیندار است. توجه دولتمردان به مسأله حجاب در کشور ضروری است.
حجت الاسلام «حسن ترابی» افزود: متأسفانه بدحجابی و بیبندوباری هر روز در جامعه افزایش مییابد و همه ما در قبال این ابتذال فرهنگی مسئول هستیم.
وی اظهار کرد: 26 دستگاه طبق قانون در خصوص حجاب و عفاف مسئولیت دارند اما متأسفانه هیچ یک از آنها بهخوبی به وظیفهی خود عمل نکردهاند.
امام جمعه بروجرد ترویج بیحجابی و بدحجابی در کشور را از توطئههای شوم دشمنان دانست و تصریح کرد: بیحجابی و بدحجابی امنیت اخلاقی جامعه را به خطر میاندازد و باعث ترویج فرهنگ مبتذل غربی در جامعه میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز گفت: موضوع حجاب یکی از مسائل پراهمیت و ضروری دین است که کسی نمیتواند در آن شک کند.
حجت الاسلام «حنان» افزود: اهمیت حجاب از دیدگاه نقلی و روایات و عقلی و فطری قابل بررسی بوده و جایگاه ویژه آن بر کسی پوشیده نیست.
وی اظهار کرد: متأسفانه ویلدورانت فلسفه حجاب را مورد نقدی ظالمانه و غیرعادلانه قرار داد و برای اینکه مردم به فلسفهی اصلی آن پی نبرند این تحریفها به وجود آمدند.
این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از فلسفههای تحریفی نظریهی میل به ربانیت و ریاضت است و طبق این نظریه بشر چون میل به دوری از لذتها و گوشهنشینی دارد با حجاب این امر را محقق میکند و زن و مرد از هم جدا میشوند، این نظریه حال نیز ترویج داده میشود.
حجت الاسلام حنان خاطرنشان کرد: در نظریهای دیگر زن به علت نبود عدالت اجتماعی بهرعایت حجاب موظف شده و بهعلت اینکه امنیت برای او نبوده خواستهاند که زن خود را بپوشاند و از چشم مردان مصون بماند.
وی یادآور شد: همچنین دیدگاهی دیگر حجاب را موضوعی تحمیلی توسط مردان دانسته که این نیز تحریفی دیگر از حجاب است که علت حجاب را استثمار زن توسط مرد میداند.
حنان با بیان اینکه این تئوریها فلسفهی اصلی حجاب نیستند، ادامه داد: حجاب برای زن در مرتبهی اول باعث بهوجود آمدن آرامش روانی میشود همچنین استحکام پیوند خانوادگی را بههمراه دارد.
وی از دیگر فلسفههای حجاب، ارزش و احترام به زن را خاطرنشان کرد و افزود: ارزش زن بهمیزان رعایت حجاب او بستگی دارد و هر چقدر آن را رعایت کند ارزش و مرتبه او بالا میرود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه حجاب مقدمه سایر معنویات است، گفت: برهنگی و معنویت با همدیگر جمع نمیشوند و این دو در تضاد با هم هستند. اگر قرار باشد معنویت در جامعه برپا شود باید حجاب توسط نیمی از جامعه که زن است رعایت شود.
وی تصریح کرد: برخی ادعا دارند که حجاب با حقوق بشر منافات دارد که این حرف درستی نیست و یک زن زمانی به همهی حقوق خود میرسد که به حجابش برسد. زن حق رسیدن به کمال، معنویت و آرامش دارد و حجاب تسهیلکننده این راه است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان یادآور شد: حجاب موضوعی فطری است و موضوعات فطری علت نمیخواهد.
Sorry. No data so far.