حجتالاسلام علیرضا پناهیان عصر امروز در محفل مرکز فرهنگی عاشورائیان و فعالان فرهنگی اصفهان گفت: بزرگترین مشکل در طول 36 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی تهدیداتی بوده که از ناحیه دشمنان خارجی ایجاد شده که البته اینها به دلیل نقاط قوت دشمنان و یا نقاط ضعف داخلی نیست.
وی در توضیح بزرگترین تهدید امروز کشور، تصریح کرد: بزرگترین مشکل امروز کشور از دست دادن فرصتهای فراوانی است که متأسفانه نتوانستهایم از آنها به بهترین نحو بهره ببریم.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: خداوند در سوره الرحمن و واقعه انسانها را به سه دسته اصحاب یمین، اصحاب شمال و سابقون تقسیمبندی میکند، این نوع تقسیمبندی دقیقاً نقطه مقابل نحوه تقسیمبندی ما براساس طیف سفید، طیف خاکستری و طیف سیاه است.
پناهیان، خطاب به فعالان عرصه فرهنگی گفت: به عنوان نمونه میتوانیم برای تبلیغ حجاب تیتر «حجاب بهتر است» را ترویج و تبلیغ کنیم، این نوع ادبیات و داشتن نگاه مثبت ادبیات سابقون است.
این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: وقتی میگوییم بزرگترین تهدید از دست دادن فرصتها است، یعنی اینکه میتوانستیم در حال حاضر در جایگاه بهتری از جایگاه فعلی باشیم که در این راستا معرفی مکتب اهل بیت(ع) و عاشورا به جهان با زبان اسپانیولی، انگلیسی، چینی و فرانسوی امروز ضرورت دارد.
پناهیان تأکید کرد: جهانی کردن راه امام حسین (ع) و مکتب عاشورا تنها راه سعادت و نجات است که متأسفانه بچه حزباللهیها در این راه کمی سستی و کوتاهی کردهاند و در این خلأ فعالیتی، سازمانهای جاسوسی همچون سیا و موساد یک بدلی از دین اسلام تحت عنوان داعشی و طالبان ساختند و به جهان صادر کردند.
وی با بیان اینکه امروز جوانان یمن متأثر از صدور بخشی از آرمانهای امام و انقلاب و فرهنگ برخاسته از اسلام ناب رشد یافتهاند و در مقابل ظلم و ظالم ایستادهاند، عنوان کرد: امروز جوانان یمن تشنه فرهنگ انقلاب هستند.
پناهیان، ساختن گروهک تروریستی داعش و حمایت از این گروههای انحرافی توسط دشمنان اسلام را گواهی بر ناتوانی و به پایان خط رسیدن حربههای دشمنان دانست و گفت: امروز جوانان یمن در فکر داشتن موشک دوربرد نیستند، بلکه آنان درصدد جذب و ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی و تمرکز بر قدرت نامتناهی خداوند هستند.
وی افزود: جوانان حزباللهی باید به فکر جهانی شدن و جهانی تفکر کردن و کار جهانی کردن باشند. متوقف شدن در خوبیها و سرگرم شدن به روزمرگی زمینهساز سقوط است.
این استاد حوزه و دانشگاه در پایان با تأکید بر ترویج و صدور مکتب امام حسین (ع) با هر ابزار و تکنولوژی متناسب روز و صدور آن به مردم جهان، چنین توضیح داد: هیئتهای داخل شهر و فعالان فرهنگی باید به سمت جهانی شدن و جهانی فکر کردن حرکت کنند.
Sorry. No data so far.