عشرت شایق عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به روند بررسی توافقنامه هستهای برجام در کشورمان، اظهار داشت: مذاکرات فشرده و طولانی هستهای ایران با کشورهای موسوم به گروه 1+5 در یک فرآیند ملی و با مسئولیت تیم مذاکرهکننده دولت جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از سوی ملت ایران به توافقنامهای دو سویه منجر گردید.
وی با بیان اینکه روند بررسی توافق هستهای در ایران توسط مجلس شورای اسلامی و در آمریکا از طریق گنگره این کشور در حل پیگیری است، افزود: صرفنظر از نتایج و سرنوشت نهایی این مذاکرات و توافقات حاصله از آن باید به این نکته دقت شود که به لحاظ اهمیت موضوع و تاثیر آن در سرنوشت کشور، ضرورت دارد همه جوانب و زوایای مذاکرات، نتایج و دستاوردهای آن به طور شفاف در اختیار صاحبان اصلی کشور یعنی ملت ایران قرار گیرد.
شایق تاکید کرد: بدون تردید در مذاکرات موردنظر، بخشی از حقوق ملت ایران در قبال لغو تحریمهای اقتصادی و به رسمیت شناخته شدن حق غنیسازی، دچار محدودیت هایی شده که باید این محدودیت ها به همراه دستاوردهای سیاسی و اقتصادی مذاکرات و توافقات بصورت شفاف به اطلاع ملت ایران رسانده شود تا در جریان باشند که در مقابل داده ها چه ستانده اند.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ادامه داد: بدیهی است که هرگونه کوتاهی و یا تناقضگویی در این مورد و یا باقی ماندن زوایایی از آن در هالهای از ابهام، موجب خدشه دار شدن اعتماد عمومی خواهد شد تا جایی که حتی اگر این مذاکرات دستاوردهایی نیز به همراه داشته باشد، نگاه اکثریت جامعه به این مذاکرات و نتایج آن یک نگاه پرسشگرانه توام با شک و تردید باقی خواهد ماند.
وی یادآور شد: شکی نیست که لغو تحریم های ظالمانه از اهداف اصلی ایران در مذاکرات هسته ای بوده و از طرفی آمریکا و همپیمانانش نیز حفظ حداکثری تحریم ها را برگ برنده ای برای خود در مذاکرات می دانند و از همین رو به دنبال بهانه جویی و تفسیر متفاوت از تفاهم نامه هستند و در واقع یکی از دلایل متناقض بودن اظهارات مقامات کاخ سفید، زیاده خواهی های آمریکا است!
بسیاری از عوامل موثر در مشکلات اقتصادی ایران، زمینه داخلی دارند تا مسائل بینالمللی!
شایق در ادامه با اشاره به رفت و آمدهای هیئتهای تجاری خارجی به کشورمان برای عقد قراردادهای تجاری، اظهار داشت: نگاهی به مشکلات اقتصادی کشور معلوم میسازد که بخش عمدهای از این مشکلات ارتباطی به مسئله تحریم ها ندارد بلکه ناشی از سوء مدیریت و عدم برنامه ریزی صحیح جهت استفاده از منابع کشور است؛ در حالیکه عده ای تلاش دارند تا چنین القاء نمایند که حل مشکلات اقتصادی کشور تنها در گرو تعاملات اقتصادی با طرف های غربی است و چنین دیدگاهی موجب میشود که طرف های خارجی در صدد اخذ امتیازات اقصادی و سیاسی حداکثری باشند.
وی تصریح کرد: یقینا بسیاری از عوامل موثر در مشکلات اقتصادی ایران، زمینه داخلی دارند تا مسائل بین المللی! بنابر این نباید در اذهان مردم چنین انگاشته شود که همه مشکلات اقتصادی ایران بخاطر تحریم ها و نداشتن روابط اقصادی با غرب است.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: هر چند که منکر تاثیر گذاری منفی تحریم ها بر اقتصاد کشور نیستیم اما به جرات می توان گفت که با مدیریت صحیح و استفاده بهینه از امکانات موجود، میتوان آثار تحریم ها را باز هم کاهش داد، اما باید در نظر داشت که آنچه اقتصاد کشور را سالم تر و متعادل تر می سازد، اصلاح امور داخلی و استحکام بخشیدن به مقررات و روشهای کارآمد درونی است نه نگاه ذلیلانه و تکدیگرانه به بیرون از مرزها؛ بنابراین اولویت دولت، مجلس و فعالین اقتصادی و سیاسی و همه دلسوزان باید پرداختن به جهاد اقتصادی و فراهم کردن شرایط سازنده اقتصاد مقاومتی و عملیاتی کردن سبک زندگی اسلامی، ایرانی باشد، همان کاری که مقام معظم رهبری بارها بر آن تاکید فرموده اند.
Sorry. No data so far.