بارش هفت شبانه روز باران در لرستان، این بار هم یک عمر زندگی سیلاب زده ها را بدون هیچ مقاومتی با خود برد و در برخی از شهرستانهای این استان و از جمله در منطقه ی طرهان از توابع شهرستان کوهدشت، داغ تخریب و خسارت نشاند.
بازخوانی پرونده ی سیلاب در استان لرستان در سال گذشته نشان می دهد که سیلاب خسارت زیادی به زیرساخت، ابنیههای شهری و روستایی، تأسیسات مخابراتی، برق، آب، پلها، مزارع کشاورزی، راههای مواصلاتی و اموال مردم وارد کرد و در نهایت مرگ سه نفر از اعضای یک خانواده در شهرستان کوهدشت را به دنبال داشت.
این در حالی است که به رغم بروز خسارت میلیاردی هنوز پرونده بازسازی و بهسازی مناطق آسیب دیده بسته نشده و این بار سیلاب در فروردین ماه 95، خسارات بیشمار دیگری را به این استان وارد کرد.
سیل زدگان بخش طرهان از شهرستان کوهدشت با اشاره به بی خانمانی و آسیب دیدن باغات، خانه های مسکونی، دامها و علوغه های دامی بر اثر سیلاب، خواهان رسیدگی به این منطقه ی سیلاب زده هستند.
یکی از سیلاب زده های بخش طرهان با بیان آوار خانه اش بر اثر سیلاب به خبرنگار ما گفت: هنوز خاطره ی بد سیلاب سال گذشته و خسارت ناشی از آن فراموش نشده که دوباره سیلاب خانه هایمان را آوار کرد.
این سیلاب زده، ضمن اشاره به عدم پرداخت خسارات سیلاب در سال گذشته اظهار کرد: سیلاب، زندگیمان را به آب داده است.
شعبانی با بیان اینکه حتا طویله و علوفه های دامی از تخریب سیلاب در امان نمانده؛ بیان داشت: از دولت انتظار داریم به وضعیت نامناسب سیلاب زده ها رسیدگی کند.
یکی دیگر از سیلاب زده های بخش طرهان با بیان تخریب باغات خاطرنشان کرد: کندوهای زنبور عسل هم با سیلاب از بین رفت.
سهرابی نیا که مدت 35 سال است به زنبورداری روی آورده؛ افزود: پلهای ارتباطی بخش طرهان هم در وضعیت مناسبی نیست.
وی با بیان از بین رفتن دسترنج 35 ساله اش، خواهان رسیدگی دولت به سیلاب زده ها شد.
عطایی، یکی دیگر از سیلاب زده ها در این رابطه به خبرنگار ما گفت: سیلاب در ساعت 2 بامداد به خانه هامان هجوم آورد.
این سیلاب زده که بی سرپرست است؛ ضمن تقاضای رسیدگی دولت خاطرنشان کرد: با دست خالی، آب را از خانه ها بیرون ریختیم.
خانه ی این سیلاب زده که نزدیک 70 سال سن دارد؛ از خسارات سیلاب در امان نمانده است.
یکی دیگر از سیلاب زده های بخش طرهان با بیان خسارت سیلاب گفت: دامداری و علوفه های دامی ما با سیلاب از بین رفته است.
این سیلاب زده، ضمن اشاره به خرید گندم و جو به صورت قرض برای کشت گفت: حالا با سیلاب این سرمایه نیست شده است.
وی با بیان اینکه چادرهای هلال احمر در سیلاب گذشته به آنها تعلق نگرفته؛ تصریح کرد: در سیلاب امسال آیا کسی به داد ما می رسد؟
یکی دیگر از سیلاب زده های بخش طرهان که تمام زندگی و حتا آرایشگاهی که منبع درآمدشان بوده از خسارت سیلاب در امان نمانده؛ خواهان رسیدگی دولت شد.
بنابراین گزارش، زخم سیل را بر لرستان می توان به وضوح دید، تخریب باغات، از بین رفتن دسترنج کشاورزان تنها یک نمونه ی کوچک از جمله خسارتهای سیلاب است.
روستاییان که از طریق کشاورزی و دامداری امرار معاش می کنند؛ در حادثه سیل دچار آسیب و خسارت شدند و یک عمر زحمت آنها روی دست سیلاب از بین رفت.
زخمهای سیلاب در سال گذشته که تخریب اراضی کشاورزی، شکستگی تیرهای برق، آسیب دیدن واحدهای مسکونی و بیشمار زخم دیگر را به دنبال داشت؛ در فروردین 95 دوباره در استان لرستان به روی صحنه رفت.
این بار تراژدی سیلاب باز هم جان یک کودک را در شهرستان دلفان گرفت تا همچنان داغ فرزندان در سیلاب، مویه ی مادران لرستان باشد.
Sorry. No data so far.