اکنون با پایان این فرصت دو ماهه شاهد ضرب الاجل این نهاد برای تحت فشار گذاشتن کشور هستیم و در این بین تعدادی از نمایندگان دست و پای خود را گم کرده اند و عجولانه برای به تصویب رساندن این لایحه تالش می کنند و ناآگاهانه و بعضا مغرضانه وعده گشایش اقتصادی، بهبود آشفتگی ارزی و خروج ایران از انزوای مالیِ بین المللی را در صورت همکاری با FATF و پیوستن به CFT را مطرح می کنند. در حالی که کامال برعکس، با شفافیت چرخه پولی، بانکی، ارزی و صرافی ها نقطه زنی طرف مقابل در مسائل مالی برای کشور دقیق تر و موثرتر می شود و عملا تمامی راه های دور زدن تحریم ها که تا پیش از این قسمتی از آن از جانب صرافی ها انجام می شد؛ ملغی می شود.
در آشفتگی اخیر ارزی کشور اگر چه سهم عوامل داخلی، حجم بالای نقدینگی در داخل کشور و بی تدبیری در عرضه ارز و سکه بسیار اثرگذار بود اما با لو رفتن قسمتی از این چرخه که با اجرایی شدن بندهایی از FATF اتفاق افتاد عملا امکان ایجاد اختلال بیشتر را به طرف مقابل داد که نتیجه آن را در چند ماه اخیر در آشفتگی ارزی و برخی از اقلام اساسی مشاهده کردیم. چرا که در شرایط تحریم و تنگنا سعی می شود از طریق برخی شرکت ها و نهادهای پوششی تحریم ها دور زده شود و با شفاف کردن همان روزنه های رهایی بخش خود را در دام بیشتری می اندازیم که عمال خود تحریمی محسوب می شود.
در شرایط جنگ اقتصادی که قرار است موج تحریم های بیشتری از جانب آمریکا علیه کشور طرح و اعمال شود؛ و عملا بعضی وزارتخانه ها، نهادهای تجاری و مالی آمریکایی و اروپایی به اتاق جنگ علیه مردم ایران تبدیل شده اند؛ تلاش برای شفاف کردن اطلاعات مالی برای دشمن که منجر به بستن اندک راه های تنفسی کشور در ابعاد اقتصادی می شود؛ خیانت به جامعه ای ست که درگیر جنگ تمام عیار اقتصادی است.
Sorry. No data so far.