چهارشنبه 22 دسامبر 10 | 15:00

گزارش کامل از جنجال رسانه‌ای خبر انتصاب رئیس جدید سازمان ملی جوانان

نهضت عزل در دولت دهم که با برکناری عجیب منوچهر متکی آغاز شده بود و با کنار گذاشتن رامین از معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد و بذرپاش از سازمان ملی جوانان ادامه داشت با مبهم شدن سرنوشت پذیرفتن یا نپذیرفتن رئیس جدید معرفی شده برای سازمان ملی جوانان وارد فاز جدیدی شد به طوری که در این جنگ رسانه‌ای طرفین دعوا تمام همت خود را درصدد اثبات حقانیت خود و دروغگو خواندن طرف مقابل گماشتند.


تریبون مستضعفین – عزل و نصب‌های اخیر رئیس‌جمهور آنقدر حاشیه‌های عجیب و متناقضی به همراه داشته است که با گذشت چندین روز، هنوز هم به عنوان یکی از سوژه‌های مهم خبری رسانه‌ها ادامه دارد و روز به روز هم بر ابهام آنها افزوده می‌شود!

نهضت عزل در دولت دهم که با برکناری عجیب منوچهر متکی آغاز شده بود و با کنار گذاشتن رامین از معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد و بذرپاش از سازمان ملی جوانان ادامه پیدا کرد با مبهم شدن سرنوشت پذیرفتن یا نپذیرفتن رئیس جدید معرفی شده برای ریاست سازمان ملی جوانان وارد فاز جدیدی شد به طوری که در این جنگ رسانه‌ای طرفین دعوا تمام همت خود را درصدد اثبات حقانیت خود و دروغگو خواندن طرف مقابل گماشته‌اند.

داستان از اینجا شروع شد که سایت ریاست جمهوری حکم فرحناز ترکستانی برای ریاست سازمان ملی جوانان را در ساعت 11:59 روز دوشنبه 29 آذرماه منتشر کرد. اما کمتر از دوساعت نگذشته بود که در ساعت 13:37 خبرگزاری فارس با انتشار خبری مدعی شد که خانم ترکستانی با مصاحبه با این خبرگزاری، از عدم پذیرفتن این مسئولیت خبر داده است!

انتشار حکم رئیس سازمان ملی جوانان و عدم پذیرش آن توسط  رئیس جدید کافی بود که به یکباره به سوژه مهمی برای رسانه‌ها برای حمله به دولت و متهم کردن آن به عدم هماهنگی و دروغگویی تبدیل شود.

اما طولی نکشید که اینبار در سایت 15:49 خبرگزاری ایرنا مدعی مصاحبه با خانوم ترکستانی شد و خبری با تیتر « به‌عنوان سرباز رئيس‌جمهور در مسووليت جديد انجام وظيفه خواهم کرد» را بر روی خروجی خود قرار داد که در آن از قول ایشان آورده شده بود که: « به‌دليل بيماری از رييس‌جمهور درخواست کرده بودم که اين مسووليت را به فرد ديگری بسپارند اما پس از صدور حکم رسمي، خود را موظف به انجام اين وظيفه مهم مي‌دانم و تلاش خواهم کرد تا اين مسووليت خطير را به نحو مطلوبي به انجام برسانم.»

این خبر که تا مدت‌ها به عنوان خبر اول سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران قرار داشت از سویی پایانی بود بر همه‌ی ابهامات و جوسازی‌ها و از سوی دیگر گویا پاسخی بود به خبرگزاری فارس که خبر عدم پذیریش این مسئولیت را به عنوان خبر اول خود کار کرده بود!

«متهم شدن خبرگزاری فارس به جعل خبر و مصاحبه ساختگی» و نیز « برطرف شدن ابهامات سرنوشت رئیس جدید سازمان ملی جوانان»، پایان جنجال رسانه‌ای روز دوشنبه بود و گویا همه چیز به خیر و خوبی به اتمام رسیده بود اما غافل از اینکه این آغازی بود برای جنجال دیگر و البته پیچیده‌تر در فردای آن روز!

روز سه شنبه ساعت 13:41 بود که خبرگزاری فارس تیتر یک خود را به انتشار مصاحبه با فردی که تلفن خانم ترکستانی را جواب می‌دهد اختصاص داد و مدعی شد: «ترکستانی حکم ریاست سازمان ملی جوانان را نمی پذیرد».

در این خبر از قول آن منبع آگاه آورده بود که: « ترکستانی از انتشار گفت‌وگویی مبنی بر پذیرش حکم ریاست جمهوری برای تصدی ریاست سازمان ملی جوانان در یکی از خبرگزاری‌ها انتقاد کرده و آن را «کذب محض» خوانده است»!

اگرچه این خبر بلافاصله از روی خروجی سایت خبرگزاری فارس به دلایل نامعلومی در آن لحظه حذف شد اما همین مدت کوتاه هم کافی بود که جنجالی جدید به راه افتد و این‌بار خبرگزاری ایرنا متهم به جعل مصاحبه شود.

همین تناقض جدید کافی بود که سایت‌های خبری از ظن خود به تحلیل این ابهام جدید بپردازند و تیترهای خبری بسیاری همچون « دروغ، دروغ، دروغ …» ، « نمی ‌پذیرم، می پذیرم، نمی پذیرم …» و تیترهایی شبیه به این‌ها را بر روی خروجی خود قرار دهند.

این زورآزمایی مبهم و قابل تأمل رسانه‌ای پایان ماجرا نبود؛ چراکه این‌بار سایت ایرنا برای اینکه از اتهام جعل مصاحبه و انتشار خبر دروغ رها پیدا کند مدعی مصاحبه‌ی جدیدی با خانم ترکستانی شد و خبری با تیتر «انتقاد رئيس سازمان ملي جوانان از رفتار تخريبي برخي رسانه ها» را در ساعت 15:18 منتشر کرد.

در حالی در این مصاحبه خانم فرحناز تركستاني مدعی شده بود که رسانه‌های مخالف دولت سعی دارند از سخنان وی  برداشت غلط و انحرافی داشته باشند تا در افكار عمومی نسبت به مسوولان خدمتگزار يك ذهنيت منفی ايجاد كنند که خبر داده بود که به زودی برای تنوير افكار عمومی اطلاعيه‌ای را منتشر خواهد كرد!

با انتشار این خبر مجدداً انگشت اتهام و جعل خبر به سمت خبرگزاری فارس روانه شد اما این اتهام طولی نکشید! چرا که خبرگزاری فارس با انتشار فایل صوتی مصاحبه ترکستانی با این خبرگزاری در ساعت 18:03 مبنی بر عدم پذیرش حکم ریاست سازمان ملی جوانان دوباره به ابهام این قضیه افزود!

اگرچه نهایتاً با انتشار نامه ترکستانی به رییس‌جمهور و تقاضای وی برای جایگزینی فرد دیگری به ریاست سازمان ملی جوانان این داستان پایان یافت اما آنچه این وسط  به ذهن تداعی می‌شود اینکه عجله‌ای در برکناری  رئیس سازمان ملی جوانان وجود داشته است که حتی فرصت هماهنگی با رئیس جدید هم پیدا نشده است! همانگونه که در عزل متکی آنقدر عجله وجود داشت که رئیس جمهور حاضر شده است وزیر را در سفر کاری خارج از کشور نیز برکنار کند و فرصت یک هماهنگی هم پیدا نکرده است که بپرسد آیا وزیر از سفر برگشته است یا خیر؟!

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.