وی ادامه داد: ما اسنک های تولید شده با ذرت دامی را در آزمایشگاه سازمان غذا و دارو مورد بررسی قرار دادیم و نتایج آزمایشگاهی نشان می داد که اسنک های حجیم تولید شده با ذرت دامی مخاطره ای برای سلامت افراد ندارد .
مفید تصریح کرد: مردم در مصرف اسنک های حجیم یا پف دار نگران نباشند چرا که از لحاظ استاندارهایی که برای ذرت های مورد مصرف انسان و خوراک دام وجود دارد فاکتورهای بهداشتی بسیار به هم نزدیک هستند و حتی در مواردی استانداردهای بهداشتی ذرت خوراک دام به دلایلی خاص سخت گیرانهتر است.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با بیان اینکه تخلف شرکت های تولید اسنک از نظر مسائل شکلی و تفاوت محتویات و تخلف در قیمت ارزی ماده اولیه بود، گفت: تمام فعالیت های ۲ شرکت متخلف به دلیل استفاده از ماده اولیه متفاوت متوقف شده است و نگرانی در مورد محصولات موجود در بازار وجود ندارد.
مفید تاکید کرد: سازمان غذا و دارو محافظ سلامت مردم است و ما در حوزه سلامت مردم کوتاه نمی آییم وشرکتهای تولیدکننده باید در زنجیره تولید از مواد اولیه تا تولید و توزیع صداقت را رعایت کنند و به دلیل استفاده از ذرت دام برخلاف ادعا، با متخلفان برخورد کردیم و پرونده دو شرکت متخلف را به مراجع ذی صلاح ارجاع دادیم.
به گزارش خبرنگار بهداشت نیوز مفید همچنین با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو متولی سلامت مردم محسوب می شود، گفت: شرکتهای تولیدکننده محصولات غذایی باید در تمام مراحل تولید از ماده اولیه گرفته تا مراحل تولید و توزیع باید به درستی و طبق قوانین عمل کنند و به دلیل اینکه ۲ شرکت تولیدکننده از ماده اولیه خلاف ادعا استفاده کردند به عنوان متخلف شناخته شدند وفعالیت آنها متوقف شد.
Sorry. No data so far.