صبر و طمانینه تحسین برانگیز مردم و جمهوری اسلامی در فتنه گذشته
علي الهياري در نشست خبري بررسي حماسه تاريخي 9 دي كه روز گذشته در خبرگزاري دانشجو برگزار شد، با بيان اينكه 9 دي اتفاقي نيست كه يكباره به وقوع پيوسته باشد، اظهار داشت: نبايد چنين قلمداد كرد كه مردم بعد از انتخابات يكباره بيدار شده، به بصيرت رسيدند و با آمدن به خيابان ها حماسه 9 دي را رقم زدند، بلكه مردم قبل و بعد از انتخابات نسبت به حقايق آگاهي داشتند، اما نسبت به جريان هاي سياسي داخل كشور مماشات و تساهل و تسامح به خرج مي دادند؛ اين همان مشي اي بود كه مقام معظم رهبري نيز نسبت به جريانات داخل كشور پيش گرفته بودند.
تودهنی مردم به کودتاگران متوهم
عضو جنبش عدالتخواه دانشجويي افزود: مردم به خوبي نسبت به ماهيت فتنه آگاهي داشتند و با صبر و طمانينه حوادث را رصد مي كردند و در نهايت توانستند هجمه عظيم توطئه ها علیه نظام جمهوري اسلامي را با كمترين هزينه خنثي كنند. همانطور که جمهوری اسلامی با کمترین هزینهی ممکن توانست این توطئههای جهانی را خنثی کند.
وي به عاشوراي 88 اشاره كرد و گفت: حوادث عاشوراي سال 88 كارد را به استخوان مردم رساند و زمينه اي را فراهم كرد تا مردم در 9 دي تو دهني محكمي به کودتاگران متوهم بزنند.
مردم خوب میدیدند مواجهه آمریکا با انقلاب را
الهياري گفت: مردم مي دانستند كه سران فتنه چهار آدمك متوهم هستند كه مترسك وار بازيچه دست عوامل خارجي شدند، بنابراين با چنين بصيرتي، حماسه 9 دي را خلق كردند.
نماينده جنبش عدالتخواه دانشجويي تاكيد كرد: مردم شعار «آمريكاي خرابكار نقاب سبز رو بردار» را در 13 آبان و شعار «اين سند جنايت آمريكاست» را در 9 دي از ساختماني كه فتنه گران در عاشورا به آتش كشيده بودند، سردادند و اين مبين يقين مردم به مواجهه انقلاب با آمريكا بود.
9 دی حاصل ارتباط عمیق قلبی مردم با رهبر عزیز انقلاب
وي دينداري مردم را عميق عنوان كرد و گفت: بصيرت و يقين مردم ناشي از دينداري عميق آنهاست كه موجب مي شود همواره در بزنگاه ها خود را نشان دهند.
الهياري ادامه داد: ويژگي بارز نظام سياسي كشور ما كه آن را با نظام سياسي كشورهاي ديگر متفاوت مي كند، وابستگي قلبي مردم با رهبري است؛ رهبر معظم انقلاب تنها يك شخصيت سياسي در راس نظام جمهوري اسلامي نيست، بلكه پيشواي قلوب مردم است و از اين لحاظ جايگاه ويژه و بسيار مهمي در بين مردم دارند.
عضو جنبش عدالتخواه دانشجويي گفت: همين جايگاه ويژه رهبري و وابستگي قلبي مردم موجب مي شود كه برخي سياستمداران كه به اشتباه خواص ناميده مي شوند، در انتخابات دچار توهم و اشتباه شوند و از روي ترس نتوانند درست انتخاب كنند؛ اين در حالي است كه وجود اين جايگاه ويژه سبب مي شود كه مردم در انتخابات خوب بفهمند، شجاعانه عمل كنند و به ميدان بيايند.
وي گفت: عمق بيني و تبیین جبهه دوست و دشمن در شخصیت رهبري، همیشه وجود داشته است و به واسطه همين پيوند قلبي به مردم منتقل مي شود.
پاک شدن چرکهای 30 ساله در نظام
الهياري با بيان اينكه در 9 دي آلودگي ها و چرك هاي 30 ساله گذشته پاك سازي شد، گفت: در 30 سال گذشته فسادهاي اقتصادي، اجتماعي و سياسي برخي در نظام جمهوري اسلامي جمع شده بود كه مردم با حماسه تاريخي خود در 9 دي دستمالي روي اين آلودگي ها كشيدند.
نماينده جنبش عدالتخواه دانشجويي با اشاره به پايبندي مردم به آرمان هاي انقلاب تاكيد كرد: بسياري از مسئولان يا به صورت تعمدي و يا از رو غفلت، پايبندي و وابستگي به آرمان هاي انقلاب نداشته و ندارند.
وي افزود: مردم در 9 دي نشان دادند كه حواسشان به آرمان هاي امام (ره) و انقلاب هست و در قيد نخست وزير امام و منتسبان به رهبري نيستند و به خوبي مي توانند خوب و بد را از هم تميز كنند. این چیزی است که برخی به اصطلاح خواص از فهمش ناتوانند
الهياري تصريح كرد: اگر مسئولان باز هم از پايبندي مردم به نظام غفلت كنند، دوباره فسادهايي در كشور شكل مي گيرد و انباشته مي شود و در فتنه اي ديگر و در فرصتي ديگر سر باز كرده و خود را نشان مي دهد.
روز جشن مردم
نماينده جنبش عدالتخواه دانشجويي به ضرورت محاكمه سران فتنه اشاره و تصريح كرد: بايد محاكمه فتنه گران انجام شود تا همان طور كه شهيد بهشتي عنوان كردند، مردم روزي را براي اعدام هاي انقلابي جشن بگيرند.
وي گفت: نبايد ضرورت محاكمه سران فتنه با برخي مصلحت انديشي ها كه معلوم نيست بر اساس مصالح نظام است يا مصالح برخي آقايان و گروه ها، مورد غفلت قرار گيرد. وظیفهی جریان دانشجویی مصلحت اندیشی نیست. بلکه آرمانخواهی زیرکانه است. قطعا اگر چیزی مصلحت واقعی نظام باشد، آرمانخواهان نیز آن را میفهمند و رعایت میکنند
فسادها و انحرافات مسئولین زمینه ساز فتنه
الهياري به برخي خواص بي بصيرت اشاره كرد و گفت: برخي خواص همچون برخي علماي خبرگان در زمان فتنه به ميدان نيامدند تا حرف حق را بزنند؛ گروهي ديگر از خواص به دليل فسادهاي اقتصادي و سياسي و روابط پشت پرده با كشورهاي بيگانه و گروهي ديگر به دليل مسائل فكري و فرهنگي و تفكرات اومانيستي نتوانستند حرف حق را زده و تكليف خود را با نظام روشن كنند.
عضو جنبش عدالتخواه دانشجويي تصريح كرد: اينها بايد از قطار نظام پياده مي شدند تا نظام جمهوري اسلامي با سرعت بیشتری به حركت خود ادامه دهد.
وي شجاعت و آرمانگرايي را مهمترين دليل همراهي با عقايد امام و رهبري دانست و افزود: همراهان نظام، بخصوص دانشجويان با برخورداري از شجاعت و آرمانگرايي و روحيه عدالتخواهي، با عقايد امام و رهبري همراه شدند و در چارچوب نظام حركت كردند.
الهياري تاكيد كرد: كوتاهي و تعلل خواص زاويه دار با نظام، راست و چپ ندارد؛ چون حوادث سال گذشته قواعد راست و چپ و اصلاح طلب و اصولگرا را به هم ريخت.
بزرگداشت 9 دی مردمی باقی بماند
عضو جنبش عدالتخواه دانشجويي به لزوم گراميداشت حماسه 9 دي اشاره كرد و ادامه داد: بزرگداشت 9 دي که نقطه عطفي در انقلاب به شمار میآيد، نبايد به يك برنامه حكومتي تبديل گردد، بلكه بايد به صورت يك حركت خودجوش از سوي مردم گرامي داشته شود. همچون هیئتهای محرم و ستادهای مردمی انتخابات. این باعث نشاط و خلاقیت در این بزرگداشت میشود.
وي به فعاليت هاي توييتري و فيس بوكي شبكه هاي اجتماعي اشاره كرد و گفت: این شبکهها هیچ اهمیتی در فضای واقعی ندارند. و حقیرتر از آن است که بخواهیم وقت خود را برای آنها تلف کنیم. اکنون فعالیت مهمی در شبكه هاي فيس بوك وجود ندارد و کارکرد خود را از دست داده است. حتی سران فعالان ضد انقلاب در فيس بوك نيز به اين مسئله پي برده اند، از اين رو مباحث سياسي در فضاهاي مجازي جايي براي تنفس ندارند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، محمد زعيم زاده، دبير سياسي اتحاديه انجمن اسلامي دانشجويان مستقل سراسر كشور عصر روز گذشته با حضور در میزگرد «9دی؛ عید غدیر انقلاب» كه در محل خبرگزاري دانشجو برگزار شد، اظهار داشت: حماسه 9 دي محصول فرآيند و پروسه ای از روز 25 خرداد تا روز 9 دي ماه سال 88 بود.
بسياري از مردمي كه 25 خرداد به خيابان آمدند، 9 دي با علم به ماهيت فتنه گران نيز به ميدان آمدند
وي با بيان اينكه در انتخابات سال گذشته مشاركت 85درصد مردم رقم خورد، افزود: به يقين بسياري از افرادي كه روز 25 خرداد به نتيجه انتخابات اعتراض داشتند و آن را با حضور در خيابانهاي تهران به نمايش گذاشتند به دليل بروز برخي مسائل و شواهد روز 9 دي ماه نيز با بصيرت و آگاهي و علم به ماهيت فتنه گران به خيابانها آمدند.
در جامعه فتنه زده افراد ملاك تشخيص قرار مي گيرند نه شاخصها
زعيم زاده در ادامه با بيان اينكه طبق تحليلهاي جامعه شناسي، جامعه در خردادماه سال 88 جامعهاي فتنه زده بود به ويژگيهاي جامعه درگير با فتنه اشاره و تصريح كرد: جامعه فتنه زده افراد ملاك تشخيص آحاد جامعه قرار مي گيرند و شاخصهها و اصول در نظر مردم بي اهميت مي شود.
وي با اشاره به احاديث و روايات تاريخ اسلام در خصوص چنين جامعهاي افزود: در جنگ جمل كه نماد فتنه در تاريخ اسلام به شمار مي رود اين مساله به وضوح ديده مي شود و همان طور كه عايشه در آن زمان ملاك مردم قرار مي گيرد در فتنه سال گذشته نيز اشخاص چون نخست وزير امام، رئيس سابق مجلس و فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با سوابق سياسي خود ملاك تشخيص مردم قرار مي گيرند،
عضو شوراي مركزي اتحاديه انجمن اسلامي دانشجويان مستقل شورش خوديها را عليه نظام و جامعه را دومين ويژگي جامعه فتنه زده دانست و بيان داشت: در فتنه سال گذشته بسياري از آقايان آيت الله ساختهها در نظر و اعمال خود عليه جامعه و نظام اقداماتي را انجام مي دهند كه به نوعي عليه حاكميت شورش مي كنند.
برخي خواص با سكوت با بيان مطالب دو پهلو در فتنه سال گذشته مردم را دچار ترديد كردند
وي به سكوت خواص جامعه در اين شرايط اشاره كرد و گفت: بسياري از مسئولان و خواص جامعه در شرايط فتنه سكوت مي كنند و يا با بيان مطالبي دو پهلو به شك و ترديد مردم مي افزايند كه نمونههاي چون سخنان رئيس مجلس در روز 30 خرداد در تلويزيون و يا سخنراني رئيس مجلس خبرگان درنمازجمعه 26 تير از تريبون حاكميت را مي توان در اين راستا برشمرد.
وي رابطه عميق ملت ايران با رهبر انقلاب را مهمترين عامل در خنثي سازي فتنه سال گذشته دانست و خاطرنشان كرد: نقش اعتماد مردم و رهبر انقلاب به يكديگر عامل مهمي در خنثي سازي فتنه سال گذشته به شمار مي رود.
اعتماد مردم و رهبر به يكديگر عامل مهمي در خنثي سازي فتنه سال گذشته بوده است
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه اشتباهات جريان فتنه ماهيت اصلي و نفاق گونه آنها را به مردم نشان داد و از پيچيدگيهاي فتنه سال گذشته كاست، گفت: كساني كه در فتنه سال گذشته تلاش مي كردند به عنوان خط امام ريشه خط امام و انقلاب اسلامي را قطع كنند با برخي رفتار و اعمال ماهيت واقعي خود را به مردم نشان دادند.
رفتار وعملكرد فتنه گران و طرفداران آنها ماهيت اصلي آنها را براي مردم آشكار كرد
وي به رفتارهاي طرفداران اين گروه در روزهاي قدس، 13 آبان و 16 آذر اشاره و تصريح كرد: شعارهايي چون «نه غزه، نه لبنان» در روز قدس و سكوت اشخاصي چون محتشمي پور كسي كه سالها در مورد مسئله فلسطين فعاليتهايي انجام داده بود اهانت به عكس امام خميني(ره) در روز 16 آذر و فرافكني مسئولين و مديران موسسه حفظ و نشر آثار امام خميني(ره)، رفتار و اعمال طرفداران جريان سبز در روز عاشورا و شعار عليه اصل ولايت فقيه و زير سئوال بردن اسلاميت قانون اساسي از جمله عواملي بود كه ماهيت اصلي فتنه را در سال گذشته روشن كرد.
زعيم زاده با بيان اينكه جميع شرايط و موارد مذكور در كنار مديريت رهبري باعث خلق حماسه 9 دي شد، افزود: مجموعه عوامل فوق به بصيرت افزايي مردم كمك كرد و رهبري هوشيارانه رهبري در كنار اين عوامل باعث شد در 9 دي ماه بسياري از افرادي كه در روز 25 خرداد نيز در خيابانها حاضر شدند به ميدان بيايند و عليه فتنه گران شعار دهند.
دبيرسياسي اتحاديه انجمن اسلامي دانشجويان مستقل سراسر كشور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به مديريت رهبر انقلاب در جريان فتنه سال گذشته گفت: نقطه اتكا و اعتماد رهبر انقلاب مانند امام(ره) به مردم است و حتي به مردمي كه روز 25 خرداد به دليل ايجاد برخي شبهات به خيابانها مي آيند اعتماد دارند اما به اين مسئله نيز اذعان دارند كه شرايط فتنه گون است و با شفاف سازي بايد شبهات را برطرف كرد.
رهبر انقلاب با باور به جمهوريت نظام در برابر ديكتاتورهای مدرن ايستادند
وي با تاكيد بر اينكه رهبر انقلاب در فتنه سال گذشته به جمهوريت نظام باور داشتند و به ياري آن نيز ايستادند، يادآور شد: از روز اول فتنه جريان معارض كه قدرت چانه زني را نيز در نظام داشت به دنبال تحميل شرايط به رهبر انقلاب بود.
اين فعال دانشجويي با اشاره به جلسه رهبر معظم انقلاب با نمايندگان كانديداهاي بعد از انتخابات گفت: در آن جلسه برخي از كانديداها ابطال انتخابات را حداقل خواسته خود بيان كردند كه رهبر انقلاب با ايستادگي در برابر اين خواسته ناحق آنها از جمهوريت نظام دفاع كرده و زمينه ايجاد ديكتاتوري در كشور را از بين بردند.
وي با بيان اينكه در شرايط فتنه افراد مورد ملاك حق قرار مي گيرند نه شاخصهها به تدبير رهبر انقلاب تبين شاخصهها توسط رهبري به روشنگري انجاميد.
در اين زمينه اشاره و خاطرنشان كرد: رهبر فرزانه انقلاب با رجوع به شاخصهها و باز تعريف آنها بيان ويژگيهاي خط امام و مطرح كردن مولفههاي آن اين مسئله را به صورت عملياتي تعريف كردند و به روشنگري پرداختند.
زعيم زاده با اشاره به اينكه جريان فتنه تلاش مي كرد در غالب يك پروسه بلندمدت نظام را دچار فرسايش كند، افزود: رهبر انقلاب در برابر اين مسئله ايستادگي كردند و با تدبير ايشان جريان مقابل دچار فرسايش شد تا جايي كه جمعيتي كه روز 25 خرداد به خيابانها آمد طي روزهاي بعد به مرور تحليل رفت و اين نظر هم كه برخوردهاي نظامي، انتظامي و حقوقي باعث كم شدن طرفداران جريان سبز بود هم منطقي به نظر نمي رسد زيرا بعد از اين ماجراها فعاليت طرفداران آنها در فضاي سايبري و رسانه هم كاسته شد.
زعيم زاده مرزبندي بين مرز دشمن و خوديها را يكي ديگر از اقدامات رهبر انقلاب در جريان فتنه سال گذشته دانست و بيان داشت: رهبر انقلاب با تعيين مرز مشخص و شفاف بين دشمنان انقلاب و دوستداران انقلاب مردم و خواص را به حضور در هر كدام از اين جريانها انذار دادند در حاليكه در پاسخ به آقاي محتشمي در خصوص ايجاد شوراي حكميت مرزي الاطراف قاطعانه وجود مرز بين دو جريان و جناح دوستداران انقلاب و دشمنان آن را شرايط متذكر شدند.
رهبري مانع بروز بدعت در حكومت شدند
وي با بيان اينكه رهبر انقلاب با تدابير زمينه بروز برخي بدعتها را در كشور خنثي كردند، گفت: برخي بعد از انتخابات تلاش مي كردند كشور را مانند افغانستان و لبنان به دو گروه 8 مارس و 14 مارس تبديل كنند كه رهبري با تدبير خود جلوي لبنانيزه و افغانيزه كردن كشور را گرفتند. اصلي و فرعي كردن مسائل توسط رهبر انقلاب در فتنه سال گذشته به خوبي مطرح شد.
اين فعال دانشجويي با اشاره به جابجايي مسائل اصلي و فرعي كشور در شرايط فتنه اظهار داشت: رهبر انقلاب با بيان شاخصه هايي مسائل را به اصلي و فرعي تقسيم كردند و نگذاشتند مردم به خصوص دانشجويان با درگير مسائل فرعي شدن مسائل اصلي كشور را فراموش كنند و از آن غافل بمانند.
مقوله جنگ را در جنگ نرم جدي نگرفتيم
وي در ادامه با اشاره به مبحث جنگ نرم و ضرورت مقابله با پديده جنگ نرم دشمنان عليه دستاوردها و آرمان هاي نظام گفت:به نظر مي رسد مقوله و تعريف جنگ در عبارت جنگ نرم زياد مورد توجه مسئولان و مردم قرار نگرفته است در حاليكه در جنگ ما با دو جبهه معارض و يك جبهه انقلابي در فضاي سايبر روبرو هستيم كه بايد به دقت مورد توجه قرار گيرد.
وي با بيان اينكه نبايد خيلي براي دروغ پراكنيهاي گروههاي معاند نظام در سايتها و شبكههاي رسانهاي غرب اهميت قائل شد، اذعان داشت: سمت و سوي ما در آسيب شناسي و تحليل جنگ نرم بايد شناسايي گروه ها و جريانهاي داخل نظام با بر چسب انقلابي اما بي توجه به منافع مردم و نظام باشد.
زعيم زاده با تاكيد بر اينكه سه گروه در حال حاضر در كشور تلاش مي كنند مانع اتحاد مردم شوند، گفت: جريان فتنه و سران فتنه همواره تلاش مي كنند میان مردمی كه در انتخابات اخير به آرمانهاي نظام و امام رأی دادند فتنه انگیزی کنند تا این مردم با هم متحد نشوند و از سوی دیگر شکاف میان 24 میلیون رأی صریح انقلابی را در دستور کار خود دارند و در این راستا برخی مسائل خرد و فرعی را مدام در بوق و کرنا می کنند.
وي با بيان اينكه جریاناتی انحرافی که خود را منتسب به اصولگرایی می کنند و هم در مجلس و هم دولت فعال هستند نيز اتحاد مردم را به نفع خود نمي داند، افزود: جدا از اين دو جريان یک گروه انحرافي كه در حال حاضر اطراف رئيس جمهور حلقه زده نيز تمايلي به اتحاد مردم ندارد.
زعيم زاده عدم اتحاد مردم و شكسته شدن آراء 24 ميليون مردم را به نفع اين جريان خاص در دولت دانست و خاطرنشان كرد: اين جريان مي داند در صورتي كه مردم با هم متحد شوند. جريان مذكور بايد در جهت رفع مطالبات آنها بر آيد اما در صورتي كه مردم با هم اتحاد نداشته باشند مي توانند روي آراي آنها حساب باز كنند.
نگاه ما به به حماسه 9 دي بايد فرصت محور باشد
رعيم زاده در خاتمه با بيان اينكه ذهنيت ما نسبت به 9 دي بايد فرصت محور باشد تاكيد كرد: 9 دي فرصت بزرگي بود كه بايد آن را بزرگتر از 22 بهمن دانست زيرا رويش مجدد انقلاب در اين روز توسط مردم رقم خورد.
9 دی فتح الفتوحی بر دست چدنی آمریکا
مهدی عباسي مهر در گفتگو به خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» اظهار داشت: آنچه موجب شد 9 دي ماه 89 به حماسه تبديل شود اين بود كه مردم آب پاكي را بر دست دشمنان انقلاب ريختند.
وي افزود: نهم دي ماه فراتر از درگيري و كنش و واكنش از سوي مردم است؛ زيرا در واقع مردم پاسخ سران فتنه را در 22 خردادماه 88 با راي دادن به كانديداي مورد اعتماد خود اعلام كردند.
اين فعال دانشجويي با تاكيد بر لزوم واكاوي و بررسي انديشهها و نگاه مقام معظم رهبري نسبت به وقايع سال گذشته اظهار داشت: مقام معظم رهبري با پيش بيني و درايت و عمق سياسي، عاملان حوادث سال گذشته را معرفي كردند و گذشت زمان دست دشمنان انقلاب را رو كرد.
عباسي مهر افزود: از منظر فعالان سياسي، وقايع سال گذشته حاصل درگيري جزئي سياسي در فضاي انتخابات بود، اما مقام معظم رهبري صحنه گردانان اصلي اين وقايع را برجسته كردند و همين امر موجب شد شعار مردم در 9 دي ماه به سوي دشمنان انقلاب و نظام گسيل شود.
دبير سابق دفتر تحكيم وحدت با بيان اينكه مردم با هوشمندي، دشمنان اصلي انقلاب را در حماسه 9 دي ماه هدف قرار دادند، اظهار داشت: با توجه به اينكه دستهاي پنهان دشمنان (رژيم صهيونيستي و آمريكا) بر مردم مشخص شد، ملت به جايي اينكه شعارهاي خود را متوجه آدمهاي شكست خورده سياسي و جريان هاي منصوب كنند، دشمنان اصلي را هدف قرار گرفتند.
وي افزود: تاكتيك دشمنان نظام اين بود كه درگيريهاي داخلي را به وجود بياورند و مردم را متوجه اشخاص شكست خورده انتخابات كنند، اما مقام معظم رهبري با درايت، اين تاكتيك را براي مردم تبيين كردند.
اين فعال دانشجويي حماسه نهم دي ماه را فتح الفتوح درگيريهاي حوادث پس از انتخابات دهم رياست جمهوري خواند و گفت: نهم دي ماه به اين دليل حماسه شد كه زخمهاي كهنه 30 سال پيش سر باز كرد و مردم پاسخ قاطعي به آمريكا و متحدانش كه در فتنه 88 دستهاي چدني خود را زير دستكش مخملين پنهان كرده بودند، دادند.
عباسي مهر افزود: گرچه فتنهها همچنان ادامه دارد، اما فتنه 88 مي توانست هر كشوري را زمينگير كند كه حماسه 9 دي ماه مهر پاياني بر اين فتنه بزرگ بود.
وي با تاكيد بر اينكه مطالبه عمومي محاكمه سران فتنه، اشتباه نيست، گفت: معيار در نظام جمهوري اسلامي قانون اساسي و منويات رهبري است، اما اين امر كه مصلحت نظام، برخورد قضايي با سران فتنه هست يا نيست، بحث جداگانهاي را مي طلبد.
دبير سابق دفتر تحكيم وحدت با بيان اينكه جنبش دانشجويي نبايد دچار مصلحت انديشي شود، افزود: اين امر نبايد باعث فراموشي شود و جنبش دانشجويي موظف است پتكي بر سر سران فتنه باشد و جنايتهاي سال گذشته و اظهارنظرهاي نسنجيدهشان را مكرر به رخ آنها بكشاند.
عباسي مهر در ادامه سخنان خود تصريح كرد: جريان دانشجويي نبايد از قانون تخطي كرده و يا به ارگانها و نهادهاي خاص توهين كند، اما بايد به دنبال آرمانهاي خود در مسير انقلاب باشد.
وي با اشاره به وظايف افسران جنگ نرم در وضعيت فعلي گفت: دانشگاه بي شك نقش كليدي داشته و دارد و امروز افسران جنگ نرم در حوزه دانشگاه بايد گزارشي از عملكرد خود را به سمع و نظر مردم برسانند؛ زيرا هسته اوليه نهم دي ماه در 16 آذر ماه 88 و با حضور نيروهاي انقلابي در فضاي دانشگاه رقم خورد.
عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت افزود: حضور دانشجويان در 16 آذر 89 نيز مشت محكمي بر ياوه سرايي افرادي بود كه فكر مي كردند دانشگاه، دانشجويان و استادان را از دست نخواهند داد؛ در حقيقت اين امر، اداي دين دانشگاه به جامعه بود.
عباسي مهر با تاكيد بر اينكه پاسداشت 9 دي وظيفه همگاني است، اما نبايد در اين مرحله متوقف شد، اظهار داشت: مردم نيازمند بيشترين حمايت و خدمت هستند، بنابراين بايد قدرشناس ملتي بود كه جانانه در صحنه حضور يافت.
وي افزود: جنبش دانشجويي بايد مطالبه گر نيازهاي مردم بوده و در گسترش انديشههاي اصيل انقلاب اسلامي بيش از پيش قدم بردارد؛ البته گر چه وضعيت فعلي دانشگاه از آنچه مدنظر دولت اصلاحات بود فاصله گرفته است، اما بايد فراتر رود.
دبير سابق دفتر تحكيم وحدت با اشاره به نقش رسانههاي مجازي اظهار داشت: اين رسانهها در حقيقت بي تاثير نيستند، اما چون ماهيت مجازي دارند، اثرگذاري آنها نيز مجازي است و نمي توان براي حركتهاي عميق از آنها استفاده كرد.
عباسي مهر گفت: سرمايه گذاري اجتماعي در محيط مجازي اشتباهي بزرگ است، اما اين عرصه را نبايد عقيم و بسته دانست، بلكه نيازمند بازتعريف صحيح و دقيق است.
حضور مردم برای دشمنان غیر قابل فهم
مجتبي ثابتي اظهار داشت: بايسته هاي حقوقي- سياسي دنيا بر اين مسئله تاكيد دارند كه جوامعي كه بر اثر انقلاب – مانند جامعه ما – دگرگون و متحول مي شوند با گذشت زمان با افت مقبوليت رو به رو خواهند شد.
دبير واحد سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد با بيان اينكه در جامعه ما مقبوليت در ذيل مشروعيت تعريف مي شود، بيان داشت: برگزاري انتخابات سال گذشته و حضور حداكثري مرم در آن نشان داد كه اين تئوري در جامعه ايران اصالت ندارد و ملت ايران هر گاه نسبت به موجوديت نظام احساس خطر كند، پاي كار خواهد آمد.
وي درك اين مشاركت حداكثري را براي دشمنان ايران غير قابل فهم دانست و گفت: دشمنان قسم خورده انقلاب كه تمام اميدشان به حضور كمرنگ مردم در انتخابات بود، هنگامي كه حضور حداكثري مردم را پاي صندوق هاي راي ديدند به علاقه مردم نسبت به نظام پي بردند و تلاش كردند به هر صورت ممكن به آن خدشه وارد كنند.
ثابتي به نقش بصيرت و شناخت سياسي مردم در فتنه سال گذشته اشاره و تصريح كرد: در تاريخ اسلام كساني كه واقعه حاكميت را با شعار «لا حكم الا للله» به امام علي (ع) تحميل كردند، به دليل بي بصيرتي ضرباتي را به اسلام وارد نمودند كه هنوز هم آثار آن در اسلام احساس مي شود.
دبير واحد سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد با بيان اينكه مردم ايران با بصيرت خود شعارهاي «يا حسين» طرفداران فرقه ضاله سبر را به معني تمسخر حسين (ع) تلقي كردند، گفت: معاندان نظام در روز عاشورا با آتش زدن پرچم ها و بيرق هاي هيئت هاي عزاداري امام حسين (ع)، حركت خود را در مسير باطل بيش از پيش آشكار ساختند.
اين فعال دانشجويي به نقش رهبر معظم انقلاب به عنوان عامل اصلي در جلوگيري از گسترش و تداوم فتنه در سال گذشته اشاره و تصريح كرد: رهبر معظم انقلاب با ايجاد گفتمان و ايفاي نقش موثر خود، خلق حماسه 9 دي ماه توسط مردم را رقم زدند.
ثابتي افزود: بنا به اذعان تحليلگران خارجي و داخلي حماسه 9 دي ماه تا سال هاي سال جمهوريت نظام را تضمين كرد.
مسئول واحد سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد با بيان اينكه حضور حداكثري مردم موافقان، معاندان و مخالفان نظام را به حيرت انداخت، گفت: ميرحسين موسوي بعد از حضور حماسي مردم در 9 دي ماه مجبور به واكنش شد و در اقدامي پس از اين حماسه رسما اعلام كرد كه با قبول شرايطي حاضر به گفت و گو در خصوص مسائل پيش آمده است؛ حتي مخالفان نظام و رسانه هايشان نيز عقب نشيني صريح و آشكاري در برابر مردم و نظام نشان دادند.
اين فعال دانشجويي در بخش ديگري از سخنان خود به گفتمان سازي رهبر معظم انقلاب در خصوص نقش دانشجويان در جنگ نرم به عنوان افسران جنگ نرم اشاره كرد و بيان داشت: مخالفان نظام قبل از طرح اين گفتمان به دانشجو به عنوان نيروي سياسي ارزان مي نگريستند، اما با خلق عنوان افسران جنگ نرم براي دانشجويان توسط رهبر معظم انقلاب، وظيفه اين قشر از جامعه در ميدان جنگي كه آنها پيشرو و افسران آن بودند، روشن شد.
ثابتي ادامه داد: بعد از طرح اين مسئله نيروهاي ارزشي و انقلابي جامعه، بخصوص دانشجويان حضور خود را در عرصه هاي سايبري و اينترنتي بيشتر كردند و با ايجاد يك فضاي باز و سالم سياسي مسير فتنه را به سمتي حركت دادند كه امروز شاهد به حداقل رسيدن فريادها و اعترافات انتخاباتي هستيم.
وي با بيان اينكه رهبر معظم انقلاب در جريان فتنه سال گذشته خط كشي هاي سياسي را ملغي كردند، گفت: ايشان در برابر كساني كه شركت كنندگان در انتخاب را به دو دسته ولايتمدار و غير ولايتمدار تقسيم مي كردند، ايستادند و با فراهم كردن زمينه براي ايجاد آگاهي و بصيرت، پالايشي در زمينه مشخص تر شدن نيروهاي وفادار به انقلاب و جامعه پديد آوردند.
دبير واحد سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد در ادامه با تاكيد بر اينكه در قانون اساسي نظام اسلامي تساهل و تسامح با مجرمان و خيانت كنندگان به مردم وجود ندارد، گفت: امام خميني (ره) قدرت و توان عزل بني صدر را داشت، اما با فراهم كردن شرايط زمينه را طوري براي جامعه فراهم ساختند كه حتي دوستداران و علاقه مندان بني صدر نيز از وي دلسرد شده و به مسير باطل او اعتقاد پيدا كردند.
ثابتي با اشاره به اينكه امروز موسوي و كروبي به عنوان مهره هاي سوخته و بي ارزش در نظام تعريف مي شوند، گفت: با زنداني شدن اين افراد زمينه براي قهرمان سازي آنها فراهم مي شود، در حالي كه امروز محكمه ميرحسين موسوي كل جامعه و كشور ايران اسلامي است و او در محكمه عدل مردم ايران زمين روسياه و متهم است.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه محاكمه افراد بايد در چارچوب قانون اساسي صورت بپذيرد، به نقش دانشجويان در اين بين اشاره كرد و گفت: عدالتخواهي كه مهمترين آرمان تشكل هاي دانشجويي است، چارچوب دارد و بايد توجه داشت كه مصلحت انديشي مورد نظر دانشجويان با مصلحت انديشي رهبر و فقه اسلامي تفاوت دارد.
وي مصلحت انديشي دانشجويان را به معني سهم خواهي و محافظه كاري دانست و بيان داشت: از نظر فقهي مصلحت انديشي كلي نظام در اختيار ولايت فقيه است و ما نيز بايد به اين تقسيم بندي توجه داشته باشيم.
ثابتي در بخش ديگري از سخنان خود به مقوله جنگ نرم دشمنان عليه نظام اشاره كرد و گفت: وظيفه خطير دانشجويان توسط رهبر معظم انقلاب در سه قالب دشمن شناسي، تكليف شناسي و زمان شناسي تعريف مي شود.
دبير واحد سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد با بيان اينكه تا زماني كه چهره دشمن براي ما مشخص نشود به اهداف خود نمي رسيم، گفت: ما به عنوان جوانان و افسران جنگ نرم بايد با روشنگري مسائل در فضاي علمي دانشگاه و جامعه آحاد مردم را در شناسايي دشمن كه هر روز چهره متفاوتي مي گيرد، كمك كرده و با عمل به فرامين مقام معظم رهبري بر اساس ولايتمداري حركت كنيم.
رهبران جریان سبز بارها در ذهن مردم محاکمه و به اعدام محکوم شده اند
محمد همت اظهار داشت: مردم در نهم دي ماه، 22 بهمن زودهنگام و يا دومين بيست و دوم بهمن ماه نظام را رقم زدند؛ زيرا راهپيمايي گسترده مردم خارج از دعوت حاكميت و كاملاً خودجوش رخ داد و نظام را به مجراي انقلابي اصيل خود بازگرداند.
وي با تاكيد بر اينكه اين روز حاوي پيامهاي بي شماري براي بسياري از افراد بود، افزود: نخستين پيام مردم به مقام معظم رهبري بود؛ زيرا دشمنان داخلي و خارجي و حتي كساني كه روزگاري درون نظام قرار داشتند با سياه نمايي مردم را خسته از ولايتمداري نشان مي دادند، اما مردم در اين روز اعلام كردند كه هنوز زير پرچم ولايت و در صحنه دفاع از آرمانهاي انقلاب هستند.
دبير سياسي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان كشور پيام دوم را خطاب به مسئولان نظام دانست و گفت: اهمال برخي از مسئولان دولتهاي گذشته موجب ايجاد فضايي شد كه در آن تشخيص حق و باطل مشكل بود.
همت افزود: اما مردم در حماسه 9 دي ماه اثبات كردند كه نه تنها انقلاب همچنان متعلق به مردم است، بلكه مردم نيز زماني كه نياز باشد، وارد صحنه خواهند شد.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه حماسه مردم در 9 دي بيانگر اعلام نياز براي دريافت آگاهي و اطلاعات درست بود، بيان داشت: دومين پيام مردم خطاب به مسئولان نظام اين بود كه مردم نيازمند آگاهي بخشي و اطلاعات شفاف هستند تا فريفته برخي نمادها، تفكرات ظاهري و حرفهاي نادرست نشوند.
وي مخاطب سومين پيام مردم را غرب دانست و افزود: گرچه هنوز غرب اين پيام مردم را به روشني درك نكرده است، اما مردم در 9 دي نشان دادند كه هنوز پيرو اسلام، تشيع و آرمانهاي انقلابي امام راحل هستند و دنباله رو پيامها و خواستههاي رسانههاي بيگانه نظير «بي. بي. سي» فارسي نخواهند شد.
همت با بيان اينكه مردم همچنان اعلام كردند كه نيازمند مداخله غرب نيستند و قابليت شناخت مسائل را دارند، تاكيد كرد: مردم فرياد زدند كه حتي اگر بسياري از نخبگان موقعيت را درك نكنند، پيشرو خواص در صحنه حضور خواهند يافت.
دبير سياسي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان كشور افزود: جريان فتنه با روانشناسي مذهبي مردم ايران توانست مردم را با خود همراه كند؛ زيرا نماد سبز، نماد جريان و تفكر شيعيان است.
وي با اشاره به ترمينالوژي ديني موجود در گفتمان جريان سبز اظهار داشت: همه اين مردمفريبيها در واقعه روز عاشورا كنار رفت و مردم چهره حقيقي كساني را كه از ادبيات ديني بهره مي گرفتند، ديدند و اين تعارضات موجود موجب شد حماسه 9 دي ماه رقم بخورد.
همت با تاكيد بر لزوم پاسداشت حماسه 9 دي گفت: دشمنان در روند حركت تاريخي خود دريافتهاند كه مردم در چارچوب اسلام حركت مي كنند، لذا تلاش دارند جاي حق و باطل را با طرح مسائل انحرافي عوض كنند.
اين فعال دانشجويي با اشاره به تلاشها براي به حاشيه كشاندن حماسه 9 دي اظهار داشت: مردم به خاطر ارزشهاي خود حاضر به جانفشاني هستند و دشمنان مي كوشند با بازتعريف اين ارزشها مطابق خواستهها و منافع خود، مردم را از پرداختن به آرمانهاي اصيل انقلابي و اسلامي بازدارند.
وي افزود: واقعه عاشوراي 88 معرفي كامل حركت و جرياني بود كه با توسل به شعارهاي ديني به توفيقاتي دست يافتند، اما نتوانستند در بدنه اجتماع رخنه كنند.
همت در ادامه سخنان خود در خصوص محاكمه سران فتنه اظهار داشت: نیازی نیست که دستگاه قضا رهبران جریان سبز را دستگیر کند؛ زيرا اين افراد بارها در ذهن مردم محاكمه و به اعدام محكوم شدهاند كه اين امر با عنايتهاي مقام معظم رهبري و رهنمودهاي ايشان حاصل شده و تا جايي پيش رفته كه سران فتنه منفور مردم شدهاند.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه مردم از قوه قضائيه جلوتر رفته اند، افزود: در حالي كه قوه قضائيه منفعل عمل مي كرد، مردم سران فتنه را به زباله دان تاريخ فرستادند و اين افراد ديگر آيندهاي در داخل نظام ايران ندارند.
دبير سياسي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان سراسر كشور در پايان خاطرنشان كرد: جريان سبز در فضاي مجازي تشكيلات نظام مند و فعاليتهاي قدرتمند دارد، لذا نياز است تا نيروهاي انقلابي اين شبكه سازي اجتماعي را جدي گرفته و وارد عرصه عمل شوند
Sorry. No data so far.