شنبه 08 ژانویه 11 | 13:42

افشای پشت‌پرده نامه سرگشاده هاشمی به رهبر معظم انقلاب

هاشمی در نامه‌اش خبر از اغتشاشات پس از انتخابات می‌دهد. بنابر این معلوم می‌شود که پشتوانه آقای هاشمی نیز برای ارسال نامه تند و بدون سلام و حتی تهدید آمیز به مقام معظم رهبری، تصور او مبنی بر وجود «موقعیت انقلابی» در جامعه است.


زمانی که آقای هاشمی دست به قلم شد و نامه تامل برانگیزش به رهبر معظم انقلاب را همزمان با ارسال رسانه‌ای کرد، شکری هم معاون وزیر اطلاعات بود و از اخبار پشت پرده زیادی از جمله درباره اقدامات آقای هاشمی خبر داشت. او در مصاحبه‌ای که با هفته نامه ۹ دی انجام داده است، بخشی از این اطلاعات خبرساز را افشا و هدف آقای هاشمی از این نامه خرداد ماه ۸۸ را به نقل از برادر‌زاده او بیان کرده است.

آقای شکری در این باره می‌گوید: برداشت بنده به عنوان یک عنصر امنیتی این است که نامه جسارت آمیز هاشمی به مقام معظم رهبری نیز درست به مانند موسوی به تصور وجود «موقعیت انقلابی» به نگارش درآمد و با اتکای به این موقعیت انقلابی بود که مقام معظم رهبری را تهدید به اقدامات براندازی در جریان انتخابات و پس از آن کرد! نامه قبل از رسیدن به حضرت آقا در سایت‌ها منتشر شد. علی هاشمی در ستاد قیطریه و در جمع شش نفر از اعضای اصلی ستاد موسوی با هیجان وصف ناپذیری مطرح می‌کند: «این نامه حاج آقا خیلی تند است و ما داریم آن را چاپ می‌کنیم، شما هم بگوید چاپ کنند. باید دست به دست هم بدهیم تا موج ایجاد کند. حاج آقا گفته یا اینجا کار خراب می‌شود یا فضا برمیگردد.»

او در ادامه به بخشی از نامه آقای هاشمی اشاره و آن را تحلیل می‌کند: آقای هاشمی در نامه مورخ 19 /88/3 یعنی سه روز قبل از انتخابات می‌نویسد: «بر فرض اینکه اینجانب صبورانه به مشی گذشته ادامه دهم، بی‌شک بخشی از مردم، احزاب و جریان‌ها، این وضع را بیش از این بر نمی‌تابند و آتش فشانهایی که از درون سینه‌های سوزان تغذیه می‌شوند، در جامعه شکل خواهد گرفت که نمونه‌های آن را در اجتماعات انتخاباتی در میدان‌ها، خیابان‌ها و دانشگاه‌ها، مشاهده می‌کنیم… از جنابعالی انتظار است برای حل این مشکل و برای رفع فتنه‌های خطرناک و خاموش کردن آتشی که هم اکنون دودش در فضا قابل مشاهده است، هر گونه که صلاح می‌دانید، اقدام موثری بنمایید و مانع شعله ور‌تر شدن این آتش در جریان انتخابات و پس از آن شوید، سر چشمه شاید گرفتن به پیل / چو پر شد نشاید گرفتن به بیل»

ملاحظه کنید که هاشمی در پایان از این فراز از نامه‌اش خبر از اغتشاشات پس از انتخابات می‌دهد. بنابر این معلوم می‌شود که پشتوانه آقای هاشمی نیز برای ارسال نامه تند و بدون سلام و حتی تهدید آمیز به مقام معظم رهبری، تصور او مبنی بر وجود «موقعیت انقلابی» در جامعه است. این ادعای آقای هاشمی مبنی بر وجود آتش فشانهایی که نمونه آن‌ها را در اجتماعات انتخاباتی در خیابان‌ها مشاهده می‌کنیم موید این امر است.

به گفته معاون سابق وزیر اطلاعات «حتی تهدید ناشیانه مقام معظم رهبری به شعله ور‌تر شدن آتش در جریان انتخابات و پس از ان هم به دلیل امیدواری آقای هاشمی به استمرار موقعیت انقلابی است که آن را به شکل آتشی که دودش در فضا قابل مشاهده است، بیان می‌کند.»

شکری تصریح می‌کند که «نتیجه اینکه از مصاحبه موسو ی در قبل از ۲۲ خرداد کاملا برمی‌اید که آن‌ها به دلیل تصور وجود «موقعیت انقلابی» در جامعه، تصمیم قطعی خود را برای اجرای عملیات نهایی براندازی چه در صورت پیروزی، به صورت اجرای جشن‌های ساختار شکنانه و چه در صورت شکست، به صورت اغتشاشات براندازانه، اتخاذکرده بودند و صریحا نیز آن را بیان می‌کردند.»

  1. رضا
    8 ژانویه 2011

    من بارها جمله ي هاشمي را خواندم وخواندم.انصافا اين جمله تهديدآميز نبود. نوعي پيش بيني بود که هر عاقلي با کمي تامل ميديد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.