آیتالله صادق آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی خاطرنشان کرد: رعایت این مساله اختصاص به گروه و جریان خاصی هم ندارد و قانون برای همه است و متدین و غیر متدین هم نمیشناسد.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری ادامه داد: قدر مسلم در فضای سیاسی و در فضای فرهنگی جامعه باید از این مسایل غیراخلاقی اجتناب کرد.
وی تاکید کرد: حتی اگر گویندگان و شنوندگان این سخنان ادعا کنند که اینها برای اصلاح جامعه است، باز هم رویه و فکر نادرستی است که مقام معظم رهبری نیز به خوبی در سخنان خود بر پرهیز از آن تاکید کردند.
وی با استناد به قانون مجازات اسلامی به تبیین نسبت دادن مطالب خلاف و افترا به اشخاص و شرایط آن پرداخت و گفت: در ماده 697 قانون مجازات اسلامی درباره اسناد مطالبی که جرم است به اشخاص، آمده است که «هرکس بهوسیله اوراق چاپی یا خطی یا بهوسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را صریحا نسبت بدهد یا آنها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب میشود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید، جز در مواردی که موجب حد است به یک ماه تا یکسال حبس و تا 74 ضربه شلاق، یا یکی از آنها حسب مورد، محکوم خواهد شد.» حسب این ماده قانون به صرف اسناد امری که جرم محسوب میشود به شخصی، جرم محقق نمیشود بلکه «اگر نتواند آن را ثابت کند»، این اسناد، جرم محسوب میشود.
Sorry. No data so far.