تریبون مستضعفین- روز گذشته باشگاه خبرنگاران جوان در اقدامی تاسفبرانگیز و غیراخلاقی تصاویر منتسب به دختر یکی از سران فتنه را منتشر کرد که در میان جمعی دوستانه بوده است. و با اشاره به رفتار ناشایست او نوشته است: «تعجب ندارد؛ اين خانم، دختر آقا و خانم متوهم است به گزارش باشگاه خبرنگاران، اين عكسهاي نرگس است، دختري كه پدر و مادرش به دليل اظهار نظرهاي توهم آميز شان به آقا و خانم متوهم مشهورند.»
باشگاه خبرنگاران در ادامه توضیح می دهد که «به اين دليل اين عكسها را منتشر مي کند که همگي در اماكن عمومي تهيه شده و هيچ بار حقوقي و اخلاقي را براي باشگاه خبرنگاران به همراه ندارد.»
پاپاراتزیها چه کسانی هستند؟
پاپاراتزیها گونهای زرد از ژورنالیسم است که عکاسان با سرک کشیدن به زندگی خصوصی چهره های مشهور نظیر سیاستمداران ورزشکاران و هنرمندان و خانواده ی آن ها با شکار تصاویر غیر معمول از آن ها و باز نشر در نشریات زرد اقدام به سودآوری برای خود و نشریه می کنند. این نوع عکاسی هرچند بیشتر در اماکن عمومی صورت میگیرد لیکن سوژه ها در حالتی غیر معمول و در حال گذراندن زندگی شخصی خود می باشند و تمایلی به انتشار عکس در این حالات ندارند.
اخلاق در عرصه رسانه
هرچند رفتار سران فتنه ظلمی بزرگ بر نظام و مردم بوده و هزینه های زیادی را بر کشور تحمیل نموده است، لیکن روشنگری در قبال آن باید براساس اخلاق اسلامی صورت پذیرد، امری که رهبری از آن تعبیر به بصیرت میکنند. رهبری در خارج فقه خود با تاکید بر اینکه در مقابله با یک جریان باید اصول اخلاقی را رعایت کرد و غیبت و افترا پرهیز نمود تاکید کردند:
«…اينى كه اصلاً اين كار [غیبت] جايز است يا جايز نيست ولو به قصد اصلاح باشد، اين را نميشود به طور مطلق يك چنين چيزى را پابند شد؛ كه ما بگوئيم ما چون ميخواهيم در امر جامعه اصلاح كنيم، پس زيدى را، عمروى را يا يك جريانى را به طور مطلق مورد تهاجم قرار بدهيم، غيبت كنيم؛ حالا آن كسانى كه اين كارها را ميكنند، خيلى اوقات به غيبت هم اكتفاء نميكنند؛ خب، ملاحظه ميكنيد ديگر. گاهى چيزهائى را مىآورند كه معلوم نيست حدِّ غيبت بر او صادق باشد؛ شايد مصداق تهمت است، مصداق افتراء است…خب، دوربين هم همين جور است. فرض كنيد كه اگر چنانچه انسان يك خطائى را از كسى ديد، اين را رفت با دوربين ثبت كرد، بعد آمد يك جائى نشان داد؛ اين هم همان است ديگر، چه فرقى ميكند؟ يعنى بايستى واقعاً به اینها توجه كرد. محيط را بايد محيط اخلاقى كرد. ما اگر بخواهيم جامعه را اصلاح بكنيم، اين اصلاح فقط به اين نيست كه انسان از افراد غيبت بكند. راههاى ديگرى هم وجود دارد…»
شايد انتشار اين عكسها صحيح نبود ولي
اصلا متن شما تناسبي با اون عكس ها نداره.
شما يه نگاهي به عكس ها بندازيد متوجه مي شويد كه به هيچ عنوان در برگيرنده زندگي خصوصي نيست. و اين حركات جزء زندگي آن فرد است نه اينكه احتمالا در گوشه اين حركات از وي بروز كرده. به هيچ عنوان شامل مصداق پاپاراتزیها نخواهد بود.لطفا يكبار ديگر عكس ها را ببينيد تا متوجه شويد