پنج‌شنبه 24 فوریه 11 | 16:04

گرسنگی مغز را هوشیار می‌کند

گرسنه‌بودن روشي براي بيدارماندن بدون احساس بي‌حالي يا درگيري ذهني و هوشيار‌ماندن مغز است.


پژوهشگران دانشگاه واشنگتن در سنت‌لوئيس مي‌گويند: گرسنه ماندن مي‌تواند مغز را هوشيار كند. به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين محققان در پژوهش جديدي روي مگس‌هاي ميوه دريافتند: گرسنه‌بودن روشي براي بيدارماندن بدون احساس بي‌حالي يا درگيري ذهني و هوشيار‌ماندن مغز است.

به گزارش روزنامه سان، ليپيدهاي طبقه‌اي از مولكول‌ها هستند كه شامل چربي‌ها مثل كلسترول و ويتامين‌هاي محلول در چربي مثل ويتامين‌هاي A , D مي‌شوند.

پژوهشگران دريافته‌اند كه اين حشره از ليپيدها براي ذخيره بيشتر انرژي استفاده مي‌كند. بنابراين اگر بتوان ليپيدهاي مناسب و موثر در تنظيم خواب و چگونگي كنترل آنها را شناسايي كرد،‌ ممكن است بتوان به روشي براي كاهش مشكل مربوط به كمبود خواب يا نياز به بيدار ماندن دست يافت.

عامل تنبلی

دانشمندان در يك پژوهش جديد ادعا كرده‌اند كه تمايل به حفظ تناسب اندام و انجام تمرينات ورزشي به طور منظم يك خصوصيت موروثي است و از طريق ژنها از نسلي به نسل ديگر منتقل مي‌شود.به گزارش روزنامه اكسپرس، اين كشف بدين معني است كه كساني كه از تنبلي رنج مي‌برند ممكن است بتوان تنبلي آنها را در آينده با كمك داروها درمان كرد. اين داروها در واقع ژن‌هايي را مورد هدف قرار مي‌دهند كه تمايل به فعاليت كردن را در انسان تقويت مي‌كنند. اين يافته مي‌تواند پيشرفت بسيار مهمي در زمينه مقابله با چاقي باشد.متخصصان از مدتها پيش گفته‌اند كه رژيم گرفتن بدون افزايش تحرك بدني و ورزش كردن، نمي‌تواند به كاهش وزن موثر منجر شود.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.