سه‌شنبه 01 مارس 11 | 12:40

استادان و دانشجویان برای ورود به فضای سایبر و مجازی آموزش ببینند

محمدصادق کوشکی طی سخنان مبسوطی با اشاره به مصادیق جنگ نرم در جامعه که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون حتی یک ثانیه از سوی دشمن متوقف نشده، گفت: جنگ نرم عمدتاً عرصه­ های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و به عبارتی تمامی عرصه های غیرخشن را پوشش می دهد.


تریبون مستضعفین- محمدصادق کوشکی استاد دانشگاه خواجه نصیر طوسی در نشست علمی جنگ نرم ویژه فرماندهان که با حضور ۵۰ تن از مدرسان گروه معارف اسلامی برگزار شد، طی سخنان مبسوطی با اشاره به مصادیق جنگ نرم در جامعه که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون حتی یک ثانیه از سوی دشمن متوقف نشده، گفت: جنگ نرم عمدتاً عرصه­ های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و به عبارتی تمامی عرصه های غیرخشن را پوشش می دهد.

وی با ذکر این مطلب که مدافعان جنگ نرم باید در مراکز دانشگاهی و فرهنگی و عرصه های دیپلماسی آموزش و تربیت شوند، اظهار داشت: بازدارندگی در مقابل تهاجم و جنگ نرم دشمن نیز همانند تهاجم نظامی نیازمند به آمادگی و برگزاری رزمایش دارد.

وی معبرهای اصلی ورود دشمن به عرصه جنگ نرم را جهالت، حاکمیت احساس و حاکمیت غرایز و ضعف بنیه اقتصادی و علمی ذکر کرد و گفت: باید آگاهی نسل جوان نسبت به دین، انقلاب، هویت ملی و داشته‌­ها و امکانات خودی تقویت شود.

دکتر محمدصادق کوشکی افزود: عدم جاری بودن کامل عقلانیت در رفتارهای اجتماعی و تصمیم گیری های احساسی در تمامی سطوح موجب ضربه خوردن ما از دشمن می شود.

وی تن دادن به غرایز فردی مثل شهوت، طمع، غرور و غرایز جمعی مانند میل به تن آسایی و رفاه طلبی را از دیگر معبرهای زمینه ساز نفوذ دشمن در جنگ نرم نام برد.

دکتر محمدصادق کوشکی بیشترین علت ترس غرب و بیگانگان درمقابل ایران را ظهور امپراطوری عظیم در قالب اسلام و به مرکزیت ایران عنوان کرد و گفت: تشدید مشکلات اقتصادی، عملیات روانی برای ناکارآمد نشان دادن دستگاه اداری کشور و دامن زدن به نافرمانی از جمله شاخص های جنگ نرم است.

این استاد دانشگاه گفت: با تلاش در حوزه‌­های پژوهش وتولید علم، بالا بردن سطح ایمان و معنویت و ارتقاء بینش و بصیرت اعتقادی، فرهنگی و سیاسی، نهادینه کردن ارزش ها، تربیت نیرو برای ورود به فضای سایبر و مجازی، برپایی کرسی های آزاداندیشی و نظریه­‌پردازی می­‌توان با جنگ نرم دشمن مقابله کرد.

وی گفت: دشمن دردوران پس از انتخابات از توانایی ها و تاکتیک های خود در حجم و گستره بالایی استفاده کرد تا استواری و انسجام نظام را متزلزل کند که خوشبختانه با هوشیاری و تدبیر رهبری به اهداف خود دست نیافت و هرگز نیز دست نخواهد یافت.

در ابتدای این نشست علمی دکتر خلیل علی محمدزاده معاون فرهنگی واحد علوم و تحقیقات با اشاره به برگزاری این نشست ها در دو زیرمجموعه «فرماندهان جنگ نرم» با اولویت مدرسان گروه معارف اسلامی، مسئولین دانشگاه، مدیران گروه ها و سایر اساتید و «افسران جنگ نرم» با اولویت دانشجویان عضو تشکل های اسلامی و نشریات دانشجویی، کارشناسان امور فرهنگی و دانشجویی و سایر دانشجویان گفت: باید فضایی ایجاد شود که در اثر تبیین رهنمودهای مقام معظم رهبری، دانشگاه ها نقش مؤثر خود را در درون خود و جهت­دهی به جامعه برای رفع ابهامات و شبهات و عبور از غبارآلودگی فتنه به خوبی ایفا کند.

این همایش به همت کمیته هماهنگ کننده گروه‌­های معارف اسلامی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در منطقه ۸ دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت فرهنگی واحد علوم و تحقیقات در این دانشگاه برگزار شده است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.