دوشنبه 28 فوریه 11 | 14:21

سید مرتضی نبوی: ۲۵ بهمن نقش منافقين و گروهک‌ها را در فتنه ۸۸ برملا كرد

مدير مسئول روزنامه رسالت: 25 بهمن ماه سال جاري بعد از حوادث انتخابات نقطه عطفي بود و بيشتر مشخص شد كه منافقان و ساير گروهك‌هاي ضد انقلاب در فتنه 88 نقش دارند و بسياري از شخصيت‌ها که براي آنان پوشيده بود كه دست ضد انقلاب‌ و دشمنان در كار است بعد از حادثه 25 بهمن سكوت را شكستند.


سيدمرتضي نبوي در حاشيه جلسه‌اي با عنوان 25 بهمن و تحولات منطقه‌ در دانشگاه شهيد باهنر كرمان در گفت‌وگو تفصيلي با خبرنگار فارس در كرمان اظهار داشت: بسياري از شخصيت‌ها براي آنان پوشيده بود كه دست ضد انقلاب‌ و دشمنان در كار است، اما بعد از حادثه 25 بهمن سكوت را شكستند، در اين حوادث منافقاني دستگير شدند كه اسلحه حمل مي‌كردند.
نبوي در ارتباط با محاكمه سران فتنه گفت: كساني كه مورد اقبال مردم بودند و راي آنها را به دست آوردند در كشور روزي سمتي در دست داشتند، نبايد محاكمه شوند بلكه بايد مردم آنها را خوب بشناسند؛ هر چند كه محاكمه اين افراد خواست مردم است.
مدير مسئول روزنامه رسالت بيان داشت: هر روز يك‌سري از افرادي براي مردم و نظام مشكل ايجاد مي‌كنند، اما بهترين شرايط اين است كه اين افراد به خوبي به مردم شناسانده شوند و مردم خود تشخيص دهند كه چه كساني مورد استقبالشان بوده‌اند.
وي تصريح كرد: حضرت علي (ع) در مورد خوارج فرمودند «‌بعد از من خوارج را نكشيد، به دليل اينكه آن‌ها از اول باطل نبودند و بايد با كساني كه از اول باطل بودند، تفاوت داشته باشند».
نبوي بيان داشت: هنوز هم براي برخي اصلاح‌طلبان مصلحت، بصيرت و روشنگري اقتضا مي‌كند، لذا جمعيت كثير مردم طرفدار نظام راه خودشان را ادامه دهند و سران فتنه كم‌كم به خوبي شناخته مي‌شوند.

* هاشمي ‌رفسنجاني حوادث انتخابات 88 را با جناح چپ و راست بحث مي‌كنند
اين مسئول در ارتباط با اينكه آيا هاشمي ‌رفسنجاني براي انتخاب رياست مجلس خبرگان كانديد مي‌شود، ابراز داشت: هاشمي‌رفسنجاني با توجه به خطبه‌هاي نماز جمعه ايشان و صحبت‌هاي بعد از انتخابات ابهام داشت و تا قبل از ديروز موضع خودشان را اعلام نكرده بودند، ايشان قضاياي انتخابات 88 را با حوادث جناح چپ و راست بحث مي‌كنند، در حالي كه اين گونه نيست و دست افراد زيادي از ضد انقلاب‌ها و دشمنان اصلي نظام در كار است.
نبوي خاطرنشان كرد: من در مورد خبرگان و ماندن يا نماندن هاشمي‌رفسنجاني پيش‌بيني درستي ندارم، اما اگر آيت‌الله مهدوي‌كني در اين انتخابات كانديد شود، رقيب جدي براي هاشمي‌رفسنجاني به حساب مي‌آيد، البته به دليل مشكلات جسمي مهدوي‌كني، اين قضيه جدي نيست.
وي در مورد دولت احمدي‌نژاد يادآور شد: دوره قبل از احمدي‌نژاد ارزش‌هايي مانند بسيجي بودن، دفاع مقدس زير سئوال رفته بود، اما در دوره احمدي‌نژاد مورد اقبال قرار گرفت، همچنين مقابله با اشرافي‌گرايي و ارزش‌هاي اسلامي انقلاب وي موجب محبوبيتش شد.
نبوي اضافه كرد: رسانه‌هاي غربي مي‌خواهند وانمود كنند كه حركت‌هاي خاورميانه از فيس‌بوك و… آغاز شده و به ايران هم مي‌رسد، در حالي كه اين گونه نيست و اين حركت‌ها بيداري ملت‌ها عليه وابستگي به كشورهاي استعمارگر است.

* تحقق دمكراسي در خاورميانه از نوع اسلامي است
مدير مسئول روزنامه رسالت اظهار داشت: يكي از مهم‌ترين ارزشي كه غربي‌ها روي آن‌ها مانور مي‌دادند، حكومت مردم بر مردم و دمكراسي بود كه وقتي ديدند انقلاب اسلامي ايران شكل گرفت و حكومت دمكراسي را اجرا كرد، متوجه شدند اگر در كشورها دمكراسي ايجاد شود از نوع اسلامي آن مورد نظر ملت‌ها است.
وي تصريح كرد: قبل از انتخابات در كشورها سعي مي‌كنند با در دست گرفتن نيروها، احزاب و حمايت‌هاي رسانه‌اي، حكومت را در دست طرفداران خود قرار دهند و اگر موفق نشدند قدرت را در دست گيرند، انتخابات را نپذيرند و روي دمكراسي خط بكشند؛ در كشورهايي مانند اكراين و گرجستان برگ برگشت، اما در كشورهاي ديگر تلاش خود را براي ابطال انتخابات دمكراسي نشان دادند.
نبوي اذعان داشت: در امريكا زماني كه كارتر كانديد رياست جمهوري بود، يكي از شعارهايش مخالفت با حكومت شاهنشاهي بود تا با شعار حقوق بشر بتواند راي مردم را به دست آورد،‌ اما پس از انتخابات و روي كار آمدن كارتر به دليل نقش حساس ايران شعار خود را فراموش كرد و به ايران آمد و اعلام كرد، اين جا جزيره امنيت است و تا 10 سال ديگر در ايران هيچ اتفاقي نمي‌افتد.
اين مسئول ابراز داشت: امروز اوباما در مصر مانند كارتر در ايران عمل كرد، اوباما ابتدا مبارك را طرفداري كرد، سپس خواستار ايجاد اصلاحاتي در مصر شد و بارها موضع خود را در قبال مصر تغيير داد، اما اگر مسئله به نفع امريكا به نتيجه نرسد و انقلاب مصر به پيروزي برسد؛ به دليل موقعيت استراتژي مصر در ساحل مديترانه و تأثير در سرنوشت صهيونيست اوباما مانند كارتر راي خود را ميان مردم از دست مي‌دهد. هر چند با وجود اين مشكلات خارجي در داخل امريكا بحران اقتصادي همچنان وجود دارد و بانك‌هاي زيادي ورشكسته شده‌اند.

* امريكا موفق به انجام اصلاحات در عربستان نشد
عضو مجلس تشخيص مصلحت نظام در ارتباط با موضع عربستان به عنوان تنها كشور حافظ منافع امريكا در منطقه اظهار داشت: با تحولاتي كه در حال حاضر در خاورميانه و ليبي اتفاق افتاده و قيمت نفت افزايش پيدا كرده، عربستان استخراج نفت را افزايش داده تا موجب كاهش قيمت نفت شود.
نبوي بيان داشت: عربستان و ايران از كشورهاي تأمين كننده منافع امريكا در سال‌هاي حكومت پهلوي بودند، اما با انقلاب اسلامي، ايران از اين حوزه خارج شد و امريكا مصر را به كشورهاي تأمين كننده منافعش بدل كرد.
مدير مسئول روزنامه رسالت تصريح كرد: در حال حاضر مصر خواستار خارج شدن از اين حوزه است، اما عربستان به دليل وهابيت و سركوب بسيار شديد شيعيان سياست متفاوت است، در عربستان اختلاف ميان شاهزاده‌گان زياد است.
وي ادامه داد: امريكا از چند سال قبل براي عربستان طراحي داشته و خواستار اصلاحات در عربستان بود، به دليل اينكه در عربستان حقوق افراد بسيار ناديده گرفته مي‌شود و احتمال سقوط حكومت طرفدار امريكا بود، اما امريكا در اين اصلاحات موفق نشد.
نبوي افزود: وضعيت عربستان به دليل وهابيت و ضديت با شيعه با ما متفاوت است، اما كشورهايي مانند بحرين 70 درصد مردم آن‌ها شيعه هستند، حركت‌هايشان به ما نزديك است.
اين مسئول در پايان بيان داشت: قبلاً ملت‌هاي منطقه همه حامي امريكا و صهيونيست بودند و با ايران رابطه خوبي نداشتند،‌ اما در حال حاضر مردم اين كشورها خواهان آزادي، استقلال و ضد وابستگي به آمريكا هستند و به هر حال حداقل تغيير اين كشورها اين است كه مانند تركيه شوند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.