تریبون مستضعفین – هفته نامه پنجره شماره ۸۴ ویژه نوروز منتشر شد. قیمت این شماره ۲۰۰۰ تومان است.
در ابتدای این مجله یادداشتی از آیتالله جوادی آملی در باب «صله رحم» دیده میشود، که به عنوان «دیباچه» پنجره نوروز است.
مجله خبری: که اختصاص دارد به مهمترین وقایع سیاسی داخلی و خارجی؛ از وقف دانشگاه آزاد و پرونده هستهای تا سرنگونی دولت قرقیزستان و قیام جهان عرب.
یادداشتها؛ در این قسمت مطالبی از دکتر حداد عادل، حجتالاسلام جواد محدثی، دکتر محمدرضا زائری در باب بهارو نوروز آورده شده است. همچنین مطلبی در مورد «فلسفه و ادیان» به قلم دکتر ابراهیمی دینانی در این بخش دیده میشود.
سیاست: مصاحبه با جعفری دولت آبادی، دادستان تهران، جنجالیترین مصاحبه این شماره است. این مصاحبه پیرامون دادگاههای پس از انتخابات، سران فتنه، مهدی هاشمی و… میباشد. انتخابات سال آینده، تحلیل چالشهای سال ۱۳۹۰ و بررسی تحولات خاورمیانه موضوعاتی است که در بخش سیاسی به آن پرداخته شده است.
اقتصاد: تحلیلهایی در مورد تاثیرات «هدفمندی یارانهها» محور اصلی این بخش است. مصاحبه با «حمید رویانیان» در مورد محمود احمدینژاد زینت بخش قسمت اقتصادی است.
بینالملل: تحلیل وقایع لبنان، اخوانالمسلمین، عراق، اقتصاد چین و اروپا موضوعاتی که به آن پرداخته شده است. گفتوگو با لارن بوث، خواهر زن تونی بلر قسمت خواندنی این بخش است.
کاریکاتور؛ حلوای طنطنانی، تا نخوری ندانی!
جامعه: مهمترین مطالب این قسمت عبارتند از: مصاحبه با بررسی مهرداد بذرباش، مصاحبه ۹۰ «فرهنگی» با فعالان فرهنگی – اجتماعی؛ در ۹۰ فرهنگی از کارشناسان مختلف پیش بینی مهمترین تغییر در سال آتی شده است.
ادبیات: مرور اتفاقات مهم ادبی، گفتوگو با محمدکاظم مزینانی نویسنده رمان «شاه بیشین» و حمیدرضا شکارسری زینتبخش این قسمت شده است.
رسانه: گفتوگوی چهار ساعته با محمدعلی رامین در مورد موضوعاتی از قبیل: ۱۷ سال اقامت ایشان در آلمان، حرف و حدیثهای که در دوران مسئولیت ایشان به عنوان معاون مطبوعاتی بود است، بسیار خواندنی است.
سفرنامه: گزارشی از دکتر محمدرضا جوادی یگانه از سفر سه هفتهای خود به آمریکا؛ همراه با عکسهایی دیدنی.
اندیشه: تنها گفتوگوی این بخش با غلامعلی حداد عادل است. چشم انداز و تحول در علوم انسانی، مروری بر اندیشه حامدابوزید و عابد الجابری محورهای این بخش است.
حوزه: گفتوگو با طلبه عدالتخواه سیرجانی، نظرسنجی در مورد اصلیترین رسالت در سال ۹۰، مروری بر تغییر مدیران حوزوی را در بخش حوزه میخوانیم.
تاریخ: پروندهای در باب اندیشه و آرای دکتر موسی نجفی؛ دکتر رضا اردکانی، ابوذر مظاهری، فریدالدین حداد عادل، دکتر احمد رهدار، و رضا رمضان نرگسی و… کسانی هستند که در این پرونده قلم میزنند.
وقایعاتفاقیه: که در باب دستاندرکاران مجله پنجره با زبان طنز نوشته شده است.
ویژهنامه: در مورد ترویج سبک زندگی آمریکایی صحبت میکند. این ویژهنامه ترویج سبک زندگی (life style) آمریکایی را از دریچهی بازیهای رایانهای مورد بررسی میدهد و به آسیبشناسی بازیهای رایانهای میپردازد.
با سلام
آیا بهتر نیست که جناب دکتر موسی نجفی صبر کنند تا در دوران پختگی فکری خود و در سنین بالاتر بسان یک اندیمشند سرد و گرم چشیده زندگی خود را تشریح کنند؟ این هول و عجله ها برای مطرح کردن خویش ناشی از چه نیازی است؟
ما را چه شده که زود در پی مطرح کردن خویش بر می آییم؟