شنبه 26 مارس 11 | 14:40

«بازخوانی تاریخی استقلال بحرین» در شماره جدید پگاه حوزه

در شماره‌ی جدید پگاه حوزه در بخش نگاه ویژه انقلاب های خاورمیانه را با عنوان «گسترش جنبش های اسلامی و استبداد خاورمیانه ای» بررسی کرده اند. تونس و طنین اسلام گرایی، قهر قاهره، اشتراکات نظری در اندیشه اصلاحی اهل سنت، بازخوانی تاریخی استقلال بحرین و مستند سازی و تحولات منطقه ای عناوین مطالب این بخش هستند.


تریبون مستضعفین – اگر در حوزه‌ی اندیشه نشریات مکتوب را دنبال کرده باشید حتماً پگاه حوزه را می شناسید. شماره ۲۲۹ این نشریه را می توانید از دکه های فروش نشریات سراسر کشور تهیه کنید یا با اشتراک این نشریه از آن بهره مند شوید.

در این شماره در بخش نگاه ویژه انقلاب های خاورمیانه را با عنوان «گسترش جنبش های اسلامی و استبداد خاورمیانه ای» بررسی کرده اند. تونس و طنین اسلام گرایی، قهر قاهره، اشتراکات نظری در اندیشه اصلاحی اهل سنت، بازخوانی تاریخی استقلال بحرین و مستند سازی و تحولات منطقه ای عناوین مطالب این بخش هستند.

امین دیلمی معزی در مقاله اشتراکات نظری در اندیشه اصلاحی اهل سنت به بازخوانی روایت های اهل تسنن نسبت به حکومت پرداخته است و آن را جریان شناسی کرده است.

در مقاله « تونس و طنین اسلام گرایی» نویسنده کوشیده است تا سابقه تاریخی گروه النهضه را به عنوان مهمترین گروه و بانفوذترین آنها در حال حاضر بررسی کند و سابقه الاتجاه الاسلامی را پیش از النهضه یادآور شود. نویشنده به بازخوانی تفکرات راشد الغنوشی پرداخته است و سیر تحول تطور اندیشه های او را به خصوص در ارتباط با جریانات لیبرال نشان دهد.

سرمقاله این شماره همچون شماره های پیشین دکتر ابراهیم فیاض نوشته است. وی در مقاله ای با عنوان «حکمت رسانه ای» با بررسی نقش رسانه در تحولات فرهنگ و اجتماع، به آسیب شناسی رسانه های ایرانی پرداخته است و انقطاع رسانه ای و ارتباطی را موجد بحران فرهنگی و جدایی از هویت و سنت دانسته است.

گفتگو با دکتر محمدصادق کوشکی با عنوان خلاءهای راهبری در رویکرد به آمریکای لاتین بخش دیگری از این نشریه است. وی به آسیب شناسی سیاست خارجی پرداخته است و ضعف و بی برنامه گی را آسیب مشترک رابطه با جهان اسلام و آفریقا و آمریکای لاتین دانسته است.

در بخش آفاق و بخش دریچه، می توایند اخبار حوزه فرهنگی و اجتماعی جهان اسلام را دنبال کنید.

دو هفته نامه پگاه حوزه را می توانید از دکه های روزنامه فروشی و از طریق دفتر آن به آدرس: «قم- خیابان معلم- کوچه 14- پلاک 5» و شماره تلفن‌های 0251-7832952 و 53 تهیه کنید. اگر هم در تهران هستید کتابفروشی نشر معارف در چهارراه کالج شماره های تازه نشریه را در اختیارتان قرار می‌دهد.

  1. دکتر نوریان
    31 مارس 2011

    سلام
    بسیار متشکر از معرفی این شماره، ضمن اینکه اولین باری است که نام آن را می شنوم با اینکه پژوهشگر حوزه علوم اجتماعی و رسانه هستم
    هر روزتان پر برکت

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.