سپاه پاسداران در همان سال اول شهادت صیاد شیرازی طی یك طرح عملیاتی از ساعت 4 تا 8 صبح تمام مقرهای منافقین از پادگان اشرف گرفته تا العماره را با شلیك بیش از هزار موشك و گلوله توپخانه برد بلند، منهدم و تلفات سنگینی را به آنها وارد كرد.
فرمانده سابق كل سپاه با بیان اینكه دستور ترور شهید صیاد شیرازی از جانب صدام به منافقین داده شد، گفت: سپاه پاسداران در همان سال اول شهادت صیاد شیرازی با طرحریزی عملیاتی، بیش از هزار گلوله توپ و موشك به مقرهای منافقین در خاك عراق شلیك كرد.
به گزارش فارس سردار لشكر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم كل قوا صبح امروز در حاشیه مراسم یازدهمین سالگرد شهید صیاد شیرازی با ذكر خاطرات و پرداختن به ویژگیهای این شهید بزرگوار، انتصابات دقیق از میان بهترین فرماندهان را از جمله خصوصیات صیاد شیرازی عنوان كرد و افزود: صیاد شیرازی در زمان جنگ توانست به خوبی نیروی زمینی را كه بزرگترین و موثرترین نیروی ارتش در جنگ تحمیلی بود فرماندهی كند.
صفوی، صیاد شیرازی را نماد هماهنگی میان سپاه و ارتش دانست و گفت: این شهید بزرگوار همكاری خوبی با سپاه و بسیج داشت و نوع رفتار و اعتقادات وی حاكی از یك روحیه مردمداری و بسیجی بود.
وی تصریح كرد: بدون شك دستور به شهادت رساندن صیاد شیرازی از یك رده بالاتر به منافقین داده شد و شخص صدام این دستور را به منافقین داد تا شهید صیاد شیرازی را به شهادت برسانند.
فرمانده سابق كل سپاه ادامه داد: سپاه پاسداران در همان سال اول شهادت صیاد شیرازی طی یك طرح عملیاتی از ساعت 4 تا 8 صبح تمام مقرهای منافقین از پادگان اشرف گرفته تا العماره را با شلیك بیش از هزار موشك و گلوله توپخانه برد بلند، منهدم و تلفات سنگینی را به آنها وارد كرد.
صفوی خاطرنشان كرد: به دنبال این عملیات بود كه عراق هیچ واكنشی از خود نشان نداد و تنها به گله مختصری بسنده كرد.
جزئیاتی از ترور شهید صیاد شیرازی
دكتر الجنابی گفت: نام صیاد شیرازی برای اولینبار توسط عوامل مزدور بعثی كه در كردستان ایران مشغول آشوب و بلوا بودند به ضداطلاعات و استخبارات ارتش عراق وارد شد و همان زمان بود كه با دستور تصفیه این افسر جوان و انقلابی ایران، رژیم عراق به كشتن او دستور داد. این دستور توسط نماینده بعثیها در تشكیلات ضدانقلابی كومله به همراه اسامی 27 پاسدار، ارتشی و حزباللهی ایران دراستان كردستان صادر شد.
این محقق عراقی میافزاید: نام صیاد شیرازی بیش از هر افسر ارتش ایران در سرویسهای امنیتی و جاسوسی رژیم صدام دیده میشد كه اطلاعات آن عمدتا از سوی منافقین و مزدوران صدام در كردستان ایران تهیه و تنظیم شده بود.
به گفته الجنابی، فرماندهی صیاد شیرازی در نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران بار دیگر نام و شخصیت این افسر را بر روی میز سرویسهای استخباراتی ارتش صدام آورد. در ابتدا آنها نسبت به عملكرد وی و ارتقا به سطح فرماندهیاش ابراز تردید میكردند اما تشكیل قرارگاههای مشترك سپاه و ارتش ایران برای باز پسگیری اراضی اشغال شده كه شوك آن با شكست محاصره آبادان به رژیم بعث وارد شد آنها را وادار به كنكاش بیشتر در عملكرد این فرمانده ایرانی كرد.
الجنابی گفت: برابر سندی كه زمان آن به نبردهای سنگین چزابه برمیگردد، از صیاد شیرازی به عنوان احیاگر ماشین جنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران نام برده شده است. سرویسهای امنیتی عراق در خصوص این فرمانده ایرانی از چند تن از اسیران ایرانی بازجویی میكنند و بالاخره در گزارش روزانه خود به ستاد عالی ارتش صدام كه دیكتاتور عراق آن را مطالعه میكرد در خصوص شهید صیاد شیرازی مینویسند: این فرمانده ایرانی وحدت عملیاتی بین نیروهای سپاه و ارتش را به شدت پشتیبانی میكند و از افسران مورد اعتماد رهبری ایران است. وی با انتقال تجربیات و آموزش نظامی به پاسداران و بسیجیان موافقت نموده و جاده صافكن بنبستهایی شده است كه در زمان بنیصدر رییسجمهوری مغرول شده ایران بین ارتش و سپاه بهوجود آمده بود.
عملیات فتحالمبین خشم ارتش بعثی عراق را از صیاد دو چندان كرد و قابلیتهای او در كنار سایر فرماندهان سپاه و ارتش در عملیات آزادسازی خرمشهر منجر به آن شد پرونده عملكرد صیاد شیرازی در استخبارات عراق قطورتر شود تا اینكه با تماسهای عمیقتر منافقین با رژیم صدام در سال 1363 فهرستی از اسامی فرماندهان و مسوولین جنگ در ایران توسط رژیم صدام به منافقین داده شد كه از آنهاخواسته شده بود به ترور و كشتن این افراد اقدام كنند كه نام صیاد شیرازی نیز در بین این فهرست دیده میشود.
منافقین نیز مسیر این ترور را در پرونده مخوف و تروریستی خویش باز گذاشتند. چرا که آنها از وی به دلیل دفاع از تمامیت ارضی ایران در جنگ با عراق، نقش جدی در مهار و کنترل غائله کردستان در بدو انقلاب سال 57 و نقش مهم وی در عملیات موسوم به فروغ جاویدان که مجاهدین خلق با پشتوانه ارتش عراق خاک ایران را مورد تعرض نظامی قرار دادند، خشمگین بودند.
در سال 1366 در جلسهای كه در منطقه الرشید بغداد و در یك مجموعه تفریحی برپا شد مسوولین امنیتی عراق بهخاطر عدم توفیق منافقین در ترور صیاد شیرازی از تروریستهای منافق انتقاد كردند. حضور صیاد شیرازی در سركوب منافقین در عملیات مرصاد نیز بار دیگر ضربهای كاری از سوی این افسر انقلابی ارتش ایران بر پیكر رژیم بعث و منافقین وارد كرد. سران منافقین با این خشم سالها انتظار كشیدند تا از این مرد جنگی ایران انتقام بگیرند.
این محقق عراقی میگوید: دو روز پس از شهادت شهید صیاد شیرازی، در حالیكه صدام به تازگی از تكریت و كاخ پیچ در پیچش بازگشته بود از «حمود» منشی خود خواست مراتب تشكرش را از منافقین به لیل ترور این افسر ایرانی به آنها ابلاغ و به قصی پسر جنایتكار و فاسدش نیز دستور داد به سران منافقین پاداش دهد. صدام به حمود گفته بود كاش این ترور در سالهای اول جنگ رخ میداد.
عدنان خیرالله دست راست صدام و پسردایی و برادرزن دیكتاتور عراق كه وزارت دفاع و بخش مهمی از فرماندهی ارتش عراق را در دست داشت در یكی از جلسههای ستاد ارتش عراق در خصوص صیاد شیرازی گفته بود «باید از فرماندهان جوان و جسور مانند او در هر جنگی ترسید».
لعنت خدا و رسول خدا بر(صدام.مسعود رجوی. عدنان خیرالله.)وهمه منافقان کور دل….. شادی روح آن شهید بزرگوار ودیگر شهدای اسلام صلوات