تریبون مستضعفین- یکی از ترفندهای ضدانقلاب در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم «پروژه شهید سازی» بود؛ پروژهای که برای مظلومنمایی طرفداران جنبش سبز، تخریب نظام و وخیم جلوه دادن اوضاع کشور برای نیل به اهداف خود طراحی کرده بودند. در این میان پروژه «۷۲ تنسازی» از کشته شدگان جنبش سبز و تلاش برای تکمیل لیستی ۷۲ نفری توسط فتنهگران با تبلیغات و جنجال رسانهای شدیدی همراه شد؛ جنجالی که با روشن شدن وضعیت تک تک افراد موجود در لیست، به رسوایی خفتباری برای طراحان آن تبدیل شد. گنجاندن اسامی افرادی زنده و خیالی از سویی و فوت شدگان بر اثر تصادف یا بیماری از سوی دیگر در لیست ۷۲ نفرهی شهدای جنبش سبز خیلی زود موجب بیاعتبار شدن آن و رسوایی تهیه کنندگان آن شد. نمونههای مشهوری مانند «سعیده پورآقایی» از این دست هستند.
چندی است بار دیگر اصحاب فتنه با راه اندازی سایتی با عنوان «سرخ سبز» به فضاسازی تبلیغاتی در مورد کشته شدگان منتسب به جریان سبز پرداختهاند. در معرفی این سایت که از آن به عنوان «بانک اطلاعات شهدای جنبش سبز» نام برده شده است آمده است: « در روزهای یکسالگی جنبش سبزِ مردم ایران، معترضانی از ایران، اروپا، آمریکا و سراسر جهان گرد هم آمدیم، بیآنکه پیش از این همدیگر را دیده و آشنا باشیم در دل یک جنبشِ متکثر با هم بودن را تجربه کردیم، تنها با آرمانها و رنجهایی مشترک. اینجا نیز سبزهایی گرد هم آمدهاند تا تصویرگر و انتشار دهنده سرخی به جا مانده از امیدهای سبز ایران باشیم. تا راوی و بازگو کننده همه آنچه که خانوادههای شهدای جنبش سبز در هر کجا گفتهاند و نوشتهاند و فریاد زدهاند باشیم.»
در حالی که کشته شدگان منتسب به جریان سبز به اذعان خود سران فتنه هیچگاه به عدد ۷۲ نرسید اما در این سایت شاهدیم که تاکنون اسامی ۱۵۴ شهید جنبش سبز آورده شده است! این سایت در حالی ادعای انتشار عکس و مشخصات شهدای جنبش سبز را دارد که با نگاهی گذرا به اطلاعات منتشر شده در آن دروغ و مضحک بودن ادعای آنان به روشنی آشکار میگردد؛ افرادی که تاریخ دستگیری آنان قبل از انتخابات سال ۸۸ است یا به جرمهای دیگر همچون تجاوز به عنف، فروش مواد مخدر یا اقدامات تروریستی کشته یا اعدام شدهاند!
به عنوان مثال میتوان به افرادی چون «شیرین علمهولی آتشگاه»، «فرزاد کمانگر»، «حاج دادالله مرادزهی»، «محمدرضا علیزمانی»، «آرش رحمانیپور» و … اشاره کرد که تاریخ دستگیری آنها به ادعای خود همین سایت قبل از خرداد سال ۸۸ و انتخابات ریاست جمهوری بوده است!
در این لیست افرادی نیز گنجانده شدهاند که با وجود اذعان به شهادت آنها، هنوز زنده هستند و حضور در تجمعات پس از انتخابات را بارها تکذیب کردهاند. به عنوان مثال این سایت درحالی «محسن ایمانی» را از کشته شدگان حوادث پس از انتخابات معرفی کرده است که این دانشجو همان روزها در یک مصاحبهی تلویزیونی ادعای فتنه گران را تکذیب کرد.
از نمونههای دیگر «مصلح زمانی» است که شش سال قبل از انتخابات به اتهام تجاوز به عنف نیز دستگیر و پس از محاکمه به اعدام محکوم شده است. در معرفی این شهید در این سایت آمده است: «بر اساس این گزارشها، آقای زمانی ۶ سال پیش هنگامی که همراه دوست دخترش در خارج از شهر سنندج بوده توسط نیروی انتظامی دستگیر و ابتدا متهم به ضرب و شتم و تجاوز به دوست دخترش شده بود.»
حال سوال این است که چگونه افرادی که سالها قبل از حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دستگیر شدهاند از اعضای جنبش سبز هستند؟! گویا ریشهدار بودن جنبش سبز که بارها توسط سران فتنه مطرح شده است در اینجا مصداق پیدا کرده است که افراد بالقوه از بدو تولد از طرفداران جنبش سبز هستند مگر خلاف این ثابت شود! چرا که به ادعای این سایت، دستگیرشدگان سالهای قبل از انتخابات هم در صورت آزادی در زمان انتخابات حتماً از طرفداران جنبش سبز بودند و حالا که به هر بهانه کشته شدهاند پس، از شهدای این جنبش خواهند بود. از سوی دیگر خداجو بودن جنبش سبز را نیز میتوان در اتهامات شهدای این جنبش به روشنی دریافت؛ شهدایی که به جرم تجاوز به عنف یا بمب گذاری یا جاسوسی به اعدام محکوم شدهاند.
خون شهدا به گردن ماست شهدای گمنام فتنه 88 را از بایگانی بیرون بیاورید هنوز در تهران میترسند از این شهدا صحبت کنند وقتی ما یک قدم عقب برویم به اسم مصلحت دشمن ده دم جلو میاید