تریبون مستضعفین – «جنگ پابرهنه» نام کتابی از «رحیم مخدومی» است که چاپ یازدهم آن به وسیله ی انتشارات سوره مهر در 156 صفحه راهی بازار نشر گردیده است.
این کتاب که دربردارنده ی خاطرات نویسنده از مسائل مستقیم و غیر مستقیم مربوط به دفاع مقدس است، به نقش آفرینی و حمایت مستضعفین از انقلاب اسلامی می پردازد و ذیل خاطرات جهاد اصغر و دفاع نظامی نیم نگاهی به جنگ فقر و غنا و حمایت بی شائبه ی مستضعفین از انقلاب اسلامی دارد. در ابتدای هر خاطره علاوه بر انتخاب یک عنوان مناسب یکی از آیات با مضمون مربوط از قرآن نیز نگاشته شده است.
لحن ساده و صمیمی این کتاب خواننده را با حال و هوای جنگ و نقش آفرینی مستضعفین در دفاع از انقلاب اسلامی همراه می نماید.
مقام معظم رهبری در یادداشتی بر این کتاب نوشتند: این انعکاس از رنجهای مردم پابرهنه است که بخصوص در مقایسه با فداکاری همین مردم، بسی جانکاه و تلخ و ناپذیرفتنی مینماید… و وقتی روح لطیف و حساس منظره این هر دو را به چشم دیده بلکه با آن زیسته باشد، با زبانی به همان تلخی آن را روایت میکند … البته توسن خیال اهل هنر همیشه و در همه میدانها از واقعیت پیشی میگیرد … در روایتهای دیگر از همین جبهه و همان خط و در مقابله با همان دشمن، چیزی از همه برجستهتر است و شیرینتر، و آن، تواضع و چندان ندیدن کار خود در مقابل کار دیگرانی که ـ باریـ آنان نیز در جبههای دیگر، اما باز در برابر همان دشمن و به عشق همان خدا، تلاش کرده و عرقی ریختهاند، اگرچه خطر در همه میدانها یکسان نیست .. و همه کسانی را که فیض آن جبهه را نبردهاند، اهل دنیا و دلبسته به تعلقات آن ندانستن، و زحمت و مرارتی را که خود برای خدا بردهاند بر سر دیگران خرد نکردن … و این صفت پاکان و پارسایان است … این خصوصیت در این نوشته که از جهات بسیار: زبان، تصویر، پردازش و بخصوص استفاده خوب از آیات قرآن، خیلی خوب است، به چشم نمیخورد .. و افسوسِ دیگر آنکه فرق است میان اینکه کسی از بسته شدن دروازه جهاد و شهادت غمگین شود و حسرت بخورد اما با اینحال از عمل به وظیفه ای که مصلحت اسلام و مسلمین بر دوش همه نهاده خرسند باشد، و اینکه کسی اصل را بر تشخیص خود ـ اگر نگوئیم میل خود ـ نهاده و قبول ختم جنگ را خیانت و کار شیطان و توطئه دشمن بداند … و حتی به اشاره ای امام و خاصان او را هم مستثنی نکند .. در این کتاب شق اول دیده نمیشود.»
این کتاب را می توان از فروشگاه های انتشارات سوره مهر در سراسر کشور و فروشگاه اصلی آن واقع در خیابان سمیه نرسیده به حافظ و نیز از فروشگاه نشر معارف واقع در چهارراه کالج تهیه کرد.
Sorry. No data so far.