تریبون مستضعفین- مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) درحالی این شبها در بیت رهبری برگزار میشود که حاشیههای آن گاهی پررنگتر از فلسفهی برگزاری آن در رسانهها منتشر میشود و تحلیل و گمانهزنیهای زیادی را در جامعه و فضای رسانهای به همراه میآورد.
عدم دعوت از سعید حدادیان، کنایههای تند و بیسابقهی حجه الاسلام صدیقی، ادعای تغییر شعر مداحی حاج منصور ارضی، حضور پسر احمدینژاد، حضور مصلحی وزیر اطلاعات، انتشار عکسهای خوش و بش سید حسن خمینی در کنار رهبری و … تنها گوشهای از حاشیههای سه شب اول برگزاری مراسم عزاداری فاطمیه در حضور رهبر معظم انقلاب بوده است.
اما عدم حضور احمدینژاد در سه شب نخست عزاداری بیت رهبری، به پررنگترین حاشیهی این مراسم تبدیل شده بود. اگرچه در نگاه اول، دلیل این عدم حضور به ابهامات مربوط به اختلاف وی با رهبری و ماجراهای هفتههای اخیر وزارت اطلاعات برمیگشت اما بالاخره حضور احمدینژاد در شب چهارم و شام غریبان عزاداری حضرت زهرا (س) و نشستن در کنار رهبری تا حدودی این شایعات را برطرف ساخت.
در این چند روزه اگرچه بسیاری با انتشار عکسهایی از «حضور مصلحی در کنار رهبری» در پی اثبات ادعای خود درمورد پشت و پردهی ماجراهای وزارت اطلاعات بودند و برای محکم کاری استدلال خود، به حضور فرزند احمدینژاد بدون حضور پدرش نیز اشاره میکردند اما در رفتاری مشابه شاهدیم طرف مقابل نیز با انتشار عکسهایی از «حضور احمدینژاد در کنار رهبری» در پی اثبات ادعای خود و نقض ادعای گروه اول هستند که در این قدرتنمایی رسانهای توجه به این نکته ضروری است:
مراسم عزاداری حسینیه امام خمینی (ره) در حضور رهبر معظم انقلاب بیش از آنکه رنگ و بوی سیاسی و جناحی داشته باشد رنگ و بوی دینی و مذهبی دارد و حضور شخصیتها و افراد مختلف از گروههای مختلف در این مراسم را نمیتوان براحتی به حواشی سیاسی آنان ربط داد و حضور یک فرد را به منزلهی تأیید وی از سوی رهبری و عدم حضور را به منزلهی اختلاف با رهبری قلمداد کرد.
با این استدلال بطور مثال حضور دبیرکل فراکسیون اقلیت مجلس و سید حسن خمینی در این مراسمات باوجود سابقهی دفاع از سران فتنه و مواضع دو پهلو و داشتن عکس با سران فتنه با چه منطقی قابل توجیه است؟! عدم حضور رئیس مجلس خبرگان رهبری در این چند شب اخیر چطور؟!
آنچه مهم است حضور در این مراسم نه بهانهای برای تطهیر سابقهی منفی مسئولی خواهد شد و نه مصداقی برای ولایتپذیر بودن آنان؛ بلکه حضور در این مراسمات تنها نشاندهندهی سعادت فرد از حضور در عزای فاطمی در محضر فرزند فاطمه(س) و نائب امام زمان (عج) خواهد بود و بس!
بنابراین باید پذیرفت که جنس حضور مصلحی و احمدینژاد در این مراسم تا حدود زیادی شبیه به هم است و لااقل نمیتوان و نباید ولایتپذیری و عدم ولایتپذیری افراد را به صرف این حضورها و عکسها ثابت کرد؛ بلکه آنچه از همه مسئولان انتظار است ولایتپذیری در عمل است نه حتی صرفاً گفتار و یا عکسهای دونفره با رهبری!
با نظرتان مخالفم. جنبه سیاسی حضور در بیت رهبری حتی برای روضه جنبه پررنگ و واقعی است. سید حسن خمینی و افرادی مشابهی که حاضر میشوند نیز ضدولایت تلقی نمیشوند اگر چه ممکن است نظراتی مخالف رهبری داشته باشند.
اگه به سایت رهبری مراجعه کنید می بینید که هر سال ایام محرم و فاطمیه احمدی نژاد فقط ۱ یا ۲ شب در این مراسم شرکت می کرد.
از کجامعلوم دیگران فیض و سعادت حضور در عزای فاطمی را در کنار اولیاءلله گمنام نبوده باشند. این گونه دلیل تراشی ها را به دیوار بایست کوبید