تریبون مستضعفین- چهارمین شماره از ماهنامه «مهرنو» منتشر شد. در این شماره و در پرونده ویژه، گفتاری منتشر نشده از سید مرتضی آوینی درباره فرهنگ، تبلیغات و مفهوم حقیقی هنر با عنوان «تلویزیون دست انقلاب نیافتاده است» به چاپ رسیده است.
در این شماره به گفتگو با کارگردان اخراجیهای 3 و زشت و زیبای اکران این فیلم پرداخته و از قول مسعود ده نمکی تیتر این گفتگوی مفصل و خواندنی زده شده است که «هر شمال شهری، چهار شهرستانی میارزد»
در این شمارهی جدید «مهرنو» آثار و گفتارهایی از دکتر ابراهیم رزاقی، غلامعلی حداد عادل، کیومرث پور احمد، سعید مستغاثی، محمد علی علومی، نعمت الله سعیدی، محمد کاظم کاظمی، علی محمد مودب، سید سلیم غفوری، میرزا عبدالکریم حق شناس، حجت الاسلام رهدار، حسین معززی نیا، محمد سروز رجایی، زهیر توکلی، سعید قاسمی و نادر طالب زاده آمده است.
در بخش جامعه این شماره از ماهنامه «مهرنو» به موضوع آدم ها و پیکان ها پرداخته است و مطالبی با عنوانی همچون «ما پیکان نداشتیم»، «تحفه شاه دمدمی مزاج قاجار!» ، «برای پیکان؛ موزه متحرک مردم شناسی» و … از خواندنی این بخش است. در ادامه گفتگویی با عنوان «برای همه پیکان سوارها» با رضا یزدانی درباره پیکان موسیقی اجتماعی و باقی ماجرا آمده است.
در بخش فرهنگ و رسانه این شماره از ماهنامه «مهرنو» نیز پرونده ای برای سلمان هراتی با عنوان «شاعر متولد بهار» گردآوری شده است که در مطلع آن منتخبی از شعرهای اجتماعی این شاعر با عنوان «طوفان واژه ها» آمده است. نوشتارهایی از جواد توانا (مستند ساز)، حسین مهدوی (م.موید)، منصور جنت علیپور (دوست سلمان) و … درباره سلمان فراسی از مطالب خواندنی این پرونده است. گفتگویی خواندنی با مصطفی رحمان دوست درباره سلمان فارسی با این عنوان که «ترجیح داد معلم روستایی باشد، نه استاد شهری» از برجسته ترین بخش های این پرونده است.
گفتگو با یک ساندویچ فروشی خیابان هفده شهریور تهران از خواندنی های بخش سبک زندگی مجله مهرنو است. سیدرضا فکوری ساندویچ فروش ،فرقی که با بقیه همکارانش دارد این است که وقت نماز ظهر که وقت ناهار است و وفور مشتری در را میبندد و میرود سراغ نمازش!
«مهر نو» با گلچینی از مطالب دیگر به صاحب امتیازی سازمان بهزیستی کشور و سردبیری محمد حسین بدری و 116 صفحه و قیمت هزارتومان بر روی پیشخوان روزنامهفروشیها قرار گرفته است.
Sorry. No data so far.