چهارشنبه 18 می 11 | 16:43

هنوز هم صدای احمد کاظمی در گوشم هست

روایت داستانی شهید احمد کاظمی از مجموعه کتاب‌های سرداران ملی ایران از زمان هخامنشیان تا امروز است که هر مجلد آن از سوی انتشارات امیرکبیر به یک نویسنده سپرده شده است.


کتاب «هنوز هم صدایش درگوشم هست»، روایتی داستانی از حضور سردار سرلشکر پاسدار شهید احمد کاظمی در دوران هشت‌ سال دفاع‌مقدس به قلم نجمه تدین در قطع جیبی و ۱۱۰ صفحه منتشر می شود.

محوریت این کتاب بر اساس خاطرات به جای مانده از شهید احمد کاظمی در دوران هشت ساله دفاع مقدس است که بخشی از آن تجربیات شهید کاظمی و قسمتی دیگر خاطرات وی را از زبان دیگران دربر دارد.

انتشارات روایت فتح نیز کتاب «مثل من و تو» را در خصوص زندگی و مبارزات سردار شهید احمد کاظمی به قلم یحیی نیازی منتشر کرده است.

احمد کاظمی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شرکت کننده در جنگ ایران و عراق بود. در سن ۱۸ سالگی، پس از تحصیلات دوره دبیرستان در به مبارزین در جبهه‌های جنوب لبنان پیوست. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران جزو اولین کسانی بود که به سپاه پاسداران پیوسته و از فرماندهان آن شد. احمد کاظمی با شروع جنگ ایران و عراق، با یک گروه ۵۰ نفره در جبهه‌های آبادان حضور یافت و مبارزه را با عراق آغاز کرد. در پایان جنگ، این گروه ۵۰ نفره به یکی از لشکرهای قوی و مهم سپاه (لشگر زرهی ۸ نجف اشرف) به فرماندهی احمد کاظمی تبدیل شد. با بکارگیری سلاح‌های به غنیمت گرفته شده از نیروهای عراقی که به صدها تانک و نفربر و توپخانه و ماشین آلات جنگی بالغ می‌شد.

او دوران جوانی خود را با حضور در جبهه‌های نبرد از کردستان تا جبهه‌های جنوب در سِمت‌هایی چون: دو سال فرماندهی جبهه فیاضیه آبادان، شش سال فرماندهی لشکر ۸ نجف و پس از جنگ نیز یک سال فرماندهی لشکر ۱۴ امام حسین(ع)، هفت سال فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا و قرارگاه رمضان و پنج سال فرماندهی نیروی هوایی سپاه. حضور مستقیم در خط مقدم جبهه باعث شد از ناحیه پا، دست، و کمر بارها مجروح گردیده و یک بار نیز انگشت دستش قطع شود. در طی این سالها به تحصیل نیز پرداخت و مدرک کارشناسی خود را در رشته جغرافیا و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت دفاعی گذراند و موفق شد دانشجوی دکتری در رشته دفاع ملی گردد. به علت کفایت و شجاعت آیت‌الله خامنه‌ای ۳ مدال فتح به وی اعطا نمود. وی در اواسط سال ۱۳۸۴ از سوی فرمانده کل سپاه، به فرماندهی نیروی زمینی منصوب شد. وی در ۱۹ دی سال ۱۳۸۴ در سانحه هوایی سقوط هواپیمای فالکن در نزدیکی ارومیه کشته‌شد. بنا به گفته فرمانده وقت سپاه علت این سقوط انفجار در داخل هواپیما بوده است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.