تریبون مستضعفین – جنبش عدالتخواه دانشجويي با صدور بيانيهاي به عملكرد دستگاه ديپلماسي در تحولات اخير خاورمیانه و شمال آفریقا انتقاد كرد.
در این بیانیه عملكرد دستگاه ديپلماسي در تحولات اخير منطقه، نوع نگاه و عملكرد مسئولين وزارت امورخارجه مورد انتقاد قرار گرفته است كه در ادامه متن كامل آن ميآيد:
بسم الله الرحمن الرحيم
وَ ما لَكُمْ لا تُقاتِلُونَ في سَبيلِ اللَّهِ وَ الْمُسْتَضْعَفينَ مِنَ الرِّجالِ وَ النِّساءِ وَ الْوِلْدانِ الَّذينَ يَقُولُونَ رَبَّنا أَخْرِجْنا مِنْ هذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُها وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ نَصيراً (نساء 75)
چند ماهي است كه وعده صادق حضرت روح الله به حقيقت پيوسته است. تحولات بزرگي در جهان اسلام اتفاق افتاده است و زمينهي مناسبي براي ريشهكن كردن نظامهاي فاسد كشورهاي اسلامي و طرد روحانينماها فراهم شده است. مردم از مرداب و باتلاق سكوت در آمده و به سوي درياي پاك اسلام ناب حركت كردهاند. و چه زيباست گسترش فرياد آزادي و عدالتطلبي و مبارزه با ظلم در بسيط زمين. آيا نفوذ اسلام ناب محمدي در كشورهاي منطقه و درگيري اسلام ناب و اسلام آمريكايي واضح نيست؟ به حق اين تحولات همان قيام مستضعفان بر مستكبران است.
امروز بعد از اتفاقات منطقه
اول: از دولت و وزارت امور خارجه انتظار ميرفت كه با تحليل درست از فضاي منطقه بتوانند اين تحولات را پيش بيني كنند.كه متأسفانه اينگونه نبود. اين قيامها زماني اتفاق افتاد كه ما تلاشهاي بسياري جهت افزايش سطح همكاري با اين دولتها را داشتيم. متأسفانه سالهاست كه مسئولان دستگاه ديپلماسي خطهاي كلي اسلام ناب محمدي را كه امام بزرگوار در پيام پذيرش قطعنامه 598 مشخص كردهاند، به فراموشي سپردهاند و بهتر بگوييم در عمل به آن اعتقاد ندارند. رئيس جمهور محترم كه مواضع انقلابي و تهاجمياش در مقابل استكبار جهاني و رژيم غاصب صهيونيستي سبب دلگرمي مستضعفان جهان گرديده بود، موضعي غير قابل قبول درباره برقراري رابطه با حسني نامبارك، اين آلتدست و جيرهخوار آمريكا داشت.
بعد از شروع قيام مردم مصر و ديگر كشورهاي منطقه از رئيس جمهور انتظار ميرفت تا از ظرفيت ديپلماسي جهت حمايت از ملتهاي مستضعف منطقه نهايت بهره را ببرد. حال چه شده است كه ايشان از اين ظرفيت بهرهاي جهت افشاي ظلم چاقوكشان بينالمللي نميبرند و سكوتي نامبارك را پيشه ساختهاند و يا گاه با تعبيراتي شاذ از اين واقعه مهم ياد ميكنند؟ تلاش جهت افزايش رابطه با ديكتاتورهايي كه يكبهيك پروندهشان بسته ميشود نشاندهندهي عدم تسلط دستگاه ديپلماسي بر شاخصههاي اسلام ناب، منافع انقلاب اسلامي و همچنين فضاي عمومي كشورهاي منطقه است.
دوم: بعد از قيام مستضعفين بر مستكبرين اميد آن داشتيم كه وزارت خارجهي ما با داشتن موضع روشن و قاطع بتوانند اين حكم كلي كه ادبيات ما، ادبيات حمايت از ملتهاست نه دولتها را بار ديگر اثبات كنند. مدتي است منتظر موضع روشن و قاطع آقاي وزير در مورد انقلابهاي اسلامي بوديم اما دعوت رياست جمهور از پادشاه خائن اردن و همچنين پافشاري شديد بر آن نشاندهنده فاصله شديد اهداف دستگاه ديپلماسي با اهداف اسلام و انقلاب بود. ادبيات ناميمون ديپلماتيك و ادامه به فعاليت در جهت گسترش روابط با ديكتاتورهاي عربي (ديدار با وزير امارات) دست به دست هم دادند تا لكهي ننگي بر دامن نظام اسلامي ما گذاشته شود. كه كارهاي غير ديپلماتيك ديگري نظير دعوت از همسر امير قطر بر اين ننگ افزود.
راستي ما بايد بنشينيم تا سران كشورهاي اسلامي با احساسات يك ميليارد مسلمان در جهان بازي كنند؟ به راستي تماشاچي شدن فجايعي كه بر ملت عزيز اسلامي ما وارد شد گناه و جرم نميباشد؟
سوم: امام راحل بارها بر اين نكته تأكيد داشتند كه ملتهاي اسلامي بايد بيدار شوند. حضرت روح الله ميفرمود: «مسلمانان تمامى كشورهاى جهان! از آنجا كه شما در سلطه بيگانگان گرفتار مرگ تدريجى شدهايد، بايد بر وحشت از مرگ غلبه كنيد؛ و از وجود جوانان پرشور و شهادت طلبى كه حاضرند خطوط جبهه كفر را بشكنند استفاده نماييد. به فكر نگه داشتن وضع موجود نباشيد؛ بلكه به فكر فرار از اسارت و رهايى از بردگى و يورش به دشمنان اسلام باشيد؛ كه عزت و حيات در سايه مبارزه است. و اولين گام در مبارزه اراده است”با اين تفاسير مردم مسلمان منطقه را دعوت به قيام كرديم. امروز وزير خارجه ما با جنايتكار اماراتي كه براي سركوب مردم مظلوم بحرين نيرو فرستاده است ديدار ميكند. و بار ديگر پرچم سفيد را بالا ميبرد كه ما در اين اتفاقات هيچ نقشي نداريم. چون اسلام تكليفي بر ما قرار نداده و ما به دنبال حقوق بشر و صلح هستيم» دولت و مردم زندگي مسالمتآميزي داشته باشند.» اين جملات اقاي وزير چه معنايي دارد؟
در ديدار با وزير اماراتي ذكر شد «2 طرف بايد در جهت تقويت روابط گام بردارند؟» اين چه پيامي را به مردم منطقه منتقل خواهد نمود؟ كشوري كه نيروي نظامي براي سركوب مردم بحرين فرستاده است، چه جاي گسترش روابط دارد؟ اين همه بيتدبيري با چه توجيهي صورت گرفته است؟
دستاورد ديدار با كويت هم عادي شدن روابط با كشوري شد كه پيشگام در اخراج يكي از كارمندان سفارتخانه ما بود همچنين روابط با امارات خائن باعث شد كه آلخليفه ديكتاتور هم دست دوستي دراز كند و آقاي وزير هم سرمست از سفرهاي اخير ميگويد «اين سفرها تأثيرات لازم خود را داشته و اظهارات اخير پادشاه بحرين قدم خوبي بود كه در اين زمينه برداشته شد و اميدواريم كه در اين راستا حركت شود و شاهد حل و فصل موضوع بحرين باشيم.»
حل و فصل؟ سكون ملتها؟ هم دست شدن با دولتها؟ خيانت به مستضعفين؟ لعنت بر اين ثبات؛ لعنت بر اين مصلحتپرستي؛ لعنت از اين افول از عزت و صعود به ذلت؛ و اين ثبات، امنيت و توسعه منطقه كه بوي تعفن ادبيات ديپلماتيك و ادبيات سازش و اسلام آمريكايي از آن بلند ميشود شاه كليد بحثهاي آقاي سخنگوست. جايگاه اسلام در اين ادبيات كجاست؟ به گفته امام بزرگوارمان ميانجيگري بين ظالم و مظلوم خود ظلمي بزرگتر است و جوانان انقلابي اين مرز و بوم منتظر نخواهند نشست تا دستگاه ديپلماسي جمهوري اسلامي ايران اين ظلم را مرتكب شود.
از دستگاه ديپلماسي انتظار ميرفت به جاي اين كارهاي بدون تدبير به فكر برقراري رابطه با كشورهايي كه مردم در آنجا به پيروزي رسيدهاند، همچون مصر و تونس، باشد و با جديت تمام تلاش خود را بنمايد تا مانع مصادره شدن اين حركتها به نفع دشمنان جهان اسلام گردد.
سخن آخر: چند سالي است كه به توصيهي امام راحل بغض و كينهي انقلابيمان را نسبت به آلسعود و اسلام آمريكايي در سينه نگه داشتهايم و آمادهي انتقاميم. امروز كه دست جنايتكار آلسعود و آلخليفه و عبدالله صالح و همهي سازشكاران به خون برادرانمان آلوده شده است وقت انتقام است. انتقام از همهي فرزندان نامشروع استكبار. ما مسامحه دولت با اين جنايتكاران و ظالمان را برنميتابيم و به دولت هشدار ميدهيم كه دست از سياستهايي كه نسبتي با اسلام ناب ندارد و تنه به تنه اسلام آمريكايي ميزند، بردارد.
جنبش عدالتخواه دانشجويي
Sorry. No data so far.