یکشنبه 05 ژوئن 11 | 10:35

نسل‌كشی دسته جمعی تدريجی در بحرين

سخنگوي تشكل “تلاش رسانه‌اي براي حمايت از انقلاب 14 فوريه ” در بحرين گفت كه اين كشور هم اكنون با نسل كشي دسته جمعي تدريجي روبرو است.


“محمد الموسوي ” گفت: رويدادهاي كنوني بحرين نسل كشي دسته جمعي است كه به شيوه اي آرام و آهسته اما مستمر در حال اجرا است.

وي افزود: رژيم شيخ حمد بن عيسي آل خليفه پادشاه بحرين با بكارگيري مزدوران خود براي جلوگيري از برگزاري اعتراضات مسالمت آميز اقدام به بستن فروشگاه‌ها و تاسيسات خدماتي كرده است اما اينگونه اقدامات رژيم خليفه را نجات نخواهد داد و در نهايت با شكست مفتضحانه‌اي روبرو خواهد شد زيرا اراده ملت بحرين بالاتر از شلاق سركشان و طاغوتيان است.

الموسوي كه با شبكه تلويزيوني العالم گفت‌وگو مي‌كرد با اشاره به اين كه رژيم بحرين اتهام جديد مشاركت در تظاهرات عمومي را براي بازداشت مردم ابداع كرده است؛ گفت: اكثر جوانان بازداشت شده با اين اتهام روبرو هستند.

وي درباره درخواست رژيم آل خليفه براي گفت‌وگو با گروه‌ها و جريان‌هاي سياسي مخالف و رهبران انقلابي بحرين تصريح كرد: گفت‌وگو با رژيم بحرين فايده‌اي ندارد زيرا اين رژيم تنها زبان زور را در برخورد با اعتراضات مسالمت آميز مردم مي شناسد و همزمان نيز اكثر رهبران و فعالان سياسي مخالف و انقلابي را در زندان‌ها حبس كرده است.
الموسوي گفت: كسي كه خواهان گفت‌وگو است بايد فضا و شرايط مناسب براي اين كار را فراهم كند.

شمار شهداي بحرين به 32 نفر رسيد

با به‎شهادت رسيدن 2 نفر ديگر در جريان انقلاب بحرين شمار شهداي اين كشور كوچك حاشيه‌ خليج فارس به 32 نفر رسيد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه لبناني السفير، بحران همچنان در بحرين ادامه دارد و روز جمعه مردم بحرين در شهرهاي مختلف تظاهرات اعتراض‌آميز برگزار كردند و نيروهاي امنيتي با شليك گلوله‌هاي پلاستيكي و گاز اشك‌آور، به مقابله با تظاهرات‌كنندگان پرداختند.
يك دختر جوان بحريني در تظاهرات روز پنج‎شنبه به شهادت رسيد و روز جمعه نيز يكي از معترضان بحريني به نام “سلمان عيسي ابوادريس ” كه حدود شصت سال داشت به دليل جراحات واردشده در جريان تظاهرات روزهاي اوليه انقلاب مردم بحرين در بيمارستان سلمانيه به شهادت رسيد.
روز جمعه پليس بحرين به سوي تظاهرات‌كنندگان شهر منامه كه قصد حركت به سوي ميدان شهدا (لؤلؤه) را داشتند گاز اشك‌آور و گلوله‌هاي پلاستيكي شليك كرد و با آنها به شدت درگير شد.
ميدان شهدا مركز اعتراضات مردم بحرين از آغاز انقلاب اين كشور بوده است.
تظاهرات مردم منامه دو روز بعد از آن صورت گرفت كه مقامات اين كشور قانون حالت فوق‌العاده را لغو كردند. قانون حال فوق‌العاده از ماه مارس و براي 11هفته در اين كشور اعمال شده بود.

نيويورك‌تايمز: باوجود لغو حالت‌فوق‌العاده در بحرين«سركوب‌ها» ادامه دارد

روزنامه آمريكايي “نيويورك تايمز ” در گزارشي نوشت روز چهارشنبه تنها چند ساعت پس از آنكه دولت بحرين به طور رسمي 11 هفته قانون حالت فوق‌العاده را لغو كرد، نيروهاي امنيتي به تظاهرات مسالمت‌آميز در بيشتر از 20 روستا حمله كردند.

بر اساس اعلام ناظران حقوق بشر، حملات به تظاهرات مسالمت‌آميز با گلوله‌هاي پلاستيكي،‌ نارنجك و گاز اشك‌آور صورت گرفته است.

نيويورك تايمز در ادامه گزارش خود نوشت: مردم بحرين كه اكثريت آن را شيعيان تشكيل مي‌دهند، پس از آنكه انقلاب مردم مصر به پيروزي رسيد، خواستار آزادي‌ و حقوق سياسي بيشتر شدند.

اين روزنامه آمريكايي ادامه داد: خاندان حاكم بر بحرين كه سني هستند، تبعيض‌هاي دراز مدتي را عليه شيعيان در سياست‌هاي آموزشي، اشتغال و مسكن قائل مي‌شوند.

بر اساس گزارش روزنامه نيويورك‌تايمز، با آغاز انقلاب مردمي در بحرين، ده‌ها هزار نفر به خيابان‌ها سرازير شدند و خاندان پادشاهي بحرين نيز، سركوبگري‌ها عليه مردم آغاز كرد كه اين سركوبگريها با حمله به مراكز درماني و كساني كه تحت معالجه بودند، تشديد يافت. بر اساس اعلام ناظران حقوق بشر در بحرين، دست‌كم 30 نفر در تظاهرات بحرين كشته شدند.

اين روزنامه آمريكايي ادامه داد: در اواسط مارس، پادشاه بحرين اعلام وضعيت فوق‌العاده كرد و از ارتش‌هاي كشورهاي عضو شوراي همكاري خليج فارس خواست تا نيروهاي خود را به بحرين سرازير كنند كه در همين راستا عربستان سعودي 1200 نظامي، امارات 800 نظامي را به بحرين سرازير كردند تا به نيروهاي امنيتي بحرين در متوقف كردن انقلاب كمك كنند.

نيويورك تايمز به اين نكته اشاره كرد كه بحرين يك متحد استراتژيك آمريكا به شمار مي‌آيد و ميزبان ناوگان پنجم نيروي دريايي آمريكا است و با وجود آنكه “باراك اوباما ” رئيس جمهور آمريكا از بحرين خواست تا به حقوق شهروندان خود احترام بگذارد،‌ اما واشنگتن به طور گسترده‌اي درباره سركوب‌گري‌هاي بحرين چشم پوشي مي‌كند.

پادشاه بحرين سه‌شنبه گذشته در سخنراني براي روزنامه‌نگاران داخلي گفت كه گفت‌وگوهاي جدي و فراگير از ماه آينده آغاز خواهد شد و هيچ كس به دليل اظهار مسالمت‌آميز عقيده خود، آسيب نخواهد ديد.

اين روزنامه آمريكايي نوشت كه پادشاه بحرين در حالي اين سخن را مطرح مي‌كند كه زندان‌هاي اين كشور همچنان پر بوده و بيش از 800 نفر كه از ابتداي آغاز جنبش‌هاي اعتراضي دستگير شدند، در زندان به سر مي‌برند و دادگاه نظامي بحرين همچنان فعال است.

“مطر ابراهيم مطر ” نماينده سابق پارلمان بحرين كه روز دوم ماه مي دستگير شده است و اعضاي برجسته حزب الوفاق بحرين همچنان در زندان به سر مي‌برند. “نبيل رجب ” رئيس مركز حقوق بشر بحرين نيز روز سه‌شنبه و بعد از سخنراني پادشاه به دادگاه نظامي احضار شد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.