غضنفر ركن آبادي سفير ايران در لبنان گفت: رژيم صهيونيستي بعد از جنگ 33 روزه جرات آغاز جنگ جديدي عليه لبنان را ندارد. اين رژيم بعد از سرنگوني نظام ‘حسني مبارك’ در حال فروپاشي است و تجاوز به خاك لبنان را تكرار نخواهد كرد.
‘غضنفر ركن آبادي’ سفير جمهوري اسلامي ايران در بيروت در مصاحبه اي چالشي با شبكه تلويزيوني ‘اخبار المستقبل’ وابسته به ‘سعد حريري’ گفت: رژيم صهيونيستي بعد از جنگ 33 روزه عليه لبنان ديگر جرات نمي كند كه جنگ جديدي عليه لبنان آغاز كند چرا كه حزب الله موازنه قوا با رژيم صهيونيستي را در منطقه به وجود آورده است.
ركن آبادي تصريح كرد: رژيم صهيونيستي قبل از جنگ 33 روزه عليه لبنان، جنايت هاي روزانه اي در لبنان مرتكب مي شد و هر روز ما شاهد شهيد شدن مردم بوديم اما اكنون همه لبناني ها شاهدند كه روزانه هزاران تن از مردم اين كشور در نقاط مرزي اين كشور (مارون الرأس) با فلسطين اشغالي و در پارك موسوم به ‘پارك ايران’ در فاصله چند متري نظاميان اسراييلي حضور يافته و بدون هيچگونه خوفي از متجاوزان اسراييلي بساط استراحت پهن مي نمايند و به تفريح مي پردازند اما نظاميان اسراييلي در فاصله چند متري با نگراني و ترس در سنگرهاي خود مخفي شده و كمين نموده اند كه مبادا از سوي نيروهاي مقاومت اسلامي مورد تهاجم قرار گيرند.
وي ادامه داد: اين است عزتي كه مجموعه اي از جوانان شهادت طلب لبنان براي لبناني ها و در واقع كل كشورهاي عربي و اسلامي به ارمغان آورده و موجب افتخار براي تمامي انسانها گرديده اند.
ركن آبادي در پاسخ به پرسشي در خصوص ‘كمك تسليحاتي جمهوري اسلامي به مقاومت لبنان و فلسطين’ گفت : اي كاش اين امكان وجود داشت و اين افتخار نصيب جمهوري اسلامي ايران مي شد كه به مقاومت كمك كند و اساسا اين جنبش هاي مقاومت در برابر اشغالگري هستند كه نياز به كمك تسليحاتي دارند و بايستي مورد حمايت قرار گيرند چرا كه بر اساس تمامي قواعد شناخته شده حقوق بين الملل و ميثاق هاي بين المللي، مقاومت در برابر اشغالگر امري كاملا مشروع و قانوني است.
وي ادامه داد: اما متاسفانه ما امروز در جهاني بسر مي بريم كه قانون جنگل بر آن حاكميت دارد و رساندن امكانات و تسليحات به رژيم صهيونيستي بمنظور به خاك و خون كشيدن مردم بيگناه فلسطين و لبنان و انجام كشتارهاي دسته جمعي نظير آنچه كه در قاناي اول و قاناي دوم (كشتار جمعي گسترده از كودكان و زنان و سالخوردگان در مقر سازمان ملل متحد در جنوب لبنان )امري مشروع و كاملا قانوني تلقي مي شود و با وقاحت تمام در خلال جنگ سي و سه روزه لبنان شاهد بوديم كه رسما براي رساندن سلاح و امكانات نظامي به اسراييلي ها مناقصه حمل و نقل برگزار و اعلام مي شد اما كاميون هاي امداد رساني حامل كمك هاي مردمي به مردم مظلوم لبنان كه زير شديدترين حملات هوايي زميني و دريايي اسراييلي ها به شهادت مي رسيدند با اين عنوان كه حامل سلاح براي مقاومت است ، مورد هدف و بمباران جنگنده هاي اسراييلي قرار مي گرفت.
ركن آبادي با رد اتهام تلاش ايران مبني بر گسترش نفوذ در كشورهاي منطقه و تحقق منافع خود از طريق حمايت و پشتيباني از قضيه فلسطين و جنبش هاي مقاومت در لبنان و فلسطين گفت: مسئله حمايت و پشتيباني ايران از مظلومان و مستضعفين جهان در متن قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران آمده است و اين قانون در يك رفراندم عمومي و سپس از طريق قانوني مورد تأييد قرار گرفته است.
وي افزود: امام خميني(ره) قبل از پيروزي انقلاب اسلامي هم خواستار حمايت جهاني از قضيه فلسطين شد و در آن زمان اصلا جمهوري اسلامي وجود نداشت تا مصلحت ملي وجود داشته باشد.
سفير كشورمان تصريح كرد: تأمين مصلحت ملي امري به جا و پسنديده است و همه كشورهاي جهان بايد آن را درخواست كنند ولي در رابطه با ايران، با تحقق مصلحت امت اسلامي و حمايت از مظلومان و مستضعفان مصلحت ملي نيز محقق مي گردد.
غضنفر ركن آبادي تأكيد كرد: جمهوري اسلامي ايران بر اساس اصول و مباني خود به حمايت از قضيه فلسطين و هر قضيه عدالت خواه ديگر در هر نقطه از جهان صرف نظر از گرايش سياسي يا گروهي يا طايفي مي پردازد و ما بر اساس حكمت و عقل به كوه هاي سر به فلك كشيده در دوردست نگاه مي كنيم نه به چاله هاي كوچك مقابل چشمانمان چرا كه هدف ما بزرگ است و آن محو رژيم صهيونيستي از صحنه روزگار است و اين رژيم امروز به طور خودكار در حال زوال است.
وي خطاب به كساني كه ايران را به گسترش نفوذ خود در منطقه متهم مي كنند، افزود: ما به همه جهان مي گوييم در كجاي جهان تاكنون خبري از تجاوز ايران به كشوري شنيده شده يا صورت گرفته است ولي عكس اين مطلب صحيح است و عليه ما تجاوز صورت گرفته و ما صرفا از خودمان دفاع كرديم (اشاره به جنگ تحميلي هشت ساله عراق عليه ايران).
سفير جمهوري اسلامي ايران در لبنان در پاسخ به اين ادعا كه ‘ايران به عنوان تحريك كننده مردم منطقه در قيام عليه رژيم صهيونيستي عمل مي كند اما خود گامي در اين راستا برنمي دارد’ هم ادامه داد: هزاران جوانان ايراني بمنظور شركت در جنگ 33 روزه رژيم صهيونيستي عليه لبنان به حركت در آمدند و در مورد جنگ 22 روزه اين رژيم عليه ‘غزه’ نيز پنجاه هزارنفر از دانشجويان ايراني در فرودگاه تهران تحصن كردند و خواستار اعزام به غزه شدند اما چه كنيم كه اولا كل خاك لبنان و فلسطين بسيار كوچكتر از آن است كه داوطلبان ايراني براي جنگ با اسرائيل بتوانند در آن مستقر شوند. و ثانيا در مورد لبنان، شما (خطاب به مجري ) لبناني ها مانع شديد و گفتيد تا زماني كه جوانان لبناني هستند، نيازي به حضور نيروي داوطلب ازهيچ كشوري وجود ندارد و گفته شد هزاران جوان لبناني در ليست انتظارعمليات شهادت طلبانه بسر مي برند اما خوب است همه بدانند كه در صورت امكان حضور و گشودن ميدان به روي جوانان ايراني چهل ميليون ايراني آماده حضوردر ميدان رويارويي با اشغالگران صهيونيست هستند.
وي در مورد اعلام مواضع برخي كشورهاي عربي مبني بر پيروي از ايران در صورتي كه جنگ عليه رژيم صهيونيستي را آغاز كند، تأكيد كرد: ايران از آغاز پيروزي انقلاب اسلامي ايران همواره ميدان دار مبارزه عليه اشغالگري رژيم صهيونيستي بوده است.
ركن آبادي تصريح كرد: ما از زمان پيروزي انقلاب اسلامي مورد هدف قرار گرفته ايم و اولين كشور در جهان بوديم كه سفارت رژيم صهيونيستي در ايران را تطعيل كرديم و اين سفارت را به سفارت فلسطين تبديل كرديم. ما رژيم صهيونيستي را به رسميت نمي شناسيم چرا كه اين رژيم اشغالگر است.
وي در مورد همكاري و روابط ايران با آمريكا هم گفت: آمريكايي ها از بدو پيروزي انقلاب اسلامي همچنان سعي و آرزو مي كنند حتي براي يك ربع ساعت هم كه شده در كنار ما بنشينند وبه صورت خصوصي و دوجانبه گفت وگو كنند ولي ما اين امر را رد كرده ايم و همچنان هم رد مي كنيم.
سفير كشورمان در ادامه مصاحبه تأكيد كرد: آمريكايي ها در زمان پيروزي انقلاب اسلامي شصت هزار مستشار در ايران داشتند كه در كليه امور كشور دخالت آشكار داشتند و در همان روزهاي اول بعد از انقلاب با ذلت از كشور اخراج شدند و به حول و قوه الهي اكنون بدون نياز به آنان به درجه اي از موفقيت درعلوم صنايع نظامي غيرنظامي، تكنولوژي، نانوتكنولوجي، انرژي هسته ايي، ماهواره هاي فضايي، صنايع موشكي و.. رسيده ايم كه با تكنولوژي پيشرفته جهاني رقابت مي كنيم .
ركن آبادي در مورد خبر ارسال كشتي هاي نظامي به خليج فارس از سوي شركت صهيونيستي ‘عوفر’ و ادعاي عدم نفي اين خبر از سوي ايران خطاب به مجري برنامه تصريح كرد: اولا من از شما تعجب مي كنم كه وقتي اين سوال را مطرح مي نماييد، اطلاعات خود را راجع به اين سوال تكميل ننموده ايد چرا كه سخنگوي وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران در اين خصوص موضع گيري نمود . ثانيا اين تهمت به هركس بچسبد به ايران نمي چسبد.
وي گفت: تمام افتخار جمهوري اسلامي ايران اين است كه علم مخالفت و مبارزه با رژيم صهيونيستي را با اقتدار به دوش مي كشد و اساسا قانون مصوب مجلس شوراي اسلامي كشور ما در راستاي حمايت از انقلاب و ملت فلسطين هرگونه مراوده با صهيونست ها و شركت هاي صهيونيستي را به شدت منع نموده است.
سفير كشورمان با اشاره به اينكه جمهوري اسلامي ايران با افتخار اعلام مي كند كه رژيم صهيونيستي را به رسميت نمي شناسد، گفت: اين گونه ادعاها به منظور تأثير گذاشتن بر روحيه طرفداران و حاميان ايران و مقاومت اسلامي صورت مي گيرد.
وي ادامه داد: قوانين ايران، مجازات سختي عليه هر شخص يا طرفي كه با رژيم صهيونيستي همكاري كند در نظرگرفته است.
ركن آبادي پيرامون موضع ايران در قبال قيام هاي مردمي كشورهاي عربي منطقه هم گفت: موضع ايران در برابر اين قيام ها موضعي ثابت است و ما داراي خط مشيي هستيم كه بر اساس آن سير مي كنيم؛ ما مباني و اصول خود را هرگز تغيير نمي دهيم لذا با درخواست هاي مردم منطقه و نيز با تمامي تحركات مردمي و هرگونه تحرك عليه ظلم و ستم و بي عدالتي بويژه تحركاتي كه در جهت رويارويي با اشغالگري رژيم صهيونيستي و ايستادگي در برابر حاميان اين رژيم از جمله آمريكا باشد موافق بوده و از آن حمايت مي كنيم اما هرگز از تحركات ساخته و پرداخته آمريكا و رژيم صهيونيستي حمايت نمي نماييم.
وي با اشاره به رويدادهاي سوريه افزود: آنچه در سوريه مي گذرد با رويدادهاي جاري در ساير كشورهاي عربي منطقه تفاوت دارد و اصولا شرايطي كه لازمه آغاز حركت هاي مردمي در ساير كشورها ي عربي شد در سوريه وجود نداشته است. در مورد سوريه چنانكه قبلا نيز اعلام شده، در يك جهت خواسته هاي مردمي براي بهبودي وضعيت واصلاحات وجود دارد كه اين امر از مدتها قبل از آغاز حركت هاي مردمي در كشورهاي عربي در سوريه شروع شده اما در بعد ديگر اقدامات تروريستي وجود دارد كه به هيچ عنوان نمي توان آن را در چارچوب خواسته هاي مردمي قلمداد نمود.
ركن آبادي ادامه داد: نظام سوريه از فلسطيني ها و قضيه فلسطين حمايت مي كند و اين نظام در مقابل رژيم صهيونيستي قرار دارد؛ از سوي ديگر شرايط اقتصادي در سوريه، مشابه شرايط اقتصادي كشورهاي مصر و تونس نمي باشد. بله مردم درخواست هايي دارند كه ما آن ها را انكار نمي كنيم و ‘بشاراسد’ رييس جمهور سوريه اولين رييس جمهوري است كه قبل از آنكه مردم خواهان اصلاحات باشند، دست به تصويب اجراي روند اصلاحات در سوريه زده است.
وي پيرامون موضع ايران درباره دخالت هاي خارجي و غربي در كشور ليبي يا هر كشور ديگر هم تصريح كرد: دخالت كشورهاي خارجي و غربي به نفع و مصلحت مردم منطقه نيست و هدف از اين دخالت ها تنها دسترسي به اقتصاد و نفت مردم منطقه است و آنها به امور ديگري توجهي ندارند.
سفير كشورمان با اشاره به تناقض ميان موضع غرب در قبال قيام هاي مردمي در كشورهاي عربي ادامه داد: آنها در برخي كشوها اقدام به وارد كردن نيرو تحت ادعاي حمايت از مردم در برابر نظام مي نمايند و در جايي ديگر اقدام به و ارد كردن نيرو با هدف حمايت از نظام در برابر مردم مي نمايند و اين تناقض آشكار غرب را در تعامل با حركتهاي مردمي در ليبي و بحرين شاهد هستيم .
Sorry. No data so far.