مصادیق نقض حقوق بشر توسط انگلیس که در قالب کتابی منتشر شده است، در مرکز پژوهشهای مجلس ترجمه شده و مورد مطالعه قرار گرفت.
دفتر مطالعات سیاسی این مرکز با ترجمه کتابی با عنوان «انگلیس و نقض حقوق بشر» که توسط مرکز پایش حقوق بشر وزارت امورخارجه منتشر شده، تصریح کرد که وجود نشانهها، مصادیق و رویههای نقض حقوق بشر در داخل برخی کشورهای غربی بیش از هر چیز اعتبار و مشروعیت سیاست حقوق بشری آنها را در جهان تضعیف میسازد.
این مسئله از جمله در مورد دولت انگلیس موضوعیت دارد. یافتههای معتبری که در این گزارش مورد بحث و اشاره قرار گرفته موید آن است که دولت انگلیس نه تنها در موقعیت دفاع از حقوق بشر در دیگر کشورها نیست، بلکه خود میتواند به دلیل موارد مکرر و متعدد نقض حقوق بشر در داخل این کشور مورد بازخواست قرار گیرد.
انگلیس از جمله کشورهای غربی است که ادعا میکند در تنظیم سیاست خارجی خود موضوع حقوق بشر را به طور خاص مورد توجه قرار داده و این مقوله را در مناسبات خود با سایر کشورها به عنوان یک ملاحظه اصلی در نظر میگیرد. بر این اساس، انگلیس گزارشهایی را در خصوص وضعیت حقوق بشر در کشورهای مختلف منتشر میکند.
از جمله در اوایل فروردین ماه 1390، وزارت خارجه این کشور گزارشی را در مورد شرایط حقوق بشر در برخی کشورها منتشر کرد و در آن مدعی وخامت وضعیت حقوق بشر در ایران شد، این در حالی است که واقعیات موجود در هر دو عرصه سیاست داخلی و خارجی انگلیس موید موارد متعدد نقض حقوق بشر از سوی این کشور است.
Sorry. No data so far.