تریبون مستضعفین
سرانجام حرف و حدیثهای پیرامون نزدیکان رئیس جمهوری و آنچه تحت عنوان «جریان انحرافی» این روزها بسیار نوشته و خوانده شد،به یکی از نقاط حساس خود رسید. امروز رئیس جمهوری در حاشیه جلسه هفتگی هیئت دولت در پاسخ به خبرنگاری که از وی در مورد دستگيریهای اخير و اتهاماتی كه به برخي مقامات دولتی وارد میشود گفت «موضع ما در قبال اين مسئله سكوت است چراكه ما به وحدت و همدلی نياز داريم… امروز مقام معظم رهبري هم دائما بر همكاري و تعامل تأكيد ميكند.»
احمدینژاد در توضیح این مسئله آن را امری سیاسی برای وارد آوردن فشار بر دولت معرفی کرد و گفت «کابينه خط قرمزي است كه اگر بخواهند به آنجا دستاندازي كنند، حتما به كشور آسيب وارد ميشود كه اميدوارم به خاطر مطامع سياسي اين كار را ادامه ندهند. اما اگر بخواهند اين روند را ادامه دهند و فضاي همدلي و دلسوزي را مخدوش كنند و به نقطهاي برسيم كه ببينيم آسيب جدي به كشور وارد ميشود، موظفم مسائل را با مردم در ميان بگذارم و به وظايف قانوني خود عمل كنم كه اميدوارم به آنجا نرسد.» +
رئیس جمهوری گفت در خصوص دستگیریها و اتهاماتی که از سوی افراد دستگیر شده بیان شده است موارد لازم را به رئیس قوه قضا اعلام کرده است.
در این خصوص بیان چند نکته لازم به نظر میرسد:
یک
مهمترین بخش از سخنان رئیس جمهوری هشدار وی برای عدم برخورد قضایی با اعضای کابینه است. سوالی که در این خصوص مطرح میشود این است که چنین حرفی بر چه مبنایی زده شده است؟ در قانون برای شخص رئیس جمهوری مصونیت قضایی دیده شده است اما برای اعضای کابینه و حتی معاون اول او چنین چیزی وجود ندارد و امکان پیگیری قضایی برای همه وجود دارد.
دو
رئیس جمهور به عنوان رئیس قوه مجریه مسئول اجرای قانون اساسی در کشور است و از این منظر، خود او باید پیش از همه تابع قانون باشد.
سه
به یاد داریم دکتر احمدینژاد با شعار مبارزه با ویژهخواری، آقازادگی، مفاسد اقتصادی و سیاسی به روی کار آمد و مشخصا در برخی مقاطع زمانی در خصوص تابعیت از قانون و شفافیت عملکرد خود و نزدیکانش تاکید نمود. از جمله در مناظرات انتخاباتی با مهدی کروبی اظهار داشت: «من میگویم همه اموالمان را اعلام کنیم. من همینجا به قوه قضائیه اعلام میکنم اگر در بستگان و اطرافیان من کسی تخلفی کرد جدیتر و محکمتر برخورد کنید. یک مورد اگر بنده به قوه قضائیه راجع به کسی زنگ زدم فردا آن را اعلام کنند و بگویند احمدی نژاد راجع به پروندهای تماس گرفته…» +
چهار
رئیس جمهوری محترم اعلام داشتهاند دستگیریها و اتهامهای وارد شده، سیاسی و برای فشار به دولت هستند. در این خصوص باید توجه کرد هر چند بنا به گفته رئیس جمهور احتمال برخوردهای سیاسی وجود دارد اما، در برحه کنونی شایعات و اتهامات چندی است فضای ذهنی مردم را مکدر و آشفته کرده است و اخبار درگوشی و غیررسمی جای اخبار موثق و علنی را گرفته. در این فضا مطالبه مردمی رسیدگی به مطالب مطروحه است و برای این امر مرجع دیگری غیر از دستگاه قضایی متصور نیست. پس محدود کردن یا تهدید کردن این دستگاه جایگاهی ندارد.
پنج
از سوی دیگر امید است با بررسی عادلانه و به دور از سیاسی کاری و برخوردهای سلیقهای، به تخلفات و اتهامات نسبت داده شده رسیدگی شود و در نهایت فضا برای دلسوزان نظام و مردم – که سرمایه اصلی انقلاب و نظام اسلامی هستند- روشن و شفاف گردد و از این منظر ملتی که «حماسه رای ۴۰ میلیونی» در سال ۸۸ را رقم زد، با درک درست از آنچه در صحنه سیاسی ایران روی داده است، نسبت به سیاسی بودن یا نبودن برخوردهای صورت گرفته قضاوت خواهد کرد و ان شا الله حقی از کسی ضایع نخواهد گردید.
شش
انتظار از قوه قضائیه آن است که در این موارد با دقت عمل کرده و در برخوردها و اقدامات از رفتار سیاسی و حزبی پرهیز کرده و بدون در نظر گرفتن مصالح افراد و گروهها، با عدالت رفتار کند. هر چند سابقهی باقیمانده از این قوه در اذهان عمومی اهمال و سستی در برخورد با نزدیکان و خویشان برخی از افراد قدرتمند و برخوردهای به ظاهر مصلحت اندیشانه با افراد ذینفوذ و آقازادهها است.
بابا ول کنید این قضایا رو انتخابات ارزش این رو ندارد که آبروی افراد را ببرید مگر اینکه واقعا انتخابات نفع خیلی شخصی و باندی برای شما داشته باشد که تلاش می کنید با تخریب احمدی نژاد و یارانش آن را بدست آورید