سه‌شنبه 19 جولای 11 | 11:30

زائری: جبهه فرهنگی انقلاب حرفه‌ای نیست / جلیلی: مدعیان حرفه‌ای بودن رانت‌ داشتند

احساس تکلیف افراطی کار را خواب می‌کند. نمی توان انکار کرد که جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی حرفه‌ای نیست. باید بپذیریم که فضای رسانه‌ای غرب و جبهه مقابل کسانی بوده‌اند که قبل از انقلاب کار حرفه‌ای رسانه‌ای می‌کردند


تریبون مستضعفین- جشن انتشار صدمین شماره ماهنامه «زمانه» روز دوشنبه مورخ ۲۷ تیرماه ۱۳۹۰ با حضور تعدادی از استادان و متخصصان علوم انسانی و اسلامی در حوزه و دانشگاه و نیز با حضور جمعی از فعالان علمی و فرهنگی و مطبوعاتی جبهه فرهنگی انقلاب در کانون اندیشه جوان برگزار  شد. در این مراسم فعالانی همچون وحید جلیلی، محمد زائری، علی اکبر رشاد، محمد سرشار و … به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

وحید جلیلی: باید ببینیم کسانی که پز حرفه‌گری می‌دهند از چه رانت‌هایی برخوردار بوده‌اند

وحید جلیلی در این مراسم ضمن انتقاد از عادت کردن به ایجاد فضای «خودآزارانه» و انکار توانایی‌های نشریات انقلابی گفت: «باید داشته‌های خود را جدی بگیریم و بررسی کنیم تا ببینیم کسانی که پز حرفه‌گری می‌دهند از چه رانت‌هایی برخوردار بوده‌اند.» این فعال رسانه‌ای تصریح کرد: «در ۱۵ سال اخیر هرگاه نشریه حزب‌اللهی داشته‌ایم تعطیل شده است. شاید اینها تعطیل شده‌اند اما از بین نرفته‌اند. باید بررسی کدر که چطور با وجود بی‌مهری‌ها همچنان یک جریان زنده در این فضا مانده است.» جلیلی تاکید کرد که باید داشته‌های خود را جدی گرفت و مراقبت دائمی داشت چرا که اگر جریان حزب‌الله مراقبت دائمی نداشته باشد به اشرافیت تبدیل می‌شود. جلیلی با اشاره به نشریه «شلمچه» گفت: «شلمچه در زمان خود یکصدهزار تیراژ داشت حال آنکه کتاب‌های جریان روشنفکری بعد از صد سال همچنان تیراژ دو هزار تایی دارند»

محمدرضا زائری: نمی‌توان انکار کرد که جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی حرفه‌ای نیست

محمدرضا زائری در این مراسم با اشاره به کم شدن تحمل افراد گفت: «با کم شدن تحمل، دایره نیروهای انقلاب اسلامی در حال تنگ شدن است و اگر این روند ادامه یابد کسی در این فضا نخواهد ماند». وی در ادامه بهترین راهکار را حمایت و باز کردن فضا برای نیروهای ملتزم به اصول انقلاب دانست. زائری افزود : «احساس تکلیف افراطی کار را خواب می‌کند. نمی توان انکار کرد که جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی حرفه‌ای نیست. باید بپذیریم که فضای رسانه‌ای غرب و جبهه مقابل کسانی بوده‌اند که قبل از انقلاب کار حرفه‌ای رسانه‌ای می‌کردند این فعال فرهنگی در ادامه افزود: «سیاستگذاری‌ در این سال‌ها دارای تعارض بوده است و کسانی که نشریه تولید می‌کردند هیچ اطلاعی در این حوزه نداشتند. جریان مقابل در این حوزه تک تک نیازهای خود را رفع می‌کرد ولی ما عرضه بی‌ضابطه را تقویت کرده‌ایم.»

علی اکبر رشاد: هر دو طرف مقصرند

علی اکبر رشاد در این مراسم  فقه و حدیث را سرمایه‌ای عظیم برای جامعه اسلامی دانست و ضمن انتقاد از مطبوعاتی‌های مسلمان افزود: «شما مطبوعاتی‌های مسلمان چند پرسش از اهل فقه و حدیث کرده‌اید و آنها به چند سوال شما جواب داده‌اند؟! می‌بینیم که هر دو طرف مقصرند.». رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: «دین خاتم برای تمام مکان‌ها و زمان‌ها است و این دین بیش از دیروز به کار بشر می‌آید. تجربه ادبیات مبارزی که امام بنیان نهادف شیوه نوینی را پیش پای ما می‌گذارد.»

محمد سرشار: درحالی انتشار صدمین شماره را جشن می‌گیریم که دیگر نشریات جبهه فرهنگی انقلاب نتوانسته‌اند سه رقمی شوند

رئیس کانون اندیشه جوان در مراسم جشن انتشار صدمین شماره ماهنامه «زمانه» افزود: «در حالی انتشار صدمین شماره را جشن می‌گیریم که دیگر نشریات جبهه فرهنگی انقلاب نتوانسته‌اند سه رقمی شوند . محمد سرشار گفت: «کانون اندیشه جوان هدف خود را آشنایی جوانان با گفتمان انقلاب اسلامی تعریف کرده و تاکنون 400 عنوان کتاب در این زمینه منتشر کرده است.» وی حرکت جهادی در زمینه فرهنگی را نیازمند همکاری دیگر نشریان این حوزه توصیف کرد. در ادامه نیز رمضانی، سردبیر جدید ماهنامه طی اظهاراتی پوشش حوزه‌های مختلف و آسیب‌شناسی جریان‌های فرهنگی را از رویکردهای مد نظر شورای سیاستگذاری ماهنامه اعلام کرد و افزود:«بررسی وضعیت شیعیان در نقاط مختلف جهان از رویکردهای مهم زمانه است و در شماره بعدی به بررسی وضعیت شیعیان هند خواهیم پرداخت.»

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.